27

Анонимен

преди 1 година

"Можем да си верваме на каквото си искаме" И аз това съм написал, вярвайте.. Те така и преди, 45г вярваха, че същите тези, ей сега ще построят комунизма, то пък взеха, че фалираха. Вярата крепи човека, вярвайте по-силно

26

Анонимен

преди 1 година

И те ли ще се бият до последния руснак,Байдън хванал украинците и се бие до последния украинец според тях за които казват,че са нацисти,бандеровци,хитлеристи,националисти,фашисти,въобще с всички възможни епитети от тоз лексикон за употреба,че още с представка Нео заради които вкара плана за СВО,а Путин хванал руснаците за които освен комунисти други епитети за тях няма и какво ще излезе от тая какафония Байдън се бие до последния нацист и др. с епитетите,а Путин до последен комунист до победата.

25

Анонимен

преди 1 година

И понеже успешно я демилитаризират за това не могат 3 месеца безаналоговите да превземат Бахмут->>>> Aртьомовск не го превземат, щот се кефят как мелят укрита с артилерия. До тука 13к укрита за 3 месеца "удържане". Срещу по-малко от 500 жертви от руска страна. Това по данни на ЦРУ, да не помислиш нещо. За такива цифри - още 3 месеца ще им го оставят, само да карат свежи укрита там...

24

Хау

преди 1 година

Сега е момента Ердоган да прибере вилает *** когато оръжието замине за Украйна и армията не може да напълни един стадион!

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 34. А ти си от циливилизовано племе ?

22

Крим е руски

преди 1 година

Sky News: Западните оръжия няма да спасят Украйна от поражениеТе могат само да поддържат ескалацията

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 33. Можем да си верваме на каквото си искаме. И ти можеш да си верваш на каквото си искаш.

20

Анонимен

преди 1 година

"Успешно я демилитаризират." И понеже успешно я демилитаризират за това не могат 3 месеца безаналоговите да превземат Бахмут. За това имат по-модерно оръжие само 3 месеца след започването на войната и за това на руснаците им се изпари 65км бронирана техника и тече втора вълна на мобилизация. Иначе вие си вярвайте още в на бащицата с мерцедеса глупостите. Щото той докато си го кара обикновените руснаци живеят по окопите и тоя им се смее на майките, ча така или иначе щели да умрат от пиене.

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 31. Ти да не би да смяташ, че си цивилизован ?

18

Анонимен до 18

преди 1 година

Този много важен човек направи така, че целия свят да се съобразява с него. Бие ли Укрите бие ги НАТО сащ скимтят ли като кучета скимтят и нищо не могат да направят освен да пращат оръжия. И то от кумува срама, че НАТО е нещо ама всички видяхме, че е въздух под налягане. При първия сериозен противник подвиват опашка придставете си и Беларус да се включи или пък и Северна Корея както имаха заявка за Китай не ми се говори. Този плъх живеещ в измисления свят си ти.

17

Зилчо

преди 1 година

Западните анализатори са преценили погрешно военната сила на Русия, а доставките на оръжие за Украйна са недостатъчни за решаване на конфликта със сила, пише експертътотSky News Доминик Уагхорн."Остро се усеща, че Западът е подценил опасността, която представлява Русия", казва специалистът.

16

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2. Не разбирам защо бръщолевите подобни глупости след като бюджета за отбрана на щатите е около 800 милиарда долара.

15

Тангра

преди 1 година

Човек винаги избира страна черната Франция или аругантната прехвалена Аржентина.Но едно е вярно. Ако всички са в Нато то кой е врагът? Трябва ни враг трябва ни чернозем трябва ни кръв. Старите вампири си искат свойто.

14

Анонимен

преди 1 година

Русия е ВЕЛИКА.

13

Анонимен

преди 1 година

Снаряди и повече ракети,а за укрите повече железни каски за железните им глави.

12

Анонимен

преди 1 година

Путин стана на 70 г. и реши да се прави на завоевател. Хем е смешно , хем е жалко.

11

Камарад Серьожкин

преди 1 година

Никой не разбира дълбокия замисъл в действията на тавариш Путин. Той върви по стъпките на Германия след ВСВ. След като германците капитулираха станаха икономика номер едно в Европа. Същото цели и Путин, след капитурлацията му, руснаците така ще се стегнат , че германците пасти да ядат.

10

Анонимен

преди 1 година

Чакайте бе, нали демилитаризирахте Украйна.?->->-> Успешно я демилитаризират. Укри флот - няма, даже минираха собствените си пристанища. Укри авиация - няма, даже разрушават летищата, да не вземат да кацнат руснаци. Укри танкове - няма, молят се на Германия да им прати нещо. Укри армията на хартия е 710 000, на терен имат 450 000 - другите я безследно изчезнали(135 000), я се предали на врага(21 000), я закопани някъде и повиквателните за мобилизация - изгорени. Още една гидина така и са ЧАЛ.

9

Анонимен

преди 1 година

Путин демилитаризира Европа не само Украйна всички оръжия там се изсипаха.

8

Анонимен

преди 1 година

До 8 Мен не ме поммпят евроатлантиците обичат.