123

Анонимен

преди 1 година

И тея самолети за какво са ни като нямаме армия?Пък и 2.6 милиарда? Май пак някой ще си строи имения на плажа за наша сметка.

122

Анонимен

преди 1 година

Смъртта е по-важна от живота. Това е решението на НС, во главе с Президента.

121

Турист:

преди 1 година

Гнусни продажници. национални предатели! Дано горите в ада, с цялата ви изгнила семка.

120

Един с една

преди 1 година

F-16 няма да придобие пълни бойни способности до 2029 г.- 2030 г., съобщи служебният военен министър Димитър Стоянов. хахаххахахахаххахахахахаххахахахахаххаоооо хохоохохохох, еййй не се бях смял така от отдавна !!! хахахахахахаДа живее АМЕРИКА ! хахахаххахахахахаххаахахах

119

До факт

преди 1 година

Аз ги отстъпвам на Украйна!

118

джо

преди 1 година

зад океанската мафия здраво ги натиска да им купуват *** за много пари,ако не купиш утре синчето или на дъщеричката която живее в чужбина ще и намерят бяло прахче в чантата и в панделката при чрнилките

117

ФАКТ

преди 1 година

НАТО СЪР ...дай пари за самолети дето няма да ги видим още 8г....хахахаха евроатлантизъм в действие хахахаххаНие детска болница нямаме вие защита на небето....от кой ще се защитаваме бре племето? От кой ше се пазим с тия 6 тенекии дето нема и да дочакаме от Фащ?

116

ДО 136

преди 1 година

Да , може и хиляди кондоми да се купят за да се ограничат грешки като тебе

115

Анонимен

преди 1 година

Че избора на изтребители е *** е факт но така или иначе имаме нужда от самолети и моля Ви коментиращи стига сте спрягали закупуването на военна техника с нападателни функции.Най-малкото имаме нужда да си защитаваме небето от отвлечени самолети или самолети заплашващи територията така наречения airpolice

114

До 136

преди 1 година

И кой ще управлява хиляди дронове? Изтребителите основно са за охрана на въздушното пространство, а дронове те да гърмят подстанции!

113

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ПП и ДБ скоро ги чака бързият влак за ..........

112

Анонимен

преди 1 година

Сега като гледам войната в Украйна стигам до извода, че има далеч по умни начини да се похарчат тези милиарди левове.В съвременната война ролята на изтребителите става все по малка и ограничена.С тези пари примерно можеше да се купят хиляди дронове.

111

Анонимен

преди 1 година

Защо инвестираме милиарди в машини за смърт и терор, вместо в нещо позитивно и добро?

110

Емо

преди 1 година

Парите са в българска сметка и даже носят 2% лихва на година и когато започнат да се правят самолетите, тогава може да се вземат от тези пари..... Пиша за професор Гечев и всички рубладжии тази малка подробност.

109

До 122

преди 1 година

Сега тръгвам за площада! Как да те позная?

108

маке

преди 1 година

На това му викаме - на гол тумбак, чифте пищови! (хартиени) :D

107

До 127

преди 1 година

Аз съм, изобщо да не се харчат пари за армия!

106

Отказването

преди 1 година

от Ф16, устройва Украйна! Нашите самолети ще отидат за тях! За чисто Нови Ф, много държави чакат с години! Ама по-добре да отидат за украинците!

105

Анонимен

преди 1 година

за кво са ни, ми е много интересно. с тях, без тях, все тая... вложете тези пари в бизнес. като има икономика, тогава мислете за такива излишни неща.

104

ass

преди 1 година

Продължавайте да крадете мама ви ***. Дано умрете в адски мъки всичките които гласувате подобни обири. И вие, и жените ви и децата ви и целите ви *** от пошлост родове.