67

Анонимен

преди 1 година

Помнете !Само преди 6 месеца същите тези списващи на статии ВИ ЛЪжЕХА че лихвите ще са ниски.Помните ли как Ви караха да си теглите парите и да теглите кредити и да купувате жилища ?Сега вижте как банките обърнаха палачинката и ще вдигат лихвите .Има още два месеца ,Декември ЕЦБ ще удари още едно огромно лихвено повишение ,ипотечните ще минат 5%,запомнете това ,не се лъжете по тези лъжи .

66

Анонимен

преди 1 година

До Приятелски съвет - Сигурност? Търси се печаба! Сигурността е за бабите.

65

Анонимен

преди 1 година

Населението на София е намаляло с 20 хиляди души за 10 години, а броят на жилищата се е увеличил с 135 хиляди. В София 25-30 процента от жилищата са необитаеми .Като в бъдеще населението все повече ще намалява.Ще дойде момент,когато 50 процента от жилищата ще са необитаеми.

64

Анонимен

преди 1 година

Апелирам към всички граждани които четат в момента .Абстрахирайте се от тези статии,намерете има достатъчно материали какво се случва с имотните пазари ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ в момента!Обръщането на лихвите и изобщо на цялото това раздаване на пари свива инвестициите,без криза и безработица тази инфлация няма да се излекува.Не се лъжете да се набивате в имоти сега,при тези цени,не се лъжете че ще имате стабилни доходи да изплащате на тези ценови нива .Мафията не и дреме ,тя е на комисионни и бонуси

63

Анонимен

преди 1 година

До Рекламата - Типочно побългарено ... Каот искаш да помаагш, не очаквай от другите да го направят, ами го направи ти!

62

Рекламата

преди 1 година

Между другото тази реклама "те продадоха своя стар апартамент по-скъпо от новите в района" някой сетил ли се е да я подаде като сигнал в институциите? Подвеждащата реклама и ред други неща са ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! КАКТО И ПОДОБНА СТАТИЯ! Преди години имаше реклама на секундно лепило дето лепяха човек за тавана. В друга държава доказаха, че това е невъзможно и осъдиха фирмата. И рекламата я няам, и лепилото го няма. Търсете си правата и НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА МАНИПУЛАЦИИ! Брокерите НАДУВАТ цените!

61

Анонимен

преди 1 година

До Приятелски съветНапълно съм съгласен. Единствения ввариант цената на имот, да не по-ниска от покупната след 10 години например е при форсмажорни обстоятелства. Било то продължителна война, природен катаклизъм, фалит на държава и др. Надявам се обаче в София, а и в България като цяло, няма да има подобни бедствия

60

Анонимен

преди 1 година

Заради зверската инфлация в момента целта на Централните банки е ударно да изтеглят ликвидност(пари),от системата заради риска който тя създава за финансите.Ерата на евтините пари която наду имотния балон приключи,и през 2008 година когато целия свят беше ударен и банки фалираха в България мафията продължаваше да лъже как цените на жилищата щели още и още да поскъпват,това е мафия,медии,банки,брокери,кредитни посредници,те са ЕДНО цяло!Не четете бг медии,четете навън какво се задава с имотите

59

Програмис богат

преди 1 година

Без биткойни изнемогвам като без емфие.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 63 - А викаш - стратегията една и съща. 10 години ще е една и съща. Все печалби ще има. Насим Талеб има книга за теб. Прочети я.

57

ПАРТЕНКА

преди 1 година

Поредната партенка, финансирана от брокерите, целяща вдигане на цените, защото брокерите са на процент. Ако някой се върже, си е за негова сметка. Помнете рекламата по телевизията "те продадоха своя стар апартамент по-скъпо от новите в района" (разбирай "с нас ще прецакаме б-а-лъците повече") и радостта на прецаквачите. Периодично тук се пускат такива "статии" за да се "подковат" клиентите. Заедно с това се пускат фалшиви обяви за да има "Ето,толкова вървят, виж, даже и статии има" :D :D :D

56

Анонимен

преди 1 година

Миналата година говотихте същото за Биткоина сега за имотите.Сещайте се за какво става дума.

55

Alex

преди 1 година

Купи си в Лондон, кво си купуваш тука.

54

Анонимен

преди 1 година

Не лъжете хората.В цял свят Централните банки вдигат агресивно лихвите и свиват паричната маса.Имотните пазари в цял свят от Канада,през САЩ и в Европа бележат спадове,Европейската банка обяви че няма да чака дори ефекта на тези лихви,нямат този лукс,в България имотната мафия продължава да лъже населението и да го заробва с кредити .Не купувайте жилища,не се лъжете че ще има поскъпване,не купувате ли цените ще се сринат.Не се подавайте на страх и на лъжи .

53

Приятелски съвет

преди 1 година

Инвестирал съм във всякакви акции, облигации, хеджове, крипто, ценни метали и т.н.Най-сигурната инвестиция обаче винаги си остава имота. Дори и да има спадове в цените на имотите, те винаги са само временни!

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 64 - 90% от младите софианци и тук вклщчвам и "кореняка" нямат. Стана, като в среднвековието. Ако някой не умре, да ти остави имот, трябва или да си го отнемеш от друг или да се надяваш ,че си свит в ъгъла и да си чакаш реда.

51

Анонимен

преди 1 година

Който няма пари за имот в София, да си стои на село.

50

Анонимен

преди 1 година

Ей много разбирачи тука. Аз бачках в Англия 10мгодини, купих си два апартамента последните 5 години. Един в София и един в Пловдив. Всеки тогава ми казваше как, цените щели да се сринат скоро и се набутвам. Сега и двата апартамента са двоймо по-скъпи. Пък вие хранете празни надежди

49

Alex

преди 1 година

Алчни копеляци сте - това ви е проблема. Как се чистят три апартамента? Или като на село стоят - мръсотия. Адски изчадия алчни.

48

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57 - Цикличният и банален коментар. До миналата гдиа ми се моткахте криптаджиите, преди това баха форксджийчетата, а и да ... имаше период на "брокрчетата", дето бяха силни и вилни между 2003 и 2009-а, а после за 5-6 години, никой не смееше да си признае :)