117

Анонимен

преди 1 година

Абе правили сме такива неща И в Сърбия и Македония.

116

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е да разберете истината за вашите предци.Те са били интелектуално изостанали.Варвари и недоразвити.За това никой не Ви харесва(не само съседите Ви).Защото все още сте недоразвити.Не всички,а 80% от вас.Иначе има и прекрасни хора в България,но те не могат нищо да направят тук и затова напускат държавата.Спомнете си годините 1990-2000 ,как се избивахте помежду си.Сега същите уррроддди Ви управляват(ГЕРБ,БСП,ДПС,Патриоти,Радев)

115

ТУРСКА ПРОВОКАЦИЯ

преди 1 година

НИЕ БЪЛГАРИТЕ И СЪРБИТЕ ТРЯБВА ДА СИ ПОМАГАМЕ И ДА СЕ ОБИЧАМЕ > НЯМА ПО-БЛИЗКИ ОТ НАС ПО ЕЗИК, КУЛТУРА, ПЕСНИ, ТАНЦИ, ПСИХОЛОГИЯ, РЕЛИГИЯ > ИНАЧЕ И ДВАТА НАРОДА ЩЕ СТАНЕМ ЖЕРТВА НА ТУРЦИЯ >>> ИМАМ МНОГО ПРИЯТЕЛИ СЪРБИ ВЪВ ФЕЙСА

114

Роналд Македоналд

преди 1 година

Личи си че е историк човека! За втората световна война 1915-1918г. говори, личи си че е ерудиран!

113

Striker

преди 1 година

Даа, е затова кракът ми няма да стъпи там.

112

До до Рома

преди 1 година

)) ти дебилл ли или си децебилл))Ти българин ли си ,знаеш ли си генетичният код ,какъв си..съмнявам се ,че знаеш кой си,не за кого си мислиш,че си по етнос..защото ако знаеш Историята ,то ще знаеш ,че България е кръстопът между Азия и Европа и тук са минали и хуни и готи,и маджари,и печенеги,и турци,и башибузуци,ичеркеси и !! каталонци,кръстаносци и власи,и сърби.. и да те светна малко по нашита територия в днешно време няма тракийци както се кичат някои и цар Калоян е куман,Самуил-макеДОнец..

111

Анонимен

преди 1 година

Известната картина "На нож"(боя при Сливница), която пресъздава момент от Междусъюзническата война 1913 г. - Български войници прегазват съпротивата на сърбите.

110

Анонимен

преди 1 година

През световните войни, само като видят "татарите" да се задават са бегали като обезглавени сърбетата :))) Имаме голяма репутация на Балканите, те затова повечето ни мразят :)))

109

Ром"с

преди 1 година

И аз съм чувал от преди години ,че нашите там са правили много золумища и прещ 1СВ и през 2СВ...а живияъ близо до сръбската граница,така че има таквоз нещо ,само че не се е тирижирало,но цифрите са ужассявази ,ако отговарт на Истината.(А допускам и че се преувеличават от страна на сърбите и то драстично..)

108

Анонимен

преди 1 година

При положение, че винаги са ни забивали нож в гърба, как да не ги считаме за двулични :))) Българите не мразят сърбите, но те ни мразят, как е мислиш работата :))))

107

Анонимен

преди 1 година

Глупав народ сме, дай му зрелище. Нашият враг не е нито на изток, нито на запад. Нашият враг е на юг, винаги е бил там и удобно се проспива момента, че този враг става все по самоуверен, все по не послушен и все по настъпателен. Нали се сещате какво става в конфликт между натовски държави, нато стои и гледа. А нали се сещате че ние вече нямаме армия, а Турция има 1 милион жива сила, да не говорим за техника.

106

Крали Марко

преди 1 година

Бях загубил вяра, че има нормално мислещи хора...

105

Геро Найденов

преди 1 година

България ще излупва Сърбия, със или без НАТО! Край!

104

Анонимен

преди 1 година

Голем страх имат от нас, цялата им политика е насочена срещу България :))))

103

Анонимен

преди 1 година

По време на война хората озверяват, и аз съм сигурен, че нашите са вършили подобни зверства, но сърбите са ги умножили по 100.

102

Цариброджанин

преди 1 година

*** и србин на снимка да видиш.... както е казал ген. Кастър, само тогава стават за нещо!

101

Анонимен

преди 1 година

адкатите професорите учителите свещенството на манджа батко

100

Назря момента

преди 1 година

да излезем от НАТО, и да се върнем в роднините майки-Турция. Сърбия и Гърция!

99

Анонимен

преди 1 година

Тия сърбите са пълни смешници най отпред с Джокович

98

BG

преди 1 година

Аз не мога да разбера, защо всички са убедени, че българите са неспособни на такива работи.