14

chiva

преди 15 години

НАТО искат да демократизират района и да защитят човешките права на осетинците. Хахаххаххаха... А не целят ли да задравят военните си позиции в региона и така да направят полущит около вечния си враг Русия?? Ми те американците от средата на минали век все демократизират тук и там. Знаем как им се получи във Виетнам, Япония(Херушима и Нагазаки) Либия(пустинна буря), Сърбия, Ирак и сега Грузия. Да не помисли някой че имат гео-полиртически , стратегически и икономически цели??? Не,не,не те само са загрижени за човешките права и демократизирането на района по техния уникално-бомбандировъчен начин!

13

Бугарин проЗд

преди 15 години

много обича да вдига тостове и да се прави на силен.Нападат беззащитни хора и много обичат да бягат като им се покаже истински войник.Обичат да си похапват и похъркват.Наистина,велик народ..може и без него-не мислете ли??!

12

преди 15 години

Малък, но горд народ са грузинците и за това целият свят ще ги уважава за разлика от нас - за това днес извън България живеят повече българи отколкото в страната.

11

преди 15 години

Какво майната си ще прави НАТО в Кавказ. Защо дразнят руския мечок ? Така им се пада на Грузия.

10

ikpirgov

преди 15 години

Да им .ба майката и братушки. Тия скотове нема да мирнат, малко ли са им 17 млн. км2. Дано се задават, а Гоцето ..... и той да го духа ченгето смотано.

9

преди 15 години

Уклеба е убеден, че на мястото на Саакашвили Русия ще сложи своя марионетка, която да разруши демокрацията в страната. Така си е, у нас тая марионетка вече 6 години се подвизава и пречи на демокрацията - др. Гоце Първанов, сътрудник на ДС.

8

nqkoi

преди 15 години

Грузински *** не стига че те започнаха войната ами били и жертва. Толкова ли няма кой да пусне някоя ядрена бомба да се прочисти света малко.

7

преди 15 години

РУСИЯ КЛЕКНА И СВАЛИ ***.

6

IL

преди 15 години

FANATICITE SI ZALEPIHA CHERNA TOCHKA. HAIDA DA VIDIME, KOI E NARED ..SEGA..BEZSILIETO RAJDA ZLOBATA OBSHTO CHOVESHKO PRAVILO

5

mitko

преди 15 години

НА ВСИЧКИ,КОИТО СЕ ЧУДЯТ КЪДЕ Е ГОЦЕ,ИСКАМ ДА КАЖА,ЧЕ СЕГА ТОЙ Е В МНОГО НЕБРАНО ЛОЗЕ - ЧУДИ СЕ КАК ДА ПОДКРЕПИ СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИ (ДА,ТОЧНО ТАКА!!!) В МОСКВА,В МОМЕНТ,В КОЙТО ТЕ КАКТО ВИНАГИ СА СЕ *** ДО УШИТЕ,АМА НЯМА КАК.... КОГО ДА ПОДКРЕПИ - ГРУЗИНЦИТЕ ЛИ?!?! А УМНИКА ОТ НОМЕР 2 ИСКАМ ДА ПОЯСНЯ,ЧЕ ВЛИЯНИЕТО НА ФРЕНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ Е МНОГО БЛИЗО ДО ТОВА НА РУСКИЯ И НА АМЕРИКАНСКИЯ ПРЕЗИДЕНТИ ВРЕД ПО СВЕТА.... КАК И ЗАЩО,МНОГО ОТ ПРИЧИНИТЕ НИЕ ТУК,В БГ,ИЗОБЩО НЕ МОЖЕМ ДА ПРОУМЕЕМ,НО НЕКА САМО СИ ПРИПОМНИМ КАК ПРЕДИ ЕДНА ГОДИНА,БЕЗ МНОГО ПРИКАЗКИ,КАТЕГОРИЧНО И УЛТИМАТИВНО ИЗМЪКНА НАШИТЕ СЕСТРИ ОТ ЛИБИЙСКИЯ ЗАТВОР...СЛЕД ОСЕМ ГОДИНИ БЕЗКРАЙНО ПЛЯМПАНЕ ОТ СТРАНА НА КОГО ЛИ НЕ...

4

0007

преди 15 години

на грузинският посланик му изнася да твърди това защото ако беше друг президент на грузия той нямаше да бъде тук.колкото до твърденията му це цяла грузия е окупирана от руски войски сигурно само 1 му вярва.от 08.08.08 до момента цялото ръководство на грузия непрекъснато лъже.лъже съвсем целенасочено.най-тъжното е че има кой да им вярва.

3

ХАРИ

преди 15 години

КЪДЕ Е ОФИЦИАЛНАТА ПОЗИЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО И НА ГОЦЕ.

2

Stelsson

преди 15 години

Саркози пък какво ще стори.. нима може да каже нещо на Путин и Русия..камоли държавните глави на бившите социалистически държави, отделили се след разпадането на съюза...

1

преди 15 години

"Днес в Грузия се очаква да пристигне френският президент Саркози, както и държавните глави на Украйна, Полша, Литва и премиерите на Латвия и Естония."Къде е ГОЦЕ???????????????