150

Анонимен

преди 1 година

Питал съм украинци не сте ли братски народи, само дето не скачат на бой от обидата. И това доста преди тази война. Така че с кой си говорил не значи много. А пропагандата е яка и от двете страни, но факта, че тръгваш с лични квалификации, вместо с някакъв аргумент показва и на тебе колко ти е капацитета да мислиш извън чутото по кремълските медии.

149

Анонимен

преди 1 година

Според ГЩ на ВСУ от 11-ти до 17-ти Ноември Русия е нанесла 148 ракетни удара по територията на Украйна. В Херсон са разстреляни 39 про руски активисти, съобщават чуждестранните агенции. Пак според тези агенции украинците са разстреляни петима войници от ВСУ пред техните другари от 81-ва бригада защотото бойния дух бригадата бил нисък според екзекуторите. Мдаа, интересни неща се пишат по чуждестранните агенции. А нашите мълчат като....

148

Анонимен

преди 1 година

Ако някой не е болен -- значи се отоплява ! Това е против ес и най-вече украйна -- окраината на руската империя, и бъдеща окраина на ес, ако ес не се разпадне преди това.

147

Анонимен

преди 1 година

не искат да ги наричат гуйловци

146

Без думи

преди 1 година

След първите 2 изречения почна нещо да ме съмнява и скролнах най-отдолу. Както и предположих - Анализът е на ръководителя си на форум за еди какво си на Украйна... Целта на пропагандата е ясна - стойте на тъмно и студено, пренебрегвайте разкритите украински "грешки" като тази в Полша и чакайте Русия да загуби войната. За мирни преговори не говори никой, четох даже че който говори за мир бил агент на Путин. Тъжен и жалък нов свят....

145

Анонимен

преди 1 година

Някаква победа на украйна ? -- фантазии на болни глави. Слънцето осветява луната, луната не може да освети слънцето. Ха-ха, хи-хи !

144

Анонимен

преди 1 година

Всеки, който се обявява против Русия е български предател -- кратко и ясно. Край на цитата и начало на размишления.

143

Анонимен

преди 1 година

Херсон е голям камък висящ на вратъ на путин! 82675

142

До мисли критично

преди 1 година

Мислим. Не въз основа на тукашната лъжлива пропаганда, а при наличието на събрани реални данни - след лични посещения и комуникации с украинци и руснаци. ... Ти няма как да мислиш критично, обаче. Защото първо нямаш обективна информация. И, второ, поради сбъркани мисловни процеси - резултат от редовна пропагандна промивка от медии и поръчители.

141

Обикновен гражданин

преди 1 година

Пропагандата си е пропаганда но в средата на зимата без ток, вода и др. неща от първа необходимост трудно ще карат обикновените хорица.

140

мисли критично

преди 1 година

А ти откъде знаеш 9 години кой кого и защо стреля в Донбас? Избрал си да вярваш на Первъй канал безусловно. Не допускаш, че Путин може да праща наемници там да подклаждат размириците, за да има повод да си реализира имперските амбиции.

139

Анонимен

преди 1 година

Путин истина стана бащица на народа, понеже u6a мaмuцaтa на всички руснаци и русофили! Драги русофили, обичайте си бащицата и си я уважавайте!

138

Анонимен

преди 1 година

Нямат ток украинците, но имат държава. Ако бяха като нас преклонени глави да са ги поробили и изселили руснаците, дето дойдоха с промити от Путин мозъци че гонят нацисти.

137

Анонимен

преди 1 година

Печелят, защото си връщат територия, за която руснаците дадоха хиляди жертви и после загубиха.

136

....

преди 1 година

поредната платена провокативна статия, в подкрепа на неонацистите укри бандеровците да изгорим жовтобаклан *** на укрите..

135

Анонимен

преди 1 година

Снощните ЕКСПЛОЗИИ?! Ще кажеш че цяла нощ са падали ракети в Полша.

134

до 179

преди 1 година

Кога Китай ще настигне САЩ, когато САЩ я допуснат до най новите технологии!

133

Така е ..

преди 1 година

Писна ни от Путин. Махайте се , нашественици.

132

Мда

преди 1 година

Когато си аналЛизатор, все така ти се "получават" нещата..Просто е безсмислено да се коментира!

131

Анонимен

преди 1 година

Двама немски автомобилни инженери се срещат в Мюнхен след дълги години и единия пита другия -- как си сега ? а той му отговаря -- ох, нали знаеш, след Китай, тука ... -- за бае ганйа от каспичан непонятна история.