185

Алекс

преди 1 година

Значи Русия не иска мир.Иска капитулация на Украйна.Украйна е без избор.Трябва да се бие за свободата си.Цивилизованият свят е длъжен да и помогне да унищожи Злото.

184

Анонимен

преди 1 година

Ще поживеем и ще видим какво е да искаш друго е да можеш Русия не може да си оправи собствената територия тръгнали да оправят чужди държави Скоро Московските блата ще ги погълнат Кремълските шизофреници

183

Анонимен

преди 1 година

До преди два дни всички *** пишехте как Русия иска преговори, иска да приключва войната и тем подобни глупости сега ново 20

182

Тттт

преди 1 година

До 206. Тя Украйна се разпути сама, от летища, енерго,топло, вода , а бе дълъг списък.

181

до199

преди 1 година

Така е, но не точно Русия, а един самошедший и една клика около него. Русия няма да излезе от тая война цяла, независимо какво ни очаква. Когато залагаш всичко, губиш всичко. Доказано.

180

Хаха СЛОЖНО ВРЕМЕ

преди 1 година

До 204Пробвал ли си дървото ,гледам си запознат с матерята на матеряла. Къде има мир по света бре мис Каприз ? ИКОНОМИЧЕСКИ ИЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ

179

Анонимен

преди 1 година

Украйна разпути летището в Енгелс, ще разпути Кремъл и Русия.

178

Хаха

преди 1 година

До ЦъТе американите я анексираха вече бе ,не чу ли ?Фактите с кадрите на астромавтите ,а пък се готвят и да продават билети за пътуване до там -милиарди балъци ...произведено в Лунапарк.

177

Анонимен

преди 1 година

Путин, щом не искаш мир ще ядеш дървото.

176

Цъ

преди 1 година

А не искате ли и Луната да анексирате??? Днес Луганск и Херсон, утре - Одеса и Варна.

175

хаха

преди 1 година

До 200То ти обичаш и фашист -капиталист да се прави на дядо Коледа .Ама много филми си гледал. ххахаахаа Вярваш ,че ще ти подарят ферари ,а получваш заплата от 1000 лв . Така с вярваният във светлият капитал -изъм(утопия) . Продължавай да бълнуваш за комунизма дето го няма.

174

Анонимен

преди 1 година

Украйна е сиренцето в капана.Батюшката захапа сиренцето и капана ще щракне. Скоро.

173

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше трагично щеше да е смешно. Най-обичам комунист-депутат да се прегръща със СССР. Най-обичам децата на комуниста-депутат да се прегръщат със САЩ. Най-обичам сина на комунист да ми говори за човешки права и демокрация.

172

Анонимен

преди 1 година

Русия е заложила всичко в тази война. Скоро ще разберем какво е ядрена война и края на света.

171

Анонимен

преди 1 година

До Реално ми еАми и Хитлер ,самият той е евреин ,ако знаеш колко касти са евреите ...загатвам ако сте чели.Та това не пречи на евреи да бъдат фашисти ,както богати се борят срещу бедни ,нормално е.Но какво ли да обяснявам. То все едно една богата фамилия да мисли за свойте бедни братя след като има приоритети и вярвания ...затварям вратата.

170

Тттт

преди 1 година

Не мога да ги разбера тия англосаксонци. Не им харесваше царска Русия, пратиха Наполеон, после русите маршируваха в Париж. След това не им хареса съветска Русия, подтикнаха Хитлер, после пак русите маршируваха в Берлин. Сега не ви харесва и тази Русия. Този път къде ли ще маршируват?

169

Ердо

преди 1 година

дето искаше някоя вечер да иде в Атина, номиниран за нобелова награда за мир!

168

Реално ми е

преди 1 година

Според реално гледащия на нещата русофил, евреина Зеленски бил фашист. Айде последния, моля Ви се, нека затвори вратата. Благодаря Ви!

167

Анонимен

преди 1 година

До 192То реално истински фашист ,а не човек е самият Зеленски. Миналото и настоящето го доказват .Всичко друго е бля-бля.

166

Анонимен

преди 1 година

Реално гледащите на нещата яко са потънали в блатото на руската пропаганда и дезинформация, както и във фашисткото обожание на Путин! Един лидер, една държава, един народ, *** е така, другари реално гледащи на нещата пахахааххаха.