146

4667

преди 1 година

Докато се наканят червените национални предатели, войната ще свърши. Фашистите бягат като обезумели, украинците не могат да ги стигнат да ги изтрепят едно хубаво. Е все пак и доста *** трепят де, но винаги може още.

145

Бонго Бонго

преди 1 година

Ооо големи Българе, пък развяват руското знаме))) ей мушморок като Волен Сидеров углу ефенде

144

Анонимен

преди 1 година

До Бонго Бонго. Тая мантра спихна бе. Не е адекватна. Само антибългарите я използуват.

143

Бонго Бонго

преди 1 година

Русите кво правят в Украйна???Тва значи ли че турците могат да вземат Кърджали и Варна????Руски терористи

142

Чиба, ве!!!!

преди 1 година

До Анонимен Чакай сега, ти кога си бил в Донбас и Луганск? И откъде черпиш тази информация? Защото силно се съмнявам някога дори да си стъпвал в Украйна, да не говорим в тези области. Явно е че вярваш на руската пропаганда. Я сега се замисли с какво ти си по-различен от другите, които вярват на западната пропаганда.

141

Анонимен

преди 1 година

До 147:Ти чиба!Защо ти дойдоха?!Защото там 8 г. в Донбас са избивали невинни включително и бесарабски българи,а вие къде бяхте да си защитите собствените хора?Пращате ги на "х" пък после се чудите защо са ви дошли...вземете малко изтрезнейте,а ние не сме ви длъжни с нищо и никаква вина нямаме,за да ни вкарвате във вашата война!

140

Бонго Бонго

преди 1 година

Да верно закъсаха в Германия, не ходят вече на почивка 4 пъти в годината, а само два пъти...И ядат по ефтина храна от България..я яяя

139

Анонимен

преди 1 година

"искат да ни доунищижат малкото където останахме в България.Ето сега ще пращат хора на фронта" - пращат ги пушечно чесо, руснаците ще ги опукат с артилерията и тук Америка за България ще прави паметници на онези, които е осъдила на смърт за да манипулират децата.

138

Анонимен

преди 1 година

Ся ша ва направа на умни бре одупенитати : след като искате българският народ да ви вярва и да върви след вас, двайс-трийс от вас да се въоръжат и да се пишат доброволци и да идат на фронта да се бият и да пощажат мъжество и храброст и да ни пращат картинки как побеждават лошавите русняци. И тогава никой няма да може да каже "копче".

137

Анонимен

преди 1 година

Я у лево сите укри. Дано Русия продължи да мели западняците. Вече са толкова закъсали, че Германия дето щеха да минават на зелено подписаха договори за газ от Катар до 2040та, а докато пристигнат тръбите ще го карат на кюмюp и от небето им ще вали кал.

136

SS

преди 1 година

ВСИЧКИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ МАРШ В УКРАЙНА !АМА СТИСКА ЛИ ВИ *** !

135

Анонимен

преди 1 година

До 146:Аз пък го разбирам човека.Онези там където са го гласували искат да ни доунищижат малкото където останахме в България.Ето сега ще пращат хора на фронта...по-добре да се махаме отколкото да сме слуги на укри,които ни казват как сме нация от обслужващ персонал.

134

Бонго Бонго

преди 1 година

Ооо криптовалутата пък много истинска валута...Щъх кабела и фииююю няма

133

Чиба, ве!!!!

преди 1 година

До баба мара За какво да говорят. Идват ми в дома, разрушават го, изгонват ми децата в чужбина за да не загинат и аз ще преговарям с него. Няма шанс. Нека да продължават да ги трепат като болни *** с помощта на цивилизованите страни и нещата сами ще се наредят. Те се бият за земята си, децата си и родителите си.

132

SS

преди 1 година

Старите евреи лихвари казват . Като сте държава какви са ви парите ! Питам ? Еврото има ли националност ? Това е изцяло измислена валута ! И защо нашите политици се натискат за еврото ?

131

Бонго Бонго

преди 1 година

Мразиш България, защото не си българин.Но добре казваш махни се от България, ще дойдат други на твое място. Нали така избрахте цар Фердинанд,който не знаеше добър ден на български. И човека само ловуваше и спеше с жените на генералите си. Ето ви пример за патриотизъм.

130

Анонимен

преди 1 година

До 139:Няма русофили и русофоби...там се бият руснаци с тяхните роднини украинците.Имат обща история и няма как да става въпрос за русофили и русофоби.Тези,които говорят за русофили са наркомани,които целят разделяне на обществото,за да ни докарат война и ако може междувеременно да ни окрадат с някой и друг милион.

129

Анонимен

преди 1 година

Айде въоръжете пърлъмента и ги пращайте в Украйна да помагат

128

Анонимен

преди 1 година

Тия са плещили невероятни глупости. От глупави хора не се очаква нещо друго де.

127

баба мара

преди 1 година

никаква помощ сащ започнаха конфликти те да плащат не стига че издържамеукраинци в българия ами сега и оръжие преговори и мир няма друго спасениение сме в нато и ес без референдум цър-ву-лите са временно в нс а ние сме тукаот векове за векове искаме мир и дружба