82

Анонимен

преди 1 година

На този очевидно му лопа дъската.

81

Анонимен

преди 1 година

Кво ша помагаш, бе ВДъскарев? Да не съм те молилра за НАТО-то ти?

80

До Христо

преди 1 година

Ами излез, кой те спира?

79

Кума Лиса

преди 1 година

Учете се от кака Корни. Тя продава оръжие на Украйна чрез посредници и хем пълни гушката с долари, хем за пред света е първа русофилка. А пък вас всички пишуркащи тук вече отдавна са ви идентифицирали по IP-тата и даже са ви картотекирали според пристрастията ви.

78

Фьорнослав

преди 1 година

Браво! Сега ще разровим своят СОБСТВЕН арсенал да видим какво имаме. Ние дори не знаем какво притежаваме, може да изкочи дори няква атомна бомба скатана.

77

Анонимен

преди 1 година

Ние не мразим Руския народ ! Ние искаме да го спасим от изедника му - Путин от любов към Русия !

76

Христо Христов

преди 1 година

Затова трябва да излезем от НАТО.

75

Хахахаха

преди 1 година

Абе то се е видЕло..... Щом "братята" от кравария са казали, значи ще дадем и остатъците от армията си, пък утре като завалят бомбите ще излизаме по балконите от панелката и ще ги целим с прашки, за да се взривяват У въздуха.Запомнете партийките дето гласуваха вчера - ГерП,ПП,СДС,ДБ и ДПС... Като пратят сина ви на фронта - благодарете на горенаписаните.

74

Народен Съд и

преди 1 година

Трибунал за Народните Изедници!

73

Анонимен

преди 1 година

Добър ден ! Естествено , че сме с НАТО !

72

Анонимен

преди 1 година

Абе Огняне - ние сме страна от НАТО - и по силата на този договор ще помагаме, ако е нападната страна от НАТО.Украйна не е в НАТО, колко по-ясно да ти го кажа.Правиш ни на ***.

71

До 13

преди 1 година

Защо, ако си против русокото нападение трябва да си срещу руснаците автоматично? Аз съм против такова насилие, но имам достатъчно руски и украински познати и приятели. Сега, да започна да обичам едните повече или да мразя другите, заради побърканата шайка на Путин ли?

70

дд

преди 1 година

До Пич - внуците ща питат: Дядо, дядо, защо сме били такива *** и страхливци и не влезнахме във войната веднага?

69

Действията на ссм

преди 1 година

Искам да спася максимално повече хора. Всичко, което се разиграва е по план. САЩ и Русия са в договорка. Целта на украинския сценарии е преразпределение на световното богатство и масово обедняване на европейците. Русия ще използва ядрено оръжие. Бомбите ще са две и ще бъдат пуснати в Лондон и Варшава. След това цяла Европа ще бъде принудена да се евакуира. По-богатите ще бъдат прехвърлени в Канада. По-бедните ще бъдат прехвърлени в Турция, Сирия, Ливан и Либия. 06.03.2023г. - бомбата в Лондон.

68

Татето

преди 1 година

До Абе... щот така, стига си питал като лапе по 100 пъти и остави Мъжете да работят

67

Анонимен

преди 1 година

До баба мара - потъвай бе, тр/ол Vмирисан!

66

Пич

преди 1 година

Когато собствените ми внуци ме попитат някой ден, дали е можело България да избегне и тази война, аз ще им кажа: "ДА, можеше." Ето такива като този на снимката са виновни за всичките мъки на народа ни.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 91 - Какво русофилство, бе? Става въпрос за здрав разум. Който има такъв разум не преценява държавните интереси от гледна точка на каквито и да било "-филства" и "-фобства". Десни като мен ще намериш не един и двама, но трудно ще намериш по-десни и по-западно ориентирани. Въпреки това и аз не искам насила да се навираме в шамарите на тази излишна война. Хуманитарна помощ нека да оказваме, лошо няма.

64

Абе...

преди 1 година

Ние може да сме в НАТО, но Украйна не е. Защо да трябва да й помагаме?

63

баба мара

преди 1 година

имаше ли референдум за нато и ес при 39 процента изб активност кого представляватече ще ме вкарвате в конфликт с русия това е воина сащ русия защо българия вместода апелира за преговори и мир се набутва между шамарите няма ли да си вземемпоука от историята винаги на грешната страна до кога