84

До 88 меракът

преди 1 година

Как се грабят природни ресурси! Това да не, като дето с каруцата си обирал селските бостани?

83

ЯМХ Путкин

преди 1 година

Канцеларски плъхове с офицерски чин. Генерали на килограм, на 2 магарета сеното не могат да разделят.

82

Анонимен

преди 1 година

Пригожин казал че неговите хора са ефективни а не вишистите генерали . Сега обмислят вишистите да не стават офицери а само с опит и труд . А в България кога ? Тук този проблем е и в армията и в полицията и прокуратурата и в цялата държава . Хора без опит с кетап стават началници на професионалистите с дълги години опи . Това ли са ,,ценностите,, ? Това ли е -,,цивилизования свят,, ?

81

Анонимен

преди 1 година

25+ хиляди са избитите украинцки войници около Соледар. Вече произовки получават 16 годишни деца, ако може да се вярва на туитър де.

80

Анонимен

преди 1 година

Меракът(Мечтата) на всеки евроатлантик е Русия да бъде победена, за да могат да се разграбят природните и ресурси от евроатлантиците. Да, ама НЕ...

79

Анонимен

преди 1 година

Първо ди смени пола ,като истенски европеец и после се прекръствай

78

мазало

преди 1 година

от двете страни на фронта *** само руснаци православни КГБ християни/антихристи комунисти/

77

Адмирации

преди 1 година

Няма да спре на полската граница! Русия си дава сметка, че мине ли през оръжията на НАТО в Украйна и Полша, после централна Европа ще и се открие, а Тея малки държави ще падат като круши! Щита на Европа е Полша и Русия, иначе ще се стигне далеч по-лесно до Лисабон!

76

АнонимеН

преди 1 година

КОМУНДЕЛИСТАН Е ВСЕ ОЩЕ СИЛЕН ! ЗА ДА БЪДЕ УНИЩОЖЕН КОМУНДЕЛИСТАН ТРЯБВА БАНКОВАТА СИСТЕМА НА КОМУНДЕЛИСТАН КОЯТО Е КУХА ДА ОБЯВИ ФАЛИТ! ЗА ДА СТАЕН ТОВА ВСИЧКИ КОИТО НЕ ИСКАТ ДА СИ ИЗГУБЯТ ПАРИТЕ В КОМУНДЕЛИСТАН ДА СИ ОБЪРНАТ РУБЛИТЕ В ДРУГА ВАЛУТА И ДА ГИ ИЗТЕГЛЯТ ОТ БАНКИТЕ ! БАНКИТЕ ИМАТ РУБЛИ ЩОТО СЕ ПЕЧАТАТ НА ПОРАЗИЯ ТЕ ВЕЧЕ НЕ СТРУВАТ АБСОЛЮТНО НИЩО РУБЛИТЕ, НО ВАЛУТА БАНКИТЕ ПОЧТИ НЯМАТ ДРУГА И ЩЕ ОБЯВЯТ ЧЕ НЕМОГАТ ДА ИЗПЛАЩАТ И ЩЕ СТАНЕ МАЗАЛОТО ЕФЕКТА НА ДОМИНОТО!

75

Анонимен

преди 1 година

Скоро полша ще окупира западната част на украйна. Договорено е. Украйна се разпада.

74

Ха

преди 1 година

Каква полска граница,фантазьори руски?Вие излезте първо от Донецк!

73

Анонимен

преди 1 година

Вещае,че руснаците ще могат да използват целия си арсенал от оръжия и нещата не са като при СВО

72

ПРЕКРЪСТВАНЕ?

преди 1 година

Здравейте! В кой християнски клон мога да се прекръстя? Аз съм кръстен православен християнин като бебе, но според мен тази религия ми е дала лош късмет, неуспехи и трагични събития. Та искам да почна на чисто с Бог. Да се отърва от всички грехове. Но в кой християнски клон? Не мисля да е православие или католицизъм.Може би в лутеранство или друга църква. Смятам да се прекръстя когато стана на 33 години! Коя църква се доближава повече към Исус, ангелите, небесното?

71

Анонимен

преди 1 година

Въпросът е Русия дали ще спре на полската граница или ще продължи

70

Анонимен

преди 1 година

в тия двата няма нищо генералско, изглеждат като "братята" току-що откраднали нещо

69

Комаров

преди 1 година

Друзя искам да ви успокоя, сламката на Русия наречена Соледар май им се изплъзва. Укрите са докарали артилерийски подкрепления и дронове и пържат яко зековете на чевекато.

68

Вещае

преди 1 година

Същото, което означава - провал и безсилие !

67

Шотландски боец

преди 1 година

Разпада на Русия само един комунистически закърнял мозък, не може да го види, така беше и през 1989 при разпада на СССР, тогава червените друзянги говориха как ЕС, ще се разпадне, па то какво стана. Че същата работа и сега! Да бъдеш най-богата на суровини страна в Света и да не можеш да произведеш и телевизор, си е позор, а да продаваш ресурсите си на Европа и тя да е най-богата от собствените ти ресурси е смешно.

66

Анонимен

преди 1 година

Всичко е спекулации. Никой не знае какво се случва в главата на лудото ченге. Единствено е ясно, че избива хора, без да има определена цел.

65

До Анонимен 64

преди 1 година

Хитър е, ама няма да му помогне ако ВСУ завземат още "руска" територия, че сега всички са се фокусирали в Бахмут и Соледар, обаче Мелитопол тихомълком отива на херсонския сценарии, и тогава предверието към крим е отворено.