57

Анонимен

преди 1 година

Ко толкова драпате към тая Русия нямам никаква идея сякаш пъпа ви фърлен там...

56

до 65

преди 1 година

Нямам никакво намерение да споря с поредния диванен капацитет :)

55

Анонимен

преди 1 година

През втората световна война Украйна посреща германците едва ли не като освободители от комунистическа Русия от която нищо хубаво не са видели. Ето ви малко исторически факти.

54

Анонимен

преди 1 година

Очертава се още една много тежка година за родната русофилия :( как ще издържат милите нямам идея... най-вероятно ще се запишат доброволци ама надали :)

53

Анонимен

преди 1 година

До 43: По принцип не обичам безсмислени спорове, а и знам, че нямаш аргументи, а само възпроизвеждаш пропаганда, но от чисто любопитство: как наричаш хора, които носят знамена с пречупени кръстове, викат Sieg Heil, носят инсигниите на SS Galizien, SS Nachtigall, SS Totenkopf, Dirlewanger, White pride, 14/88 и прочие (включително си татуират често тези символи)?

52

до 58

преди 1 година

Ти изобщо не си наясно с историята в този регион, че ми говориш за фашисти като дори нямаш идея какво означава тази дума. И дори да бяха фашисти пак ще ги подкрепям пред държава като Русия.

51

Анонимен

преди 1 година

Ей големи разбирковци родните дивани капацитети :)

50

Анонимен до 52

преди 1 година

Ами ако продължаваме да сме роби на сащ и да ставаме съучастници в този конфликт може и да последваме съдбата на Украйна. Българопитеците визираш подрепящите фашистка Украйна предполагам?

49

ОФчу

преди 1 година

Га немъ той правете секъсъ!

48

Pp

преди 1 година

Руските *** такава оргия са спретнали тук, че не е истина.

47

Ами така става

преди 1 година

Така е като свалят дронче с 5 кг динамит, но го свалят с ракета с 500 кг взрив и гориво, и то два метра преди да удари целта. Ще има разрушения и още как.

46

Истукан

преди 1 година

Русия воюва срещо себе си. Ще го разберат много късно. Финансиращите войната също ще фалират в един момент. Украйна всъщност е Русия. Като стане руска и руснаците ще имат една разрушена територия. Това е самата истина.

45

Трагедия

преди 1 година

Много хора изобщо не са наясно каква човешка трагедия е войната и го обръщат на футболен мач...

44

Анонимен

преди 1 година

Много се надявам родните българопитeк да попадне на мястото на украинците и да им гледам сеира как никъде няма да ги искат.

43

Някой

преди 1 година

И сега руските таракани ще се подмокрят от умиление, че Военнопрестъпникът имал още ракети/ирански/, и си стрелял спокойно по цивилни сгради и инфраструктура! Като хвърляли ракети ,и украинците щели да намразят Зеленски, и щели да се влюбят в Бункерния Карлик! Извратени мозъци !

42

Анонимен

преди 1 година

Вчера още 180 укрита са се предали на фронта. Вече почвам да подозирам, че нарочно се предават, за да може после Шмъркалянски да каже: нашите войски навлязоха в руска територия. Ама няма да каже че е било под формата на военнопленници.

41

Анонимен

преди 1 година

Снимката е стара 9-годишна. Вчера улиците и площадите на Киев бяха пусти и празни. Не се виждат хора. Все едно са измряли.

40

Анонимен

преди 1 година

Е как, нали на руснаците им свършиха ракетите още Март месец и стреляха с перални, а понякога със съдомиялни?

39

Анонимен

преди 1 година

Е нали бяха свалили де що лети над Киев. Какво е ударил енергийната инфраструктура тогава? Нещо Кличко и Зеленски не са се разбрали какво да излъжат.

38

Анонимен

преди 1 година

Само импотентни същества без мозъци се радват на рашките удари. Същества които цял живот една пейка не са боядисали и чакат като роботи някой да им казва какво трябва да правят,какво да говорят,какво да работят,ядат и кога да сер.ат. Демек безмозъчни индивиди които чакат с нетърпение джуджака да почне да ги командва. И единственото което повтарят са думите на вожда им. Говорят за нацисти 100 г след края на войната.