61

Исторически парк

преди 1 година

Огромни за шороските нпота дето вземат пари реклама на еврото

60

Анонимен

преди 1 година

Бойкот на Билла , ОМV и Шел !

59

Анонимен

преди 1 година

"Предимствата" са че ще оберат резерва, ще поскъпне всичко и ще натрупат милиарди заеми. СУУПЕР

58

Росица,

преди 1 година

С 400евро в Еврозоната?Ти как го виждаш това?

57

Началото на края

преди 1 година

Децата на СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИ които искаха да ни правят руска Задунайска губерния сега тръпнат от мерак да ни направят Брюкселска Територия . Бащите им се провалиха с плановете си.... ама тия *** със сигурност ще успеят. Все пак върховно удоволствие и стремеж на един СЛУГА И ЛАКЕЙ е да си намери могъщ господар на който да слугува..... Ако Китай завладее света унучетата на тия ще поискат да ни направят Китайска провинция.

56

Анонимен

преди 1 година

До до 60...Не...екип от специалисти..ама *** е специалист по всичко...

55

до 60

преди 1 година

и кой трябва да решава ако не бай Кольо за еврото,вероятно американския посланик и урсула?

54

История

преди 1 година

Редовните ***.....които и допир са нямали с евро...промити отвсякъде ще искат Референдум за еврото..Бай Кольо от Горно Нанадолнище ще ми решава каква валута да имаме...,същият който и не е виждал евро нито пък знае ползите от него...Да се събере екип от икономисти и те да обяснят на тоз промит Народ....как стоят нещата в действителност...

53

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден ГЕРБ и техните корумпирани медии разпространяват лъжи след лъжи и фалшиви новини. Всеки ден манипулират общественото мнение техните стотици агенти. Всички, които са участвали в кражбите и далаверите. Всички, които са спасявани от заслужени съдебни присъди. Всички за които има информация в КПКОНПИ, а те не са никак малко. Всички са активирани. Но този път насреща си имате енергията на обществото. Няма да ни разделите, нито с фалшиви юмруци на фалшиви генерали, нито с лъжите и манипулации

52

Анонимен

преди 1 година

Ако не можеш да сложиш ред в собственият си начин на хранене, как ще успееш да сложиш ред във финансовата система на държавата?

51

до ОБЯВА В

преди 1 година

нито в еврозоната, нито в шенген ще ни приемат в близките 10 г.

50

тТт

преди 1 година

Ще унищожат 101 % спестяванията на населението! Така наречените "бели пари за черни дни", които е заделил българина ще се стопят за нула време. За септември нивото на инфлация в Еврозоната е 10,9 % и продължава да расте, но нашите "експерти" срамежливо си мълчат на тази тема... Ръстът на цените в Европа галопира и се обуславя на енергийната криза и съответно на сниженото производство заради високите цени на горивата и електроенергията. 2023 г. ще е решаваща за икономиката на ЕС.

49

Анонимен

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЕВРОТО!!!Поредния опит на "УПРАВЛЕНСКИЯ ЕЛИТ" съставен от НЕВЕЖИ, НЕУКИ, ГРОЗНО АЛЧНИ и БЕЗСКРУПУЛНИ индивидчета ДА ПОВТОРЯТ СЦЕНАРИЯ ОТ 1997 година - МАСОВО ОГРАБВАНЕ НА НАРОДА С ЦЕЛ ЛИЧНА ОБЛАГА!!!

48

Анонимен

преди 1 година

ВИЗИЯТА ВИ ГОВОРИ само ЕДНО!!!СЪМНИТЕЛЕН ИНТЕЛЕКТ и СЪМНИТЕЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ!

47

Анонимен

преди 1 година

Малките Копейки са навсякъде, особено активни по тези теми :) Здравейте Копейки !

46

Анонимен

преди 1 година

Обработка на общественото мнение ! Те за друго не стават !

45

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ви пусне в еврозоната с тази ваша военнаФатмашка диктатура? Вие не знаете ли, че еврозоната е само за демократищни и цивилизовани държави? Путинистките военни диктатури, като вашата и Беларус нямат работа в Шенген.

44

SS

преди 1 година

ПОРЕДНАТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА ПО.МИ.Я ! НЕ ВЯРВАЙТЕ ! СПОМНЯТЕ ЛИ СИ КАКВО ГОВОРЕХА ПРЕДИ ДА НИ НАБУТАТ В ЕС ? ЧЕ ЩЕ СТАНЕМ ШВЕЙЦАРИЯ НА БАЛКАНИТЕ ! Е СТАНАХМЕ ЛИ ?

43

Анонимен

преди 1 година

Светни им лампата ,Росе !Какво се мотат ?!И Англия и Швейцария и тв се натискат за евро ама ,нали са *** и не ми се отваря парашута !:)))))

42

Анонимен

преди 1 година

Gospozho Velkova - jivea v Shveitsaria veche 31 godini - ako vsichkite Lakardii koito izgovorihte sa verni,zashto te ne sa nito v EU nito priemat Velikoto Euro,koeto ot pochti 1 godina e 1 käm 1 s Franka ?!