349

Ахмат сила

преди 1 година

Освен 600 загинали хохли още 500 са и зн си л ени. Информацията е потвърдена от независими източници.

348

Анонимен

преди 1 година

Поредни лъжи и кьорфишеци на руската пропаганда , ама никой не вярва вече ниииикой !

347

Психиатър

преди 1 година

Филията както и фобията са заболявания в потресаващи размери.. С малката разлика - ако фила му хлопа дъската, то на фоба му е разковано цялото дюшаме. Така, че мучете кравофили, франс прес го потвърдиха ама вие не вярвайте, той керванът си върви.

346

Анонимен

преди 1 година

Споко бре,онуй зеленясалото като шмръкне две,три линии тая вечер и утре ще ги запука,малийййй не ми се мисли какъв бой ще отнесат!

345

До 435 мястото

преди 1 година

Той, Путин не лъже! Лъжата е за него и сигурно само той вярва! Лъжат си го за сармати, посейдони и циркони, затова се репчи на целия свят!

344

IQ 3.14

преди 1 година

за коментарите и връзката им с определена руска медия се разбрахме, сега остана да разбереме и защо и "независимите западни експерти" запяха за миг 31 и р37 хорово. малко диверсия че не останаха стратегически бомбардировачи? 31 го разкриха още 80те, оня пилот като си би камшика в япония

343

Анонимен

преди 1 година

Според Британското разузнаване на руснаците са им останали десетина ракети и около стотина крадени перални,които могат да бъдат преустроени в ракети,така че дръжте се братя укри,йош ден-два и ще ги гътнете!!!

342

И какво

преди 1 година

и как са ограбили САЩ от Русия?

341

Анонимен

преди 1 година

До 418. Точно през този период Русия беше подложена на небивал грабеж от страна на САЩ, ама това свърши, когато Путин дойде на власт. Затова е целият този рев. Помагали били! Както преди помагаха на *** от островите с огледалца и мъниста. Така помагат сега и на нас. Затова сме хубави.

340

Kostas Linke

преди 1 година

СИГУРЕН СЪМ ЧЕ ПРУССИЯ НЯМА И 2000 Атомни Бомби..Може би има слаби заряди - 20 до 600 килотона, НО СЪС СИГУРНОСТ НЯМА МКБР-16 000км = САТАНА, и САРМАТ...ОТ ТАЗИ НОВАТА--имат максимум 3 или 4 = НЕ ПОВЕЧЕ...Като гледам в какво положение е Руската Наука и Руската Техника = две скали по Плачевно..и особено РУСКАТА КОСМИЧЕСКА Программа, Путин ако изтреля някоя атомна бомба--има 95 процента вероятност да се самовзриви в шлюза или силоза си..или по-лошото да падне в Кремал или на Мавзолея на тав.Ленин.

339

Анонимен

преди 1 година

Абе тия не свършиха ли крадените перални,откъде вземат чипове да бъхтят прошляците?

338

Анонимен

преди 1 година

Няма как да има толкова жертви от страна на укрите,вие явно не гледате брътвежите на психясалият наркоман,он от сто изстреляни ракети гъта най малкото сто и двайсет!

337

Анонимен

преди 1 година

До 414 Г-н удачник нямаме,намерете ни

336

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 400. Само изпочупени прозорци, ама разчистени преди снимките.

335

Капутин

преди 1 година

Тази новина е толкова достоверна толкова колкото и тази, че рашките са унищожили 54-установка Himers.

334

Анонимен

преди 1 година

Русия въпреки некой неудобства ще победи.. Няма как да не победи при такъв отявлен шумкарски съпорт:))))))))))))))))))))

333

Анонимен

преди 1 година

Няма как русофил да отиде да живее в Русия, предпочита да живее на запад и да практикува там русофилство, защото в Русия обществото е ксенофобско и винаги ще бъде трън в очите на руснаците особено пък ако е по-добре материално от тях. Имам познат русофил който от 20 години живее в САЩ и продължава да вярва че Русия е велика и по-голям държавник от Путин не съществува. Убедих се че русофилството е неизлечимо психическо заболяване при което заболялият индивид не може да различи добро от лошо.

332

Анонимен

преди 1 година

До До-ЗАПОМНЕТЕ - Точно в този период РФ беше на подаяние на САЩ американците разнасяха помощи със собствени самолети по територията на русия .Първият телефонен разговор на Путин когато стана президент с Белият дом е : Увеличете помощите .

331

Анонимен

преди 1 година

Когато Русия разположи ядрено оръжие на територията на Куба, краварите ще си седнат на ***.

330

Анонимен

преди 1 година

Лошо няма ,повече украински женушки за Европата ,мъжлетата им са вече тор.Но русофобчетата това не им е интересно .Русия въпреки некой неудобства ще победи.