15

Анонимен

преди 1 година

Само неразвитите, русофил-панелчовците останаха навън. И съвсем правилнп.

14

Анонимен

преди 1 година

Ходих до Турция и честно казано не виждам с какво в инфраструктурата България е над тази в Турция? Като се връщахме в България и светещите надписи не работеха. Пишеше "REPUBLI............GARIA"... На турската граница лентите са разделени за да не могат да се пререждат шофьорите, а на българската няма никакво разделение на лентите и някои се пререждат. В Турция пътищата са по-хубави, по-поддържани, по-широки. За обслужването и избора от стоки в Турция да не говорим. А цените са два пъти по-ниски.

13

Анонимен

преди 1 година

Да им е честито !

12

Анонимен

преди 1 година

До Джемкорп Ку-ку! Ку-ку! Ку-ку!

11

Анонимен

преди 1 година

Браво на хърватите. Знаят си интереса и за 4-5 години направиха това, което ни не можем за 15. Ами как да стане у нас, когато е пълно с матрьошки. Ние винаги сме на обратната страна, все сме изплашени от новото и после все някой друг ни е виновен.

10

ЧНГ

преди 1 година

Нищо не покрила а напротив всичко е скрила от Евросъюза и затова я пуснаха а нашите един друг се клеветят и затова не ни пускат

9

Анонимен

преди 1 година

Нито Румъния нито Хърватия са в оковите на Путин. Докато си имаме ГЕРБ-ДПС-БСП-Възраждане и Радев, никога няма да видим Шенген.

8

Ganjo

преди 1 година

Никой не ни изпреварил.Просто те са си били винаги пред нас. Не познаваме света. Робуваме на измислена псевдо велика история.

7

Анонимен

преди 1 година

До 5:Ами не ни взеха,защото някакви на български език се скъсаха да говорят против родината,а дали са еничapи или укри не знам,но си бяха от укро пропагандата.Може и доноси да са писали.Нищо чудно.Политиците вместо да се обеднят пък взеха кал един на други да си хвърлят и взаимно да се обвиняват.Следващият път се дръжте по-адекватно и ще стане.

6

Bungar

преди 1 година

Хърватска са си европейци от всякъде. Ние нямаме реална представа от света и от себе си в този свят.Живеем в заблуда и псевдо историческа паяжина сме се оплели.

5

да знаете

преди 1 година

Браво, но това на нас ни не требе!

4

БГполитик наци-дебил

преди 1 година

Румъния ни изпревари, Хърватия ни изпревари... Благодарение на усилията на Бг политическата класа да краде безнаказано, всяка нова държава, която влезе е ЕС ще ни изпреварва. Ние сме приятели на крадливите руски политици -терористи. Освен вашия живот, ще съсипем и този на децата ви! Докато българина не се хване за сопата..., но той се задоволява с трохи и мрънкане на маса. ЧНГ!

3

Уестърн с негри

преди 1 година

Тук е така. Докато има паразитиращи ромеи, няма да видим Шенген.

2

Анонимен

преди 1 година

Еми нямат си още соц образования в системата. Няма да ги стигнем скоро.

1

Анонимен

преди 1 година

А Путинландия, искам да кажа България не е.