111

Анонимен

преди 1 година

Украйна е зле , но Русия е по зле и ние не сме добре. Обаче САЩ са най добре !!!

110

Хера:

преди 1 година

до ЗОЗО: Почвай да пишеш, щото ако се разправяш още с сина няма да ти платя тая вечер!

109

сина

преди 1 година

до зозо: по-бързо пиши, че центовете свършват след няколко дни - да захлебиш, да имаш за газ за зитата, че няма..

108

Анонимен

преди 1 година

Донякъде ги разбирам русофилите. Веднъж щом те оплетат или сам се оплетеш, е много трудно да си признаеш, че си бил наивен и манипулиран. Освен това, при русофилите има някакъв патриархален консерватизъм и много от тях просто не разбират съвременния свят.

107

Путинкантроп

преди 1 година

Чекиментото Kaпутлин върна руснаците в средновековието . Наглост, примитивизъм, безпардонност и пълен идиотизъм на един самозабравил се диктатор.

106

сина

преди 1 година

до Баев: спри да баеш глупости и почвай да пишеш, щото времето минава, а центовете трябва да се трупат от хамериканците към твоята кесия.

105

Анонимен

преди 1 година

Тази война започна още, когато украинците свалиха руската марионетка на кремълския пcиxoпат.... Янукович. Оттогава започнаха всички подлости на джyджето в Кремъл. Сега обаче си намери майстора и ще си плати всичко с лихвите.

104

Германец

преди 1 година

"Зеленски не е исполит" -- Така е. Аз лично се чудя как пази равновесние с топките си от ***. На Вовката му е лесно със стафидките.

103

Анонимен

преди 1 година

Снимката не е фейк, и на нея се вижда ясно как милиони уркаинци парзнуват победата, но русофилите си живеят някаква отделна реалност и отказват да приемат очевидното.

102

6556

преди 1 година

Владимир Рангелов много мрази руснаците, щото един път го *** един руснак и от тогава ги мрази!

101

Анонимен

преди 1 година

А бе тоя народ не осъзна ли , че Зеленски е "нацист". И Путин е тръгнал да ги "освождава".

100

Отец Нафърфорий

преди 1 година

*** жалки ще си останат само с виртуалните бг фенове. *** е за рашките само когато бият. *** не обича да губи и да изглежда смешен. Иска да се хвали докат пий ракия и мези, и да вика "Казах ли ви аз". И ако не беше украинската кал Хитлер отдавна да ги е заличил, само две седмици по- топло и сухо време не са достигнали, а и е дошла най- студената зима в историята на 1942. Дисциплинираната технологична немска армия не е успяла да превземе Украйна, та тоя монглоиден-сибирски сбирток ли ?

99

Антон Баев

преди 1 година

До синаТолкова си *** че и да искам няма как да падна до нивото ти за да ти отговоря така че да ме разбереш.От всички русофили тук един коментар няма достоен за дискусия-а това е ролята на форума.Колкото и жлъч да бълвате истината не се променя.

98

Анонимен

преди 1 година

Не става въпрос за замръзване на почвата и проходимост на танкове и бронемашини. Руската военна техника е проходима при всякакви условия. Става дума за инфрачервеното излъчване на бронята на въоръжените сили на Украйна което рязко ще се увеличи на фона на ниските температури. Танкове, РСЗО, включително HIMARS, ще се виждат като на длан от руските радари и от руската авиацията.

97

не са бивши волейбол

преди 1 година

Коментарите с джужетата е много нелеп - щото и Зеленски не е исполит, европейските лидери (Франция, Германия) също не са по 1.80 +...така, че спрете да ги мерите.

96

Анонимен

преди 1 година

Русофилите си живеят в някакъв паралелен свят където всичко, което не им изнася е фейк и измислица. Само вожда им Путин е прав за всичко, а лошият Запад иска да ги зароби. Не е лесна и вашата.

95

Херсонските вълци

преди 1 година

Херсонските вълци вчера пристигнаха в Крим youtu.be/LyYwaischsE . От няколко дни вече животните от зоопарка на Херсон се превозват в Крим защото зоопарка е на остров и ако язовирната стена бъде разрушена животните ще се издавят и ще загинат. ХЕРСОНСКИЕ ВОЛКИ приехали в Тайган и выходят в новый вольер!

94

Анонимен

преди 1 година

Ако ви е студено, танцувайте. Танците определено помагат, защото наистина те стоплят. Можете да танцувате, за да се стоплите, например като подскочите или направите тройна стъпка. За да се стоплят и спестят от отопление у дома, германците стартираха кампанията "Tanzt Euch warm" ("Стоплете се с танци").

93

сина

преди 1 година

Европа спи, а някой си мисли че е превзел Херсон, Европа спи, а Путин стяга бомбата, Европа спи, а бай дън *** в памук, Европа спи, да живеее пропагандатата....

92

Анонимен

преди 1 година

Това е блъф че Херсон не е важен. Той е ключов град за Крим , а американците искат именно Крим. Факт.