31

SS

преди 1 година

Това на снимката е РСЗО (реактивна система за залпов огън) ГРАД ! Калибър 122милиметра

30

София

преди 1 година

Абе, тия в Украйна да не страдат от вродена грандомания?!? Тоя как може да сравнява някаква съвременна битка със стотици жертви с такава от миналото със стотици хиляди жертви. То бива да си неадевактен, бива да си неграмотен, ама тия минават всякакви граници.

29

ПАЧЕМУ БЕ ДЖАНЪМ?

преди 1 година

ПИЯТ И СЕ БИЯТ И ХИЧ НЕ ИМ ПУКА. ЛЕНИН И СТАЛИН НАПРАВИХА НОВИЯ СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЧОВЕК В СССР И В БЪЛГАРИЯ ТОЖЕ- ВСЕОТДАЕН, ЧЕСТЕН, РАБОТЛИВ, БОРЕЦ МИР И СПРАВЕДЛИВОСТ И ПРЕДАН НА ПАРТИЯТА, АМА ТИЯ СА ДРУГИ - ИЗРОДИХА СЕ НОВИТЕ ПОКОЛЕНИЯ. ДО ВЧЕРА БРАТЯ ПО БУТИЛКА, ДНЕС СЕ ТРЕПЯТ?

28

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам до ден днешен за какво е тази война?

27

Анонимен

преди 1 година

И двете страни казват че другата страна има много жертви . И кой казва истината ? Аз мисля че укринците имат повече жертви но и руските не са малко. Това защото руснаците имат повече артилерия и тежка техника . Ако силите бяха по равно тогава руснаците щяха да имат значително повече жертви . И в крайна сметка важното е само кое излиза по евтино . Снарядите или хората ;)

26

До 25

преди 1 година

Люся, или Арестович, кой казва?

25

Анонимен

преди 1 година

ЕС в момента поддържа икономиката си на ръба на рухване само благодарение на газта и нефта на Русия (вече не толкова евтини защото са продават чрез посредници като неруска). Но Русия може да скъса всякакви отношения и договори с ЕС, това означава икономически крах за ЕС. Руското правителство иска да прекрати отношенията си с Европа. Предложение за прекратяване на международните договори със Съвета на Европа е изпратено до президента на РФ Владимир Путин

24

ЕВАЛЛА ПП

преди 1 година

КИРО И АСЕН ДАДОХА 3 МИЛИАРДА НА ПУТИН ОТ БЕНЗИНА И НАФТАТА! АМА ОТ НАШИТЕ ДЖОБОВЕ. А ЗА УКРАИНСКИТЕ БЕЖАНЦИ САМО НЯКОЛКО МИЛИОНА? ИСТИНСКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ.

23

Анонимен

преди 1 година

Червените кхмери кат по команда се нахвърлиха тук да пишат глупости .

22

Анонимен

преди 1 година

Буряти няма. Престъпниците са накарани насила да воюват. Не са доброволци.

21

еми умирайте

преди 1 година

Борел: Повече от 17 градуса в дома е престъпление срещу ценностите на ЕС. "Изправени сме пред избора между свободата и комфорта. Говорихме много за това, че сме готови да умрем за идеалите на демокрацията, сега е моментът да го докажем".

20

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руското министерство на отбраната е потвърдило, че щурма на Соледар и извършен от бойци на "Вагнер", с други думи от руски затворници. В превземането на Соледар не е участвал нито един боец от редовната руска армия, нито един десантчки. Победата е изцяло дело на руските затворници. Първите стотина руски затворници, които са изпълнили вече договора от шест месеца и са вече обратно в Русия, помилвани.

19

Анонимен

преди 1 година

Zомбитата сами си трепят запасняците. Пияните им артилеристи рядко улучват украинци и по често улучват собствените си пандизчии, бандити и запасняци.

18

Анонимен

преди 1 година

Това са го преписали от руски медии още късната есен показаха снимки от телефоните на убити украинци как окопите са пълни с рядка кал като тресавище

17

Анонимен

преди 1 година

101 въздушно десантна дивизия чака да ритне бурето на фюрера.

16

МНОГО ЖЕРТВИ БЕ?

преди 1 година

ТАКА НИЕ ПАЗИМ НЕУТРАЛИТЕТ И ПОМАГАМЕ И ДВЕТЕ ВОЮВАЩИ СТРАНИ.

15

Headshot

преди 1 година

Чак пък "верддюн на 21-ви век", по-скоро прилича на международен турнир по counter strike за аматьори, където въпреки това някои играят с хакове, а админите спят.

14

Анонимен

преди 1 година

този път Червената Армия е Zомби армия и ще зи завре байряка в задния вход

13

До 11

преди 1 година

Хората са разделени, едните искат да са роби на САЩ, другите роби на Русия! САЩ и Запада не им разрешават референдум, да си избират съдбата по мирния начин!

12

МНОГО ЖЕРТВИ БЕ?

преди 1 година

ЩЕ ИМ СТИГНАТ ЛИ ЧУВАЛИТЕ НА РАШКИТЕ? ВЕРНО ЛИ ИНАСЯМЕ ОРЪЖИЕ ЗА УКРАЙНА И ЧЕРНИ ЧУВАЛИ ЗА РАША?