52

Off

преди 1 година

От надъхани и ограничени умствено партийни секретари - толкоз!

51

Анонимен

преди 1 година

Захарова от ниво псуване като каруцар, сега прави мили очички :))) Нали сте си самодостатъчни, за какво ви е ЕС изобщо :)))

50

Анонимен

преди 1 година

"Явно ЕС трябва да свие своята икономика, за да угоди на САЩ. Ние сме отворени за дискусии, относно възобновяването на диалога", коментира Захарова. Много елементарен опит за повлияване на общественото и политическото мнение. Ще запомним Русия със своята елементарност!

49

Москва потъна

преди 1 година

Азиатските диваци да се махат от Украйна и да осигурят дом на хилядите останали без дом заради лудия им кремъкски вожд

48

Про Со то

преди 1 година

е съкратен Боби е на половин ден...

47

Анонимен

преди 1 година

Коя нормална западна компания ще си забие пари в Русия вече? Абсурт. Най много да им продават стока, но не и да пренесат производство там.

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 37 мдааа , като се има предвид , какво представляват парите . Някакви хартийки без никакво покритие. Затова бооооооогатият ЕС чака от Китай , Индия да му доставя съставките за лекарствата , иначе няма хапчета . И милиони такива примери . Айде САЩ си имат рсурси ,ама ЕС е за никъде

45

Анонимен

преди 1 година

Русия категорично го играе "мека Мария" и на фронта и в политиката!

44

Германец

преди 1 година

С терористи не преговаряме, Захарова. Унищожаваме ги.

43

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 28 ЕС и САЩ.

42

Някой към 43

преди 1 година

Мама Меркел и тате Шолц научиха всички, че тук се излива за тях и е така, ние работим те получават. Последната година доста Африканци идват насам и не само. Също и от мюсюлманският свят. Няма да говорим за предишните мързеливи нации турци от 30 години тук и косовци и албанци. Страшно е вече. И въпреки всичко никой никога не е получил толкова привилегии като украйнците. Не съм получа и 1% от тяхното лесно и готово тук. Африканците работят като нас, но заемат работните ни места, а уж сме от ЕС....

41

Захарова

преди 1 година

Ако не преговарят, ще пуснем някой сармат и посейдон..

40

Анонимен

преди 1 година

Руснаците така да мразят запада и да му желаят злото, а сега изведнъж се загрижили за икономиките ни. Да плачеш или да се смееш на шизoфренията, която се лее от устата на тази стрина.

39

Анонимен

преди 1 година

Последните 30 години, че и предните 45 ни научиха на едно. На руснак никога, ама никога никога никога не трябва да се вярва! Готови да търсят решения, добре, но след като знаем, че лъжат и не изпълняват НАПИСАНИ НА РЪКА ДОГОВОРИ С ПОДПИСИТЕ ИМ ПОД ТЯХ, как да водим каквато и да е комуникация с тях. Как?!

38

До 35

преди 1 година

И режеха дънките на младежите!

37

Анонимен

преди 1 година

Руснаците бягат през глава от Херсон, дори нямат време да грабнат една пералня за дома.

36

Анонимен

преди 1 година

Забутин изхарчи златния си резерв за да поддържа рублата стабилна, сега като взе да свърша златото гледа да се споразумее с богаташите (ЕС).

35

Анонимен

преди 1 година

ЕС ще стане АС, афросъюз, тогава ще се споразумеят чрез Брикс партньора, Южна Африка

34

Някой към 23

преди 1 година

Говоря от опит. Никъде не съм писала, че съм за лудостта на войната под каквато и да е форма. Ако Русия имаше добро управление с удоволствие щях да посетя Москва. Навсякъде по света има красиви и нови и стари и различни неща който да видиш и да научиш нещо. С удоволствие бих посетила и Одеса където баща ми работи 4 години когато бях малка и ми изпращаше подаръци които чаках с нетърпение. Светът който искам не светът който е сега. Но това е друга тема.....

33

Анонимен

преди 1 година

Абсурт всеки опит да се установи ред в който да има справедливост се провалят.