131

При чичко Химарс...

преди 1 година

....НЕМА ПРОВАЛИ ами да стегат Груз-200...!

130

в новата година

преди 1 година

Да спрете да ни занимавате с тези фашаги ,извратеняци и да си гледате собствената паница и проблеми

129

русофил

преди 1 година

Горещо подрепям американците в това да ликвидират Путин и така да докарат Рамзан Кадиров в Кремъл! Това ще осигури гарантираното ядрено унищожение на запада!

128

анонимен келеш

преди 1 година

Слава Богу,че тук в България вече се отървахме от руските комунисти:):):)Визи за руснаци НЕ.Руски газ НЕ!Гоним руски шпиони на ишлеме!ВМЗ Сопот и Арсенал казанлък работят за ВСУ:):):)митрофанова на разпит в полицията:):):)НАТО ни пази и джуджето не смее да погледне насам:):):)

127

Анонимен

преди 1 година

Не може всички двойници да гушнат здравеца заедно! Не се блъскайте! Един по един!

126

З

преди 1 година

Я-аа , те май нещата започват да си идват на местата?! Само да напомня на всички американолюбци и на техните ЕС ***: ей "хора" палете всяка сутрин свещичка Путин да е жив и здрав, щото това е най-умереният управник в Русия, който едвам удържа твърдолинениците там. И ако нещо му се случи, то още на другият ден ще има "голямата бомба" в украйна! САЩ отдавна признаха, че последните 20г. са работили САМО за локални конфликти и драстично са изостанали в глобалното въоръжение, така че молете се..

125

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ".... Терпение, друзя!" --- абе от 2014 чакаме путин да гушне здравеца.. какво стана?

124

Анонимен

преди 1 година

Струва ми се ,че американците подготвят почвата вече за капитулация на фашистите от Киев...

123

Анонимен

преди 1 година

До анонимен *** "Никой не иска с путин и русия!Факт!" --- ти внимавай като наричаш китай, саудитите и още над половината свят "никой", че бая избухливи хора има от тях.. да не вземеш и ти да се подхлъзнеш на терасата.

122

Анонимен

преди 1 година

Амеуика може да увеличи тройно доставките! Сегашните доставки са малък процент от военния бюджет на Амеуика.Въпроса е руската икономика да се смила бавно! Това което става с Русия, показва че подхода е правилен. Терпение, друзя!

121

Бирник а

преди 1 година

Нали знаете ако превземе Украйна следва Полша Румъния Унгария и т, н никакъв фъндък на пияници те от Русия

120

анонимен келеш

преди 1 година

Никой не иска с путин и русия!Факт!Тук под новините шепа руски тролеи се гърчат безпомощно:):):)

119

Верно е:

преди 1 година

До Анонимен 158: Запада няма да пропусне да ни одере с нов данък "за украйна" който ще напълни фондовете който ще откраднат и горките украйнци ще останат с пръст в уста и украйнките ще им се наложи доброзорно да си слагат нещото в устата което пуска бяло сладко!

118

Анонимен

преди 1 година

До 161 - Колко е смешно да защитаваш уркопитеците, след като шефа на дърдоренето в Укр. Арестович сам признава невъзможността да се удържи Бахмут и Соледар, дори с цената на грандиозните човешки материални военни загуби там! Ама, дерзай, дерзай! Не ни пречиш )))

117

???

преди 1 година

Намери си друга тема!!!!

116

Анонимен

преди 1 година

Защо провал в бъдеще време? Магучая вече се нacтpa и е на пaмпepcи!

115

Анонимен

преди 1 година

Следва нова студена война.

114

Анонимен

преди 1 година

СССР се провали в Украйна. Кой ще се предаде и подчини на империя, която не може да завладее няколко украински села и полета за цяла една година? Това е краят на империята на Путин.

113

Анонимен

преди 1 година

Западът НЯМА да възстановява Украйна, както не е възстановявал НИКЪДЕ. Включително на своя територия, Германия десетилетия наред събира "данък солидарност" уж да изравнявал нивото на западните и на източните земи, резултатът е видим провал. Единствено Саксония е икономиески силно развита.Самите уж мнооого развити западни страни се видя, че нямат НИКАКВИ буфери никакви резерви, а живечт като чергаги от днес за утре и затова икономиките им не успявт да се преструкурират.Отделно вътрешните им войни

112

Augusto Pinochet

преди 1 година

СЛЕДВА - БАВНИЯ И МЪЧИТЕЛЕН КРАХ НА АНГЛОСАКСКИЯ ОЛИГАРХИЧЕН МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ НА СВЕТА ЗА РАДОСТ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО