7

До 5

преди 1 година

България каквато и да е никой не е стрелял по вас македонците, никой не ви е нападал, културният ви клуб в София никой не му обръща внимание. А вие сте диваци

6

aa1830

преди 1 година

Споко бе, външно ще изпрати протестна нота. Македонците ако намерят извършителя ще го осъдят на три дни условно, а в негова подкрепа ще се организират антифашистки протести от мирни граждани изповядващи европейски ценности.

5

Някой към 4

преди 1 година

Те гражданство искат, но едва ли ще искат да учат нашата история която донякъде е изкривено вече като тяхната. Лошо е когато политиката се меси в историята, църквата в пренаписване и укриване на неща от библията и бизнеса в политиката. Това вече е омагьосан кръг. Където каквото са могли са правили или убили и изопачили и скрили. От тук нататък от лошо по лошо ако не запазим разум и човечност, но и те са на изчезване.

4

Анонимен

преди 1 година

Аз откога ви казвам, че трябва да си вземем нашите земи и да си приберем сънародниците в майка България, макар мозъците им да са размътени от сръбските и коминтерновските измишльотини. Когато станат български граждани и учат в училище по наши учебни програми, ще им се изясни истината. Хем веднага ще станат граждани на ЕС.

3

а?

преди 1 година

о неразумни посърбен юроде, поради що носиш български паспорт и име и се срамиш да се наречеш българин?

2

Македон

преди 1 година

Ай на бас, че тоя сватбар или семейството му са с български паспорти. Храни куче да те лае. Ама ние сме си виновни, не знам какво очаквахме с тия пасоши. Определено шкембе войвода спечели най-много. Вечно тъпата бг политика

1

Анонимен

преди 1 година

Тези албанци вече дразнят. То други на онази територия няма