23

бай Пешо

преди 1 година

да де, ама за да няма подобни случаи, армията на РФ трябва да вземе мерки, в радиуса на действие на химарсите да не остане нито един враг, и нито една установка за химарси. Нищо чудно скоро да почнат да изчезват цели райони, където са локализирани тези и подобни ракетни системи. Така де - време е за тежките бомбандировачи и фосфора, класиката в жанра

22

Анонимен

преди 1 година

Време е Путин да ги тресне малко с атомно гориво и да се кротнат дрогираните украински орди.

21

Анонимен

преди 1 година

Драги ми русофиле, тези 300 хиляди официално мобилизирани, поради какво ги мобилизираха? Все някой е умрял и трябва да го сменят за да умират и други на фронта за да се избият комплексите на великия ви вожд. И двете страни дават жертви и е лошо за обикновените хора и от двете страни, които губят близките си. Но не се заблуждавайте, че руснаците са безсмъртни. Дават яко фира.

20

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме все пак, че русия официално е признала за един леко ранен от потъналия кораб москва. Останалите дави фира явно са минали по графата "дoбитък"

19

Анонимен

преди 1 година

Нашите плъхове не са наясно, че руснакът не подбира русофили/фоби и ще ги подкара подред ако има такава възможност. Първите ще си останат само с кафевите косове

18

Българин

преди 1 година

Който злорадства за убити хора, независимо от коя страна, му препоръчвам силно да се замисли над живота си и в най-добрия случай да отиде на психиатър.

17

Анонимен

преди 1 година

Явно кермит пак се е нашмъркал и лично ходил да ги брои...

16

Боби

преди 1 година

До Анонимен Вакумна Бомба е Журналистическа измислица - ОДВ - Обемно Детониращ Взрив е точното название. Във всеки взрив и горивото и окислителя са в самата бомба ориентировъчно 30-40% Взрив и 70-60% окислител. ОДВ бомбите ползват за окислител атмосферния кислород. За това са много по-мощни при еднаква маса. Но се влияят от атмосферните условия.

15

Анонимен

преди 1 година

Айде бе няма ли украинската армия вече да е пред Москва

14

Анонимен

преди 1 година

Нещо много завишена бройка.. Тия пак са сънували...

13

Жоро Сороса

преди 1 година

После и тукашните русофили да почват, те са на страната на Путин.

12

Анонимен

преди 1 година

Путин изби стотици хиляди за под година ето това е истински православен човек!

11

Анонимен

преди 1 година

Да каже и колко окри са ликвидирани.. Защо крие..

10

бащи и деца

преди 1 година

лошото е че всички тези загинали и от двете страни са нечии деца, бащи... и загиват заради едни *** оти и най-вече заради Путин. защото каквото и да лъжат става въпрос за пари - богатствата на Донбас и болните амбиции за империя.

9

Чудя се

преди 1 година

дали трябва още Запада да помага на Украйна. Та тя се справя чудесно! по 500 военни с един хаймарс и за няколко дни е в Москва.

8

Анонимен

преди 1 година

Руските войници да се насочат към Кремъл, иначе касапницата ще продължи. Позор за Русия!!!

7

Анонимен

преди 1 година

Край войната свърши Украйна победи за два дена чутовно е йес дрънчат тенджери чаши меса пир до насита

6

Впечатлен

преди 1 година

Тези изявления показват смазващото превъзходство на украинската армия - тя с една ракета 500 руски войника убива, а руснаците с всичките си хиляди високоточни, неточни ракети, артилерия и самолети тук таме по някой украински войник и най вече цивилни граждани. Путин е обречен в Украйна.

5

Анонимен

преди 1 година

Българските амуниции стигнаха фронта. Да валят кинти пък дали руснаци или украинци ще спечелят, божа работа. По принцип бях леко на страната на Русия главно защото съм анти-империалист и искам НАТО малко да се кротне, ама с тия артилерии тип "на умрело куче нож да вадиш" руснаците станаха досадни. Хубаво е да има баланс, сега като артилерията е балансирана ще можем да се насладим на по-активни действия и желание за офанзива от страна на двете страни.

4

хмм

преди 1 година

в друга статия пише 63?