117

Говедо

преди 1 година

Зеле ми се струва нещо безсолен,а без сол(от Соледар) вкисването е бурно и "ароматно"!

116

Анонимен

преди 1 година

До Кой е родоотстъпник. Който е против националните икони Ботев и Левски какъв е. Който иска да премахва Лева и валутния борд и да ни натиква в еврозона какъв е. Например Полша Чехия и Унгария защо не са в еврозоната. Всички дават за пример Полша като голям Атлантик но Полша не си дава злотата и не иска еврозона и евро нито Чехия нито Унгария. Кого набутват Хърватия Румъния и България. Еврото е най голямото предателство и какво ще остане от Левски без Лева.

115

Натовеца

преди 1 година

Ще повърна !

114

Анонимен

преди 1 година

Аз не съм чувал в световната история ,някой да убива собствените си сънародници.Зеленчук остана в историята ,заедно с Порошенко .

113

Анонимен

преди 1 година

До Ром"с - Не си много осведомен . В САЩ вече се надигат мнения за намеса и бързо решаване на конфликта . 10 дена е прогнозата на американските генерали .

112

Анонимен

преди 1 година

НАШАТА Е ВЗЕТА - НИЕ ГУБИМ СОЛЕДАР НО НАПЪЛНО РАЗРУШЕН !!! ИЛИ ВСИЧКО КОЕТО С РУСКО ГОВОРЯЩИ ТРЯБВАДА Е РАЗРУШЕНО ДО ОСНОВИ !!! Помним как Дрезден бе бомбабиран от хамериканците в ВСВ !!! Тука почерка е същия - и ден днешен се бомбардира ДОНЕЦК

111

м-л Керкенезов

преди 1 година

За марсианците и рептилите не е потвърдено участие в боевете. За всички останали, изброени от Вас такова участие е потвърдено. Дори британците официално смънкаха за някакъв "батальон" от редовната им армия, намиращ се на мисия в Укрия. Само не можа да се разбере какво точно прави там въпросният "батальон". Но то и няма значение, може вече да е поел "към вечността във марша си последний":)))

110

Анонимен

преди 1 година

Като чуя някой ербап патриот да пише хората които са за Украйна в тазо война,родоотстъпници си представям някакъв с татуси на Ботев и Левски отишъл с Руското на знаме на Шипка с Голфа да се напият с групичката си.

109

аа

преди 1 година

Великата руска армия за паради и погребения след три месеца превзе ли Соледар

108

Ром"с

преди 1 година

А как му се искаше....затова ходи чак до Вашингтон да се моли и на Байден,и в сената...но ..потупаха го по рамото и казах молодец Володомир..сама така...ето ти още 5 милиарда в оръжие ...да можеш да ослабят твойте украински войници Русия...а трета война ...неее..тя и нас ще засегне ..а както знаеш Володомир ,че Америка не воюва на своя територия ..

107

Анонимен

преди 1 година

Добре но Зеленски защо не е отишъл лично да получи некой глобус ами все виртуално се включва все едно е истина ха ха ха.

106

Анонимен

преди 1 година

Koй е родоотстъпник!? Вие наричате хората, които са с ЕС и НАТО където е държавата ни в момента родоотстъпници? Живейте малко в реалноста и не си правете проекции.. Ако Българите искаха да са извън НАТО и ЕС нямаше да гласуват с такива ниски % за Възраждане.

105

Анонимен

преди 1 година

На този явно са му казали да смени зелената тениска с черна рубашка, сигурно за да изглежда по-траурно и като загрижен за съдбините на света. Ама кой от холивудските сценаристи да се сети, че тези черни униформи навяват определени асоциации с SS дивизиите на Абвера? Както и да е, един посредствен актьор е изнесъл поредния си посредствен моноспектакъл. Никой вече не гледа неговата сапунка, като изключим задължителните колективни посещения от парламентите и правителствата на "евроатлантиците":)

104

Анонимен до 117

преди 1 година

Понеже вие много ги разбирате тези работи и в продължение на една година чувам само АКО НАТО се намеси. Да ама не се меси има сериозни аргументи за това и генералитата на НАТО много добре знае това. НАТО не се намеси при удара на Полша с ракетата 3 часа пълно затише докато разберат каква е ракетата. НАТО е една бутафорна тромава организазия. И накрая прочети този прослонут член 5. Не на всяка цена може да се намеси НАТО всяка държава поотделно взема решение как да помага. Така че споко.

103

Анонимен

преди 1 година

Оглушителното квичене на козяци и родоотстъпници е ясен признак, че Велик Русия печели. Скоро пародията окрайна ще спре да съществува, а евроджендърите ще се чудят как да излязат от собствените си санкции срещу себе си.

102

Анонимен

преди 1 година

Войната в украйна е продължение на гражданската война и дори на ВСВ. Това е загрявка за европейска война. Например вчера каква беше тази среща между Нато и ЕК. Че подписали и договор. Като се гледат новините трябва да се слуша внимателно.

101

Анонимен

преди 1 година

Копейковци са наистина много забавни - за една година война срещу много по-малка и слаба страна, успели да превземат два града с големината на Враца и Видин, 2-3 села, една нива и един хълм, и това те го отчитат като "невероятни успехи" на "втората по сила армия в света" ХАХАХАХАХАХАХАХА

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен до 92 Господин русофилчо, ако срещу плюшеното мече Русия воюва наистина НАТО както твърдиш от мечето щеше да остане само една шепа дреп. Знам какво те е жегнало, това че Русия напълно се дискредитира като военна сила, но за това се сърди на началника си Путин който като тебе повярва че плюшеното мече е голяма свирепа кафява мечка изпълзяла от московските блата.

99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 101 Ти сериозно ли броиш няколко пушкала за украинците,че са цялата сила на НАТО???Че приказваш глупости как ушанките се бият срещу целият свят.

98

Бахмут е наред

преди 1 година

Очаквам до ден два да падне и Бахмут и положението на ВСУ става много тежко. Одеса остава изолирана тя ще падне без бой защото е отрязан пътя за снабдавяне. Сега наред са Краматорск и Лиман и Харков ще бъде отрязан. А ВСУ се задъхва личи си недостига на жива сила. На нашите диванни Натовски експерти горещо препоръчвам да отиват да помагат ВСУ има нужда от вас.