58

До I am Gaduha

преди 1 година

Иoбтвoия мaть блиад. 3 х, я.

57

Анонимен

преди 1 година

Хич нищо не са загубили укритеи държавата им не е порутена.

56

Анонимен

преди 1 година

За разлика от западното оръжие мечтите са безплатни, така че Маляр може да мечтае на воля.

55

до 61

преди 1 година

Бе къде ги дават тези копийки и аз да се наредя или ти си наясно само с центовете.

54

Анонимен

преди 1 година

Бе зеления що го няма по статиите от вчера сутрин, да не е заминал за Соледар, да си подържа войската да не бяга, или то войска вече няма ;)))

53

До52

преди 1 година

Жалки и смешни сте. Както всички в Кремъл. Целия свят разбра, само платените не. Русия е пред разпад. Паткин е пУтник. На вас платените ще ви спрат копейките и пак на мизерна пенсия, ужас. А в тролските фабрики има недоволство, искат в долари да им се плаща, че рублата пак лети и фърчи надолу

52

Напред, на нож

преди 1 година

По руската телевизия показха клип, публикуван от украински войник, на който се вижда как командването им се изнася заедно с креватите си от Соледар.

51

Анонимен

преди 1 година

Соледар падна, тая вика че удържали положението. Американцитв казват че Русия без проблем може да вкара нови сили от 200 000 души докато Украйна реално не може да направи нищо защото край Бахмут и Соледар е изразходвала и последните си резерви. Брадли на които толкова се радват нашите меки китки могат да бъдат ефективни сами при сериозна потдръжка на фронтовата авиация или тежки бронирани части, иначе лесн8 се изолират и унищожават.

50

Анонимен

преди 1 година

Кого лъжете бе укри нас и или себе си?

49

Ще свистят

преди 1 година

отворите на всички русофобски ***, когато разберат истината и им изстинат мераците да мачкат Москва. Хаха

48

До само днес

преди 1 година

Интересно, от сутринта гледам руска телевизия! Изобщо не дават такиви новости....

47

Анонимен

преди 1 година

До Пошьол Отворко, пиши си глупостите тука. На никого не е забранено да мечтае. Да изчакаме половин година и ще ми е много любопитно да ти чета опусите пак. Да видим тогава каква песен ще запееш.

46

Пошьол

преди 1 година

Кой е плосък се вижда. Защо избяга "безАнаЛоговата от Киев, харков, херсон и т. н.? Прегрупиране, а? И запада не даваше тежко нападателни оръжие и си мислите, че край с НАТО, ЕС И САЩ? Танковете и ракетите по добри тръгнаха като военна помощ за Украйна и ще има голяма фира и прегрупиране пак. Отсега бъдете готови с опорките ХАХАХА

45

ПроСоТо

преди 1 година

обаче верно нещо смущаващо има ..Днес,КАТО НИКОГА,Зеленясалия га нема "под прожекторите" ..Да не е "гуинало букета" еврейчето ?../Да не дава Йехова!/..

44

25 хиляди нацисти

преди 1 година

са пометени и пратени при Бандера. В Соледар!

43

Анонимен

преди 1 година

До 34.Да не би досега да е нямало подкрепление и западни оръжия.N-та мобилизация в Украйна и N-то подред пращане на оръжие стигнаха да се задържи за някой друг месец най-укрепената позиция.

42

Анонимен

преди 1 година

Нещо не мога да схвана. Нали с подкрепата на НАТО и ЕС Зеленски вече почти си беше върнал Крим? Какви са тези руснаци из Соледар, Бахмут и по разни други места? Те не знаят ли за Крим?

41

Опорни точки

преди 1 година

На русофобските т.ролове се препоръчва да се придържат към следните опорни точки: .. 1. Соледар е малък град и е без значение ............................................................................ 2. Руската армия е дала много жертви за превземането му (украинската - не). .................... 3. Украйна ще победи. .................................................................................... 5. Идва ново западно оръжие

40

Какво следва

преди 1 година

Още поне седмица ще разправят от Киев че в Соледар се водят ожесточени боеве. Но които са от украинската армия са успели да избягат, успели. Другите (колкото са останали) или ще отидат в "царствое небесное" или скоро ще ги видим да се предават.

39

Анонимен

преди 1 година

Ето ве пичуе, четете за руските измислици. Всичко което ра6истите го казват е пропагандна измислица. Това е от август миналата година от тоя сайт: https://m.dnes.bg/notifikacii/2022/08/29/moskva-ukrainskite-vvs-na-praktika-sa-unishtojeni.541751