41

Анонимен

преди 1 година

Г7 срещу Русия и... Русия не рухва. Хахахахах. Цял ЕС плаща - Русия не рухва. Хахахах. Общо взето уроците са, че джендърите им излязоха криви сметките.

40

Анонимен

преди 1 година

нов ден, нова пропаганда

39

Анонимен

преди 1 година

Планът беше перфектен, Киев за 3 дни, ама се обърка заради смoтаните руски солдати. След това се cмота Путин, който вместо да бяга от Украйна реши да се прави на Наполеон и продължи с войната. Накрая се случи неезбежното, Путин се скри на 300 метра под земята. Днес украинците рапортуваха че са закобзонили 93000 руски богатири.

38

Анонимен

преди 1 година

Уроците са, че трябва да имаш помощта на САЩ, Великобритания, Франция, Германия и 44 милиона население, за да нарушиш плановете на Русия.

37

Новочеркаск

преди 1 година

Какво за него?

36

До Война можеш и да

преди 1 година

Ако зависеше от Меркел и Макрон,то украинйите щяха да изпълнят договра от Минск,но ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ Фашингтон.

35

Пак по опорката?

преди 1 година

До 8 сантиметров путин: По-голяма г'лупост не можа ли да измислиш?

34

Русия си навлече

преди 1 година

катастрофа, а Украйна какво си навлече?

33

Малко за политика

преди 1 година

Украйна не може да спечели война срещу Русия. Колкото по-рано започнат преговори за мир, толкова по-малко ще гагубят.

32

до В Русия

преди 1 година

Уверен ли си? почети малко ..за Новочеркск..90-те години..Трескш ги едни без да знаеш..егати и всезнайковците !

31

Война можеше да няма

преди 1 година

Меркел като канцлер на Германия и Макрон като президент на Франция подписаха Минските съглашения заедно с президентите на Русия и Украйна. Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас ако ги спазваше - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно и лаборатории за биологично оръжие. А Меркел и Макрон подкрепяха Украйна и дойде войната

30

Русодилите

преди 1 година

се мобилизират! Складовете вече затварят!

29

Шрек

преди 1 година

Яааа! Боби!!!

28

8 сантиметров путин

преди 1 година

8 сантиметровият путин реши да компенсира за това за което природата го е ощетила с къси размери и почна война. Ама с малки пушки на война не се ходи.

27

Боби

преди 1 година

До 500 на ден СЕРИОЗНО ЛИ ГО КАЗВАШ ТОВА ОПОРНО ТОЧКОВ ЛОЗУНГОВ? Експерте Пентагона потвърждава че РФ на денонощие когато води активни бойни действия ползва до 50000 снаряда и ракети РСЗО 50000 снаряда са изстреляли САЩ при втората инвазия в Ирак за две седмици бойни действия(не се включват боеприпасте на авиацията) и така Болниците в Ъкрайна и Полша са препълнени с Украински ранени военни Как смяташ ако твоите цифри ся верни колко болници в РФ трябва да са препълнени ??? Можеш ли да скриеш това

26

В Русия

преди 1 година

от 1917,няма нито една стачка! Заради прекрасния живот на хората!

25

В Шенген

преди 1 година

русофили не искат!

24

Анонимен

преди 1 година

А нещо за стачките във Великобритания ? Също за проектозакон за ограниаване на правото за стачки там? Щот' дежурната ви повърняяя едва ли някой вече я чете!

23

Сата НАТО

преди 1 година

Учудвам се колко много хора не осъзнават, че от едно недоносено руско гом но, доброволно постъпило в КГБ, чудеса не могат да се очакват.

22

Анонимен

преди 1 година

пу натъпка рф в кy4и г*з