49

Анонимен

преди 1 година

49 е достоен македонец!! Виждате ли че са не цивилизовани и не са като нас?

48

До 48

преди 1 година

За да имаш мнение политик ли трябва да бъдеШ??? хахаха

47

Анонимен

преди 1 година

Вижте какъв динозавър дъртак ги плещи тези остарели неща! --- Пикльо пак ли дрогаа ???

46

Анонимен

преди 1 година

Славчо, а ти пич колкото и да се пънеш не си политик.

45

Анонимен

преди 1 година

Слави, самият ти не си българин, пък си тръгнал да правиш от макетата българи... Жалка история.. Всички разбраха, че партията ти е турска. ДПС щяха да ти гласуват правителството, ако другите не бяха скочили срещу тебе.

44

Анонимен

преди 1 година

Тоа па. Написах им на сайта да си наемат ПР не Слави да се излага с изцепки ама ето го пак...Маани ги да си бъдат каквито искат, ако искат да са джадай, мене кво ме интересува...Аз мисля че това кой как се самоопределя не е въобще важно. По-важно е как се дават пари за ненужни неща като самолети.

43

Народно събрание

преди 1 година

Слави наистина е мутра от онези мутри от прехода, или най-малкото тяхното цигуларче. Благодарение на ИТН, които по нареждане бутнаха правителството, днес в парламента същите мутри от статуквото се опитват да върнат хартиената бюлетина. Това е благодарение на теб Слави.

42

БУНГАР

преди 1 година

Оставете фиромците--те са една торба хора..ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ СА ТУРЦИТЕ--ТЕЗИ КОИТО СА ИМАТ ЗА ТУРЦИ--КАКВИ СА ВСЪЧЩНОСТ, ДАЛИ СА ТУРЦИ..ИЛИ СА РОМИ И АРАБИ ?..ИДВАТ ОГРОМНИ ПРОБЛЕМИ С ТОВА ГЕНОЦИДНО ОБРАЗУВАНИЕ ''ТУРЦИЯ'' .

41

Правописна грешка

преди 1 година

Македонците НЕ ИСКАТ да са РУСНАЦИ, сърби или гърци. Достатъчно са страдали от ВСИЧКИ СЪСЕДИ!

40

Борислав

преди 1 година

Слави,нагла мутра си,върна България с 15 години назад и пак се появявяш,макар,че никой не желае да те вижда.Къде си тръгнал бе ***,не си кадърен жена и дечица да имаш пък искаш държава да управляват и то от дивана.Мутра смотана.

39

Анонимен

преди 1 година

Македонците НЕ ИСКАТ да са българи, сърби или гърци. Достатъчно са страдали от ВСИЧКИ СЪСЕДИ!

38

Анонимен

преди 1 година

Оставете хората да са каквито искат! Били са българи дедите им; изселени са 400 000 българи към България,;100 000 войници от капитолиралата БГ армия, ХОРА СЕЛЯНИ, са откарани във френските и английски АФРИКАНСКИ мини след 1 СВ, вардарските българки са изнасилвани и омъжвани насила от сърби за да раждат сръбчета, а Егейска Македония е заселена с етнически гърци. Каквото било, било!

37

Щирлиц

преди 1 година

Буратино отново е на гребена на вълната.Оп-са!

36

Анонимен

преди 1 година

Тоя пак търси известност. Какво ни пука какво е казал дългия предател? Нито е депутат, нито е шоумен. Неговото мнение не е по-важно от това на всеки клошар по улиците на София.

35

МАКЕДОНСКИ КОСМОНАВТ

преди 1 година

Абе,Слави кога ще летя,нали обеща ??

34

Хартиена бюлетина

преди 1 година

Къде ти е ракетата драги Слави? Как в точно време те включват и теб за да отклоняваш вниманието на обществото от гаврата с хората, която се извършва в момента в народното събрание от хартиената коалиция. Извършва се преврат срещу държавата в момента. Преврат срещу правото и свободата. И с участието на ДПС, което означава движение за права и свободи. Каква ирония. Слави, в момента не извършват ли и предателство срещу всички прогонени, които така ревностно защитаваше? Слави отклонява вниманието.

33

буци

преди 1 година

Кога ще оправят дупката на Ломско шосе, заради която от Волуяк сутрин не може да влезем в гетото ? Цяла седмица е разкопана ?!? ГЕРП - до кога ще ви търпим в софия ?

32

Анонимен

преди 1 година

Киро подписа понеже е руски агент инсталиран от Радев под фасадата на Харвард, естествено когато управляваше имаше 100% съвпадение с БКП и тегли заеми да раздаде социалки.

31

буци

преди 1 година

Слави, аз съм ти фен! Много добре пееш, моля те върни се в шоуто ти, че без теб не е шоу!

30

Анонимен

преди 1 година

Не заслужават да са Българи. Оставете си ги Македонци и не подхранвайте национализъм! Стига с тия изтъркани фрази. Македонци са си и нямат нищо общо с нас. Студена добросъседска дипломация и толкова. Какво все ги българите. То и аз се дразня. То вече мъж за жена приемаме, но македонец не приемаме! Ама и ние сме едни закоравели тикви. Вижте какъв динозавър дъртак ги плещи тези остарели неща! Аз пък не ги приемам за Българи а за 100 албанци