119

Аз

преди 1 година

Стига с този Зелен червей,от неговата продажна уста не може да се чуе,прочете нещо реално

118

Еее

преди 1 година

Още от времето но соца хората се ориентирана на запад като ли сега

117

Зеленски

преди 1 година

Исках да кажа, че HIMARS също работят за освобождението на Русия от кремълските чуми

116

според мен

преди 1 година

До ха ха: Споко! Скоро ще ги мобилизират и ще ги пратят на фронта да се борят за нагло-саксонските интереси! Историята казва, че западното ЗЛО първо емигранти мобилизира и преща на фронта, и чак като свършат емигрантите започват със собственото население. Не случайно баба Ванга каза на българите да се връщат в България преди да са затворили границата и принудително да ги мибилизират!

115

Рейгън

преди 1 година

Ами Украйна ще я има да си знаете от сега

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130 ...Няма такава държава

113

ха ха

преди 1 година

Емигрантите и те на запад бягат не в Русия НЕ СА ПРОСТИ а русофилчета

112

Анонимен

преди 1 година

Аман от зелени работи

111

Анонимен

преди 1 година

Аз се чудя що го няма платеният тртол при новината за ковидстатистиката, а той тук се вихрел. Хахаааааа, не умее да тъче на два стана.

110

да ви светна

преди 1 година

Скоро ще ви предложат срещу възнаграждебние да се включите във войната на НАТО срещу Русия като доброволци! За целта ЗЛОТО завладяло западните държави ще ви спретне такава криза (безработица и високи цени), че повечето от вас няма да имат избор (имат кредити) и ще се хванат за тази спасителна клончица. Никой от вас не е бил в район на военни действия и се очаква да загубят живота си. След доброволната мобилизация, ще има задължителна доброзорна мобилизация (предимно на останалите в работещи).

109

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 133 "Руски учени след генетични изследвания..." А пък на украинците не е замърсена?! Турция си е набавяла жени и роби именно от тая част на Русия през времето на войните между Русия и Османската империя!

108

Динев

преди 1 година

Ей че лицемерие. ,големи смирени и покаяни християни ,нашите батюшки,ще празнуваме два дни фалшивата си Коледа и после пак ще започнем да убиваме,то бива и бива наглост,но проглема че тук нашите неграмотници русофилчета обожествяват тези мизерници

107

Анонимен

преди 1 година

На русия никога не се вярва

106

Свидетели на Вова

преди 1 година

Единствената разлика между хитлер и вова е, че вова е умрял в бункера сам.

105

2

преди 1 година

Светлолики модерни хора - в центъра и на запад, а на изток и югоизток - пияници, наркомани и то, пикаещи по верандите. Укронацистите напълно са полудели. Ясно е, че искат да припишат сегрегация на Русия, което самите те правят от поне 18 години.

104

1

преди 1 година

Ръководителят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна, Данилов: "Сега ни предлагат корейският вариант. Така нареченият условен "38-ми паралел", по който бяха разделени Северна и Южна Корея. Ето тук са такива украинци, а тук някакви други украинци. Руснаците ще измислят всичко което им е изгодно. Със сигурност знам, че един от вариантите, които могат да ни предложат, е 38-ми паралел". Смешно е, защото именно режимът в Киев раздели страната на такива и не такива украинци.

103

Анонимен

преди 1 година

Браво на Украинците

102

Анонимен

преди 1 година

Хихих, зеления категорично отказа примирие, пък втори ден реват че ги бомбят. Ми сменете си кокаиновия президент бе...

101

запознат

преди 1 година

Истинското рождество христово се е случило на СЕДМИЯ ден на ПЪРВАТА ГОДИНА от новата ера! Фалшивата католическа църква фалшифицира и тази дата и така народа се прекланя на ДЯВОЛА изгонен от тази земя две седмици преди да се роди ХРИСТОС!

100

Анонимен

преди 1 година

На същото място ВСУ са използвали химическо оръжие, в резултат на което щурмоваците са получили изгаряния на дихателните пътища и лигавиците. Щурмови отряди също напредват към завода за сортиране на отпадъци по улица "Фьодор Максименко". Продължават ожесточени боеве в южните предградия - в село Опитное, както и в района на село Клещеевка югозападно от града. ВСУ се опитват да удържи на щурмоваците с всички сили на линията Бахмут и Соледар.