135

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

Пречи на държавата ни този блокира саботира иска богатствата на държавата ни само за него и *** около него закриха спец съда делата за олигарсите потънаха тези нулеваци след тях потоп и кои политици ще управляват тези дето пишат платените тук лъжливи възхвали за черепите

134

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е политик с голямо бъдеще. Може да не ви се иска, но ще е така! Пенсиите могат да се вдигнат само по един начин - като започнем да плащаме данъци!

133

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков преди тези 7 месеца беше 6 месеца министър на икономиката. Тогава се подписа меморандума за завода за електромобили. Къде са тези електромобили две години по-късно?

132

Анонимен

преди 1 година

Киро, обясни ни за манипулацията наречена нов завод за електромобили. Кога слиза първият автомобил от конвейра?

131

до 180

преди 1 година

Леле, за 7 месеца, от които 3 в яростни опити на реакцията да го свали и мостове и тунели? Ще стане, робе, когато такива недоразумения като тебе изчезнат и реформаторските сили имат поне четири години. Няма да вредите на тая земя безкрай, бъди сигурен нищожний.

130

Анонимен

преди 1 година

Ходете да му кажете на Борисов и на Решетниковия че мокрите им сънища да се разправят веднъж завинаги с Киро няма да се получат.

129

Анонимен

преди 1 година

До 172 много добре знам какво е Магистэрска степен и как се получава ,а не завършва в тъкъв тип училища! Плащаш получаваш! За съжаление в България взе да става същото.всичко е за пари.ако кирчо има истинска харвардска диплома ,то никой в белия свят не би го изпуснал като специалист.а кирчо стои от 15г.вБългария и се занимава с амбулантна търговия и кокошарство на дребно.това е!!!

128

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

178 ти си роб на черепите като виждам как постоянно възхваляваш Киро нарушителят на конституцията газови комисионери парапети инфлация невиждана и откъде знаеш аз какво знам мога и живея и още много много българи ДОСТОЙНИ са образовани но не са дошли да грабят саботират лъжат съюзяват с бкп

127

Анонимен

преди 1 година

Няма да надежда да видим заврения зет Пепеляшко в централния, нито неговите ученици. Реформа на съда, първо и приоритетно

126

Анонимен

преди 1 година

По-добре мафията да е на власт, отколкото Кирил Петков!

125

Анонимен

преди 1 година

Киро, какво стана с манипулациите за четири миста над Дунав и три тунела под Стара планина? Кой беше манипулаторът?

124

Анонимен

преди 1 година

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ Никой не го пише, робе. То вече е написано в официална биография, която е валидирана и проверена на английски. И ти можеш да го прочетеш, макар и трудно. Внимавай да не научиш нещо различно от това, което ти позволяват господарите.

123

Кояр

преди 1 година

Кире, Кире, от hero to zero за 0 време. Фалшивото арестуване на Тикквата беше най-разочароващото нещо след 8-ми сезон на Игра на Тронове.

122

аз

преди 1 година

прилича на пинчер

121

Анонимен

преди 1 година

Кирчо не е помирисвал харвард!!! Асанчо василев е записан в подготвителен курс но е изключен 2ият семестър за слаби резултати и неуспевемост! Това са фактите!!! Пък ви си пишете каквото искате

120

В момента:

преди 1 година

В МОМЕНТА СЕВДА В ЩАБА НА ГЕРБ: "ДАВАЙТЕ ДА ИЗМИСЛИМ НЕЩО ОРИГИНАЛНО И ДА ГО ПУБЛИКУВАМЕ НА СТЕНАТА НА БОКО ТИКВАТА ОТ НЕГОВО ИМЕ"

119

Анонимен

преди 1 година

Ами защото на тях не им трябва истината. Трябва да си изпълнят опорката - да се плюе по Киро. Радев го разлюби, че не слушка, на Борисов му бръкна някъде и готово. Остава да се плюе до дупка дано вземе по-малко % на изборите.

118

Анонимен

преди 1 година

До РоРо Това сам ли го измисли, или някой ти го каза. Имаш ли понятие какво означава магистърска степен?

117

Анонимен

преди 1 година

Защо реагирате с минуси на официална биографична справка (149), остава загадка. Защо не ви харесва истината? Или по-добре е да живеем със затворени очи и запушени уши и да повтаряме глупостите на господарите. Вековна е злобата на роба. Няма как да се отърве от нея.

116

РоРо

преди 1 година

До Анонимен 149 кирчо никога не е учил в харвард!!! Нито го има в списъците на постъпилите нито завършилите!!! Това че е завършил безнес курсове в училище в Брюксел,в което ходят преподаватели от Харвард на означава нищо! Просто си плащаш и ти дават диплома ,която е просто хартийка на която в белите държави не обръщат внимание.