41

До Христо

преди 1 година

Христо дано Урсула дойде с един *** он да ти вкара малко европейски ценности. Само за това пишеш, явно си прекрит евроатлантик.

40

Тошо

преди 1 година

Може да се извини на цял един народ и това е най-малкото!Нямам идея защо е това, мисля че има някаква грешка или просто...нямам обяснение!Има прекрасни водопади, поля, върхове, но ....това е просто саморазрушително поведение! Фотографа или някой иска да и съсипе кариерата и тя се е подвела!

39

Аладин

преди 1 година

Повечето от вас не са чували за Перущица преди Рут да си покаже баджаците, ама сте тръгнали да се възмущавате.

38

Алекс

преди 1 година

"Певица",която е известна с провокациите си,вместо с творчеството си.Не и обръщайте внимание.

37

д-р Менгеме

преди 1 година

До Христо Христовкогато си *** - то е за цял живот

36

Анонимен

преди 1 година

Сърбежите по сливата и алчността да се придобият лесни пари прави бок луци, като тази. И какво й е предизвикателното на тая смръдла. Като нея има милиони, по хубави при това, но те имат морал.

35

Възрастен

преди 1 година

Това е показател за поколението родено след 89та,за тях памет българска няма !

34

Само тая

преди 1 година

Кифла ли. То половината, че и повече от тоя матРял, в тая територия, наречена о,ощ държава във всички сфери се занимава с какво ли не и си живее яко, а който създава благата "духа супата."

33

Анонимен

преди 1 година

Наказанието: Сега остава некой откачалник да предложи и да се опита някаква мърсотия да стори на Рутката от сорта с мръсни ръце, публично изтръгване на яйчниците и тръбите в едно с матката. да ги покажат на децата какво е разпран женски половин орган. Когато започнат да смърдят на ***, същият психопат да ги метне задобавканапрасетата в двора. Пазете Рут-ката. Тя само се е снимала. Ако беше ползвала саркофага като тоалетна- веднага да се издири психара и да му кажат-действай!

32

opis

преди 1 година

Искам сега като в Германия! Провинила се е мацката, хайде 3 месеца ОБЩОПОЛЕЗЕН труд! Примерно в болницата в Перущица , да сменя памперси на пациенри и да мие тоалетните! Виж какво хубяво място за фотосесия! Всички ще и гледат снимките! Може и да се разкрачи малко , да зарадва някой надарен пациент!

31

Па некой си

преди 1 година

Как не я е било срам тая да взема пари за това,че си показала миризляка върху костница на български мъченици? Другата сесия да иде да я направи във някой конезавод,или по добре във ферма за разплод на едър рогат ***,ама във ,,оплодното" отделение.Там да иде да се начекне,та барем там и излезе късмета.

30

Анонимен

преди 1 година

Замерисало й е на колозет и се е снимала по навик.

29

Кико

преди 1 година

А в Русия да видите, само до църквата, до работата и в къщи!( непознато им е "западното") Руд си е една ***** средна величина за нашите ширини и нищо повече,!

28

Анонимен

преди 1 година

Пръчове коментират кози....

27

Христо Христов

преди 1 година

Перущенските про'с'таци да свикват с евроинтеграцията и евроатлантическите и ценности. 90% гласуват да това. Факти.

26

Христо Христов

преди 1 година

Това са европейските ценности. Ама сте про'с'таци да го вденете.

25

Ами

преди 1 година

Правилно, добра певица е, но с това прекали !

24

Хайде, хайде

преди 1 година

Ще вдигне рейтинг за малко, после пак в небитието. Ама как участия имала в Япония и Мексико ... сериозно ли някой е дал и един лев за "творчеството и"?

23

месният

преди 1 година

У.Рут Колева. Коя е тая? освен че е неква неграмотна некрофилка...

22

Xa-xa

преди 1 година

Жената разчита на такава реакция, че да се вдигне интереса към клипчето и личността и. Повече коментари и лйкове - повече парички. Елементарно е!