43

Факт

преди 1 година

От всички,които възхваляващи тук тази необятна руска мизерия,няма и един да живее в Якутск.

42

а в Европа

преди 1 година

A европейците при мек климат 5 - 10 градуса зимата не се къпят и миришат защото нямат пари за отопление и топла вода.

41

Анонимен

преди 1 година

В българските села къде отиват за голяма нужда? т. наречен ***.. :))

40

Мужик

преди 1 година

Само казачок,самогон и Филип Киркоров!

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40: Хапват Ледчета за закиска и ледчета със настърган лед за обяд.

38

ПОСМЕШИЩЕ

преди 1 година

ЯКУТСК НЕ Е ГАЗИФИЦИРАН,ВЪНШНИ ТОАЛЕТНИ,ПОЛОВИНАТА НАСЕЛЕНИЕ НЯМА КАНАЛИЗАЦИЯ ЗА ВОДА И ТОПЯТ СНЯГ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ТРЪГНАЛИ ДА ОПРАВЯТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ.

37

Анонимен

преди 1 година

Живеят си живота хората минусови температури не им пречи.. хранят се здравословно без химия и б.клуци..

36

Христо Христов

преди 1 година

До Реалността/31 "Дойде януари и нищо подобно не се случи." - и без студ случи се рецесия, ама безработен некадърник на социална като теб как да го вдене?!

35

Анонимен

преди 1 година

"в същото време се бъзикат как европейците мръзнат без руски газ. Тия хора живеят в някакъв измислен свят" .................... Ти самият живееш в измислен свят. В северните руски градове и села през зимата температурите за кратко падат до минус 50. Тази температура руснакът я изпитва само когато е навън. Жилищата му, офисите му, стълбищата му, магазините му, даже гаражите му са с централно парно отопление. Стане ли му студено - бързо влиза в първото изпречило се затворено помещение и се стопля.

34

Христо Христов

преди 1 година

А за ЕС -5 е проблем, щот урсулата купи мноу газ за всички :)

33

Анонимен

преди 1 година

хаха,за руснаците -50 не е проблем но за американците -10 голям проблем-затварят пътища,летища,жп линии и т.н.

32

Анонимен

преди 1 година

Ами аз предлагам да ги поканим на море и през зимата в България.При - 10 ще се крият под чадърите. Парното в хотелите няма да работи, защото ще се оплакват,че им е горещо.Климатиците и бойлерите може даже и да ги изхвърлят.Направо вода от стопен сняг във ваните в банята.И изкуствен сняг в двора на хотела,за да пазят равновесие,че без сняг по земята не могат да пазят равновесие.

31

Мнение

преди 1 година

Поне газа и кюмюря са им без пари и у къщи си се разкарват по потници а тука с демократичния газ софетата-демократи тракат зъби най евросолидсено у панелките щото на Путин трябвало да му е зле!

30

Чук и Гек

преди 1 година

Красота! А тук експертите само чакат да падне 2 см сняг и обявяват оранжев код, бедствие и пандемия! Водата спира, ток няма, пътища блокирани и се чудите ония там и в Скандинавия как оцеляват...!? Россия - Слава!

29

Реалността

преди 1 година

Цяло лято и есен виеха руските ботове какъв ужас очаква Колективният Запад без руски горива. Дойде януари и нищо подобно не се случи.Само Путин остана да се моли някой да му купи руски петрол за 37 долара на барел,в каквато валута пожелае клиента.

28

Анонимен

преди 1 година

Руснак в Москва се обажда на свой приятел в Сибир: Как е там? Казват че е - 50? - А, не около минус 20 е. - - - - А, как така нали казаха по новините че е - 50?-----Ааа, ти за навън ли питаш?

27

23

преди 1 година

заминавай , голям кеф е там. Питай чичко Сталин

26

Анонимен

преди 1 година

Ами аз предлагам да ги поканим на море и през зимата в България. При - 10 ще се крият под чадърите.

25

До 20

преди 1 година

Ако си беше направил труда да се информираш за жителите на Якутск и изобщо тази част на Русия, може би нямаше да бръщолевиш глупости тип как някой бил мръзнал. В Якутск хората си имат и отопление и жилища, магазини, ресторанти. Ама от жълтопаветни либерастки павиани друго освен глупост и неграмотност не може да се очаква.

24

Анонимен

преди 1 година

Еврозоната предизвиква изменения в климата /глобално затопляне, все тая. Това си е тяхна запазена марка.