27

фен(бивш)

преди 1 година

Също,като депутатите ни,ГЛЕДА СВОЯ СИ ИНТЕРЕС,НЕ ГО Е ЕНЯ,ЗАНАРОДА.Кво се чудите.

26

Анонимен

преди 1 година

Дядо му направи много за България - две национални катастрофи, 150 000 загинали, 200 000 осакатени и 300 000 бежанци. Баща му умря от страх, че ставаме болшевишки протекторат, а той дето не искаше нищо от България не спря да ламти за имоти пък и отгоре на това ни остави гавазина си за да ни ликвидира окончателно като народ и държава.

25

Истукан

преди 1 година

Свърши си работата и сега си взема имотите. До следващият такъв като него.

24

Анонимен

преди 1 година

На стари години не е загубил апетита си.

23

Сакскобургготски

преди 1 година

Моите имоти са големи, златен е и моят трон. Всички да ми се извинят и да платят с лихвите. Дойде време да съдя за клевети.

22

Анонимен

преди 1 година

Всички Решения на Конституционния съд важат за времето след решението, а не за минал период. В този смисъл не могат да връщат имоти национализирани преди това решение. Отново имаме противоконституционни съдебни решения.

21

Анонимен

преди 1 година

Семейството и особено дядо му са направили толкова много за България, че не ми свиди да си върне няколко сгради и няколко стотин акра гора. Дядо му е залесил цяла Витоша и Рила. До преди него там са били голи чукари. Който не вярва, да разгледа снимки от началото на 20-ти век. Всяко дръвче на Витоша, което софианци виждат от прозорците си е благодарение на него.

20

Анонимен

преди 1 година

До Страхотна далавера!Що за наивност. Имотчетата са едно нищо, целта беше да престукторират външния дълг и да заграбят милиарди. Имотите изобщо не му трябват на Симеон, взе ги за параван. За да отклони вниманието на наивниците от истинските далавери.

19

Ако обичате Интирвю

преди 1 година

"А бе, Моньо, ти да не си тука, само колкото да си вземеш обратно имотите?" "*** КАК ТАКА?! ТОЧНО АЗ?! АЗ НЕ СЪМ ТАКЪВ ЧОВЕК! ТОЧНО АЗ ДА ГО НАПРАВЯ ТВА! АБСУРД! АБСУРД!"

18

Лаврентий Берия

преди 1 година

Този несъстоятелен възрастен човечец дойде, изпълни възложените му поръчки и получи подобаващата му се отплата, за да довърши живота си по казината, без да е усвоил поне сносно българския език. Той и алчната му сестра нямаха против да осъдят "Отечеството" си. Най лошо и гнусно е, че излъга възрастните хора, които го виждаха като някаква надежда.

17

Чудесно

преди 1 година

Ами след като е така, следва и другите ощетени от кoмунистите, да си вземат обратно имотите. Аз имам да взимам 2 декара земеделска земя открадната от пред-бай Тошево време.

16

Анонимен

преди 1 година

и кюлчетата в чекмеджето са на еднокнижника

15

а сега де.....

преди 1 година

В едно далечно интервю по ТВ-то, дедо Мони се кълнеше, че нищо няма да вземе от държавата......

14

Анонимен

преди 1 година

Съдът може да е категоричен, но народът не е!

13

Ужас...

преди 1 година

Помня преди години как го посрещахме с почести, а той идвал да си вземе имотите.

12

Анонимен

преди 1 година

Някакви прошляци тука, седнали да коментират имотите на Царя... Я си стойте в дупките и си плюскайте туршията!

11

Симьон Ванга

преди 1 година

След 800 дни, ке се оправим!

10

Бурсука от Банкя

преди 1 година

И тоа съм му бил шафьор навремето и ме е галил по празната тиква.

9

Врана

преди 1 година

Там няма ли някакви казарми за спец барети? Сега сигурно ще ги изгонят от там.

8

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Симеон Борисов свърши добра работа - следва добре да му се заплати.А иначе идват в България като последните голтаци, но с добър апетит, и до сега не са го загубили. Впрочем , какво значи съд? За 3 убити от рецивидист на пътя - 4г. затвор.Гешев разбира се е виновен.