155

Анонимен

преди 1 година

Патрик Ланкастър ютубе, документира обстрел на цивилнив Донецк от 2014!! Виж с очите си..

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Да атакуваш граждански обекти и да убиваш невинни хора е военно престъпление. Русия прави точно това в момента." ---- А кримският мост какъв обект е? А пощата в Донецк?... за един прЕател питам

153

Анонимен

преди 1 година

Да атакуваш граждански обекти и да убиваш невинни хора е военно престъпление. Украйна го хравш в Донецк от 9 години!! И в момента също да!

152

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен189 На война като като на война, покрай сухото гори и мокрото. Нито е първата война в която се случват подобни неща, нито ще е последната.

151

Анонимен

преди 1 година

""За Украйна е много по-лесно да защитава територията, която владее, и да избягва настъпателната стратегия. Трябва да предоставим на украинците оборудване и обучение, за да направят това"," ------ Аааа не така! жужето еленски каза само напред и нагоре! Никаква защита! Задължително трябва да си върнат Новорусия и Крим! Така чее краааварите да не се ослушват, а да пращат още кинти и оръжие!

150

Анонимен

преди 1 година

Руските войници са предимно ислями и турци и не са добри войници. Окопната война ще продължи години и Русия ще бомби Украйна а Украйна ще бомби Русия. НАТО ще ползва Украйна територия и нарот като опитни мишки срещу Русия.

149

Анонимен

преди 1 година

Да атакуваш граждански обекти и да убиваш невинни хора е военно престъпление. Русия прави точно това в момента.

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 187 Ама само американските касетъчни бомби ли не са забранени, или по принцип? Щото когато руснаците бъхтят с касетъчни бомби хохлите целия колективен Запад вие на умряло че това било военно престъпление.

147

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 182 Очевадно си функционално неграмотен. Нито си разбрал написаното в статията, нито си разбрал написаното от мен.

146

Анонимен

преди 1 година

Дейли Телеграф,, Загубите на Украйна само в посока Бахмут са над 10 000'' Укринския политически анализатор Вакаров,, Русия отново пое инициативата, особено след ужасяващите загуби на нашата армия край Бахмут. А изпълнението на Русия да удари масирано Киев с дронове беше изкусно' ' Отново шок и ужас за ко зяшките тролейбуси.

145

Анонимен

преди 1 година

Генерал Сергей Суровикин укрепва позициите и изгражда мрежа от окопи, защитени позиции и контролно-пропускателни пунктове по пътищата, насочени срещу проникването на укропски диверсионни групи в руския тил.

144

Анонимен

преди 1 година

До ВсичкиСАЩ контролират света, чрез контрол над мислите и телата на хората,контролират дори предметите и околната среда, не виждам как ще победиш подобно нещо, дори и да смениш управляващите, пак ще управляват същите, но може да опитате поне да защитите интереса на хората и държавите в които живеем и да не се плъзгате по плоскостта на предателството срещу родината си! А русофобията вреди на нас и цяла Европа, да не говорим, че руснаците са кръвни роднини на половин Европа и славяните.

143

Анонимен

преди 1 година

до Незначителни подробно......Ти осмисли какви глупости си написал къде я видя тази ефективност в Украинската армия ? Една Руска групировка от 155К в последствие нарасна до 200К смачка най добрата отбранителна армия в света готвена 8 години по Натовски отбранителни стандарти и Натовски изготвени отбранителни съоръжения. ВСУ наброяваше 600К сега едва ли има 200К и то с 6 вълна мобилизация. Да не говорим, че нямат танкове, самолети, ПВО и самолети и на това ако му казваш ефективност ?

142

Разделят ни

преди 1 година

На фили и фоби за да ни владеят! Същото направиха и с украинците!!

141

Всички

преди 1 година

В Европа, ЕС, Украйна, Русия сме съседи от векове и трябва да живеем в мир! САЩ трябва са се изтеглят военно и политически и да не се бъркат в политиката на Европа!!

140

Анонимен

преди 1 година

До АсанПърво турците да върнат Одринска Тракия на България!

139

Анонимен

преди 1 година

До Дори е добреВсички, които противопоставяте едната част на Европа(в случая Русия) на другата част на Европа, сте ненормалници и вредни същества, вредни за цяла Европа, защото това не е в полза на Европа, а нанася колосални вреди вреди и всички европейци го разбраха и не само те!

138

Украинците

преди 1 година

Живеят още в 90 те години и вярват, че е много cool да си американски роб! И че САЩ са най великите на света! Тъкмо сега без визи да попътуват по САЩ и Европата да видят, че това не е актуално 2022!

137

Незначителна подробн

преди 1 година

Украинската армия е по ефективна от руската (и в пъти по многобройна) обаче руската армия контролира района оаигуряващ 95 % от БВП на Украйна.

136

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНе виждам да пречат електрическите коли на Русия, руснаците са първи и най-напреднали в технологиите за производството на ел. енергия , занимават се с това от около 200 години! Неотдавна писаха, че руснаците са създали и атомен перпетум мобиле!