481

Истината

преди 1 година

Това нещастно джудже не спря с неговите фантасмагории. Цял свят видя колко зле е цялата тази така наречена червена армия. Десет месеца и пет села превзети, окрите бягат като луди и се предават. Кога ще разбере че да се бориш срещу могъщият НАТО е като да пи.каеш срешу вятъра? Колко още хиляди невинни млади момчета трябва да загинат за да разбере че неговата илюзия е само в децките книжки?

480

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Вече за всеки Руснак и Американец е ясно,че двете държави немогат да съжителстват мирно на тази планета. От 1945г се отлага войната. Колкото повече се отлага във времето толкова по страшна и смъртоносна ще е .Предпочитам аз да я преживея отколкото мойте внуци или правнуци. Те имат шансофе да се появят на този свят след време но ако войната се отложи със сигурност техните наследници няма да имат шанс за живот.Истинска ядрена война и както се пее в една велика песен: The winner takes it all!!!

479

Нострадамус

преди 1 година

Няма да им е сефте на руснаците да се разпаднат и да загубят територии. Руската империя се разпадна, СССР се разпадна, сега е ред и на РФ да се разпадне. И преди разпада стана най-вече отвътре и сега ще стане така. Само че този разпад ще бъде вече пагубен и голяма държава на тази територия вече няма да има.

478

До иронично

преди 1 година

В Русия освен двата пола, преобладават и външните ке_нефи. Аз не искам да имам външен кене_ф, украинците също. И не мога да разбера защо раZZия иска да принуди света да има външни ке_нефи, като може да има нормална хигиенична канализация.

477

иронично

преди 1 година

В Русия има само два пола,а в САЩ са много-поне 32.Горките руснаци,не искат синът им да доведе мъж за снаха.

476

Анонимен

преди 1 година

Не му знам сАрмите на джуджето Ботокс, ама САЩ най-после ще дадат "Пейтриът" на Украйна. А най-интересното е, че им дават системата, за да е пазят от ИРАНСКИ ракети. Значи магучая с неизчерпаемите си безаналогови оружия след дроновете опря и до мюсюлмански ракети. Как сте "православни" русоРобчета?

475

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха-ха, НАТО използвал пълните си военни способности срещу Русия в Украйна. Трябва да си високо пpocт човек като Путин за да говориш такива смехории. Нима НАТО е използвал авиацията си или Русия е изпитала на мечия си гръб Томахавките? Нищо такова не се е случило и за да не се случи Путин трябва да целува задните части на Байдън.

474

Прочетохте ли листа

преди 1 година

С всички нови джаджи освен Пейтриат дето Дядо Байдан ще даде за Коледа на Украйна. Очаква се огромна след новогодишна заря ! Браво на братята американци! Успех Украйна

473

Анонимен

преди 1 година

Никой не се плаши от единственият Сармат с който разполага Русия и който в момента е неизползваем поради неутстранима повреда в навигацията заради санкциите. Само руските ура патриоти путинидти и българските русофили се надяват на единственото руско недоносче Сармат.

472

Наблюдател

преди 1 година

Този кремълски дребосък триябва да бъде благодарен че НАТО е саздадена от цивилизовани държави които противно на него разчитат на таърпение и стратегия. Ако още продължава да се напъва ще получи урок как една война се свършва за 3 дни. Много скоро ще разбере какво е модерна военна техника срещу първобитна железария от 20и век с кояато се фука на парадите си.

471

задруга на хобити

преди 1 година

вундервафета, спорт и демагогия. къв художника, такъв и самбиста. сигурно има неква връзка с тестостерона и ръста. той и лео меси същата спатия. лев и двайсе, иначе стойки и подпирачка с подкупи.

470

Анонимен

преди 1 година

Браво на Путин!

469

Анонимен

преди 1 година

Милитаристите Путин и компания джуджета са изкопали гробовете на руския народ. Хубавото е че и русофилите в другите държави ще дадат фира заедно с любимата им империя. Няма връщане назад вече. Колкото и да се опитват руснаците да върнат нещата към нормалното след войната - няма да се получи. РФ се разпада от собствената си алчност и глупост.

468

Наблюдател

преди 1 година

Когато тази война свърши, всички задунайските ибрици на бункерния терорист трябва да ви изловят и със закон да ви изпратят в Украйна на трудова повинност да възстановявате, всичко което монголотатарските орди на късокракия путняков са разрушили.

467

Българин

преди 1 година

Мачкай, Влади! Разбий задокеанските окупатори!

466

Tangelov

преди 1 година

Специална руска осерация в Украйна.

465

Мишев

преди 1 година

За убийците прегради няма - така и този ще прави,ще струва / независимо колко ще стру ва на руския народ,който пък сляпо му вярва ?! / да я докара " победата " :))) Той рови, рови сам си вкарва ... автоголовете,а се мисли за много хитър играч ?! Да,ама не !!! И с всеки изминат ден все повече народи го презират и игнорират - нито руските вождове, ни то туският народ ще имат онова уважение,което имаха до войната с Украйна !

464

Москва потъна

преди 1 година

Да плаши гаргите с тия лозови сармати стана за смях със заплахите си вече по целия свят :)

463

Шамил Басаев

преди 1 година

Вече ги постигна .1. НАТО се приближи още повече с включването на Швеция и Финландия.2. Тотално унижание и гавра с рашастанската армия в Украйна.3. Ракети Пейтриът, съвременно въоръжение и технологии и бъдещо членство на НАТО на Украйна.4.Разпад на руската икономика с много нерадостни перспективи впредвид санкциите.5. Минус 100 000 загробени мужици с перспективи за още два пъти по толкова в следващите десет месеца.Мога да продължа още .Въобще , гениална стратегическа мисъл на кремълския .

462

Анонимен

преди 1 година

Колкото СУ-57 и танкове Армата видяхме досега, толкова и Сармати ще видим. Само с демонстрации и заплахи не става. И затова следва нова могилизация.