224

Анонимен

преди 1 година

Абе крави, - има месо, има мляко, иначе само водка и то некачествена.

223

Анонимен

преди 1 година

До 286.....Последно....Ти за краварите ли си или за ват* енките

222

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 286 Играта е ликвидация на агресивната руска империя. Ако сега не я унищожат след 10-15 години ще се стигне до нова война в Европа. Ако САЩ искаха да унищожат ЕС просто щяха да го остававят сам срещу Русия.

221

Анонимен

преди 1 година

Заговор между САЩ и Русия да бъде унищожен ЕС.Тва е играта.

220

Анонимен

преди 1 година

Мислех си, че има мислещи и далновидни политици.Уви, всички са марионетки, които за пари са готови да се продадат на секундата.Без морал са 99% от тях.Затова тази война е показателна, че в света няма мисъл за хората, за тяхното бъдеще, а затова кой как да се нагуши....Другите нека ***....

219

Рапунцел

преди 1 година

Великата цел на САЩ: Да бъде унищожен ЕС!

218

Анонимен

преди 1 година

Напротив, нищо не работите.То не зависи и от Нато.Явно всичко приключва.

217

Анонимен

преди 1 година

Значи НАТО най-сетне разбра че няма да му се размине --- Сега е време да си седнат на задниците и да се опитат да мислят. Иначе от света нищо няма да остане. Никой не провокира ядрена сила, с над 6000 заряда. Има достатъчно за всички Натовци а даже и отгоре....

216

Анонимен

преди 1 година

Нямат старо и негодно оръжие вече, а новото и високотехнологично те не го дават за да не си издават тайните, затова им трябва реално НАТО да се намеси, ако искат да победят руснаците!

215

Анонимен

преди 1 година

А и толкова много оръжие сепредостави на фашистка Украйна,че вече няма кой да го използва,даже и срещу сумата от 5000 долара месечна заплата и затова НАТО и най-вече ов.ци.те от бившият източен блок ще трябва да се жертвопринасят в името на евроатлантическите ценности,защото оределите редици на украинските нацита вече не могат да спрат руският башибозук,който си е поставил за цел да превземе цяла Европа плюс остров Хонолюлю където ще си продават диамантите,които ще са заграбили от Холандия!

214

Анонимен

преди 1 година

Прави сте момчета , на Американците вече съвсем не им останаха F-15, F-16 , F-22 ,F-35 ,B-2 , B-22, Самолетоносачи , Подводници , Танкове , Ракети и други благинки. Каквото имаше се наряза на скрап и го изшмъркаха! Ахахахахха

213

Анонимен

преди 1 година

И нека първи да се жертвопринесат ов.ци.те от коалицията на войната, за да бъдат пример за подражание на нашите млади и неукрепнали, но дастатъчно зависими от белото младежи, които смело и сърцато ще се влеят в братските редици на украинските зомби нацита.

212

Анонимен

преди 1 година

Запада вече привършва оръжията,които може да даде на нацистите,вижда че Русия започва настъпателни операции по целия фронт,нацитата измират като Myxи и единственият шанс вече за така нареченият цивилизован свят(разбирай вмирасан и вонящ отвсякъде свят) е да се намеси вече със войскови подразделения на страната на фашистите!Това сега са само подготвящи ов.ци.те информационни компании,които след ковида и енергийната криза ще им сервират и истинска война в която ще участват и ще се жертвопринасят.

211

Анонимен

преди 1 година

Запада вече привършва оръжията,които може да даде на нацистите,вижда че Русия започва настъпателни операции по целия фронт,нацитата измират като мухи и единственият шанс вече за така нареченият цивилизован свят(разбирай вмирасан и вонящ отвсякъде свят) е да се намеси вече със войскови подразделения на страната на фашистите!Това сега са само подготвящи ов.ци.те информационни компании,които след ковида и енергийната криза ще им сервират и истинска война в която ще участват и ще се жертвопринасят.

210

Анонимен

преди 1 година

Войната в Украйна определено ще е един срамен период в руската история.

209

Анонимен

преди 1 година

На фронта не е като да цъкаш Контра Страик на компютъра. Там като ти гръмнат "човечето" то е окончателно и за винаги няма рестарт. Така ,че всеки желаещ хубаво да си опича акъла! Ако изобщо има такъв.

208

Анонимен

преди 1 година

Добре че са аятоласите от Иран да въоръжават руската армия.

207

Анонимен

преди 1 година

Войната е за ***. Не случайно стотици хиляди руснаци хукнаха да бягат кога обявиха мобилизация.

206

Анонимен

преди 1 година

България неутралитет!

205

Анонимен

преди 1 година

Ако стане така коалицията на войната в НС първи да отиват да се бият за НАТО, ЕС и САЩ!