39

До "до 39"

преди 1 година

С тази психика ти ще си останеш "джудже"! Не е необходимо да си голям, трябва да имаш достойна позиция и да я отстояваш, а не при всеки проблем да се навеждаш!

38

Анонимен

преди 1 година

Германия дава оръдия, но снарядите се произвеждат в Швейцария, а Швейцария не дава да и се използват снарядите.

37

Край

преди 1 година

До 48 ти ли презираш руснаците. Ти. Панелния плъшок. Божеее боже колко празни глави имало по тия ширини. Само преди 30 г. те те бяха окупирали и имаха по-нисък жизнен стандарт от нас. Сега вземи стриит вю на мапса и се разходи из Москва не Петербург - не. Разходи се из Якутск, Норилск или Владивосток - ако видиш по-олюскани панелки от тия на Красна поляна Надежда или Дружба - ела ми се похвали.

36

Анонимен

преди 1 година

Русуроба Калчо да ми обясни след като Турция въоръжава Украйна защо не е в списъка на вражеските държави на Русия, а ние сме, въпреки, че не въоръжаваме Украйна?!

35

Нео

преди 1 година

Като прочета "ген." и се сещам за "много вожд-малко индианец", но това е друга тема. Този поне признава, че въоръжението ни (съветското) изобщо не е читаво. Имам много въпроси: Държави, като Турция например, които отдавна помагат активно с оръжие на Украйна и допринесоха осезаемо за загубите на рашистите, те във война ли са с Русия??? Доколкото съм информиран е точно обратното-Ердоган се радва на уважението на руският диктатор! Руснаците много добре знаят, че отдавна и ние пращаме оръжие.

34

До 39

преди 1 година

Къде се тръгнал да сравняваш политиката на Турция с нашата бе, маугли! Държавата с една от реално най-силните армии в света!(не като руските парадници) Ердоган като думна руския изтрибител в Сирия, джуджето кво направи?! Осъзнайте първо, че сме държава джудже, спрете да се сравнявате с големите и силните и тогава може и да разберете решенията които се вземат!!!

33

Анонимен

преди 1 година

До 40.. Ами изправете се, бе.. Какво само стоите наведени..

32

Анонимен

преди 1 година

Ако бяхме дали оръжие на Сирия, щяхме ли да станем противници на краварите..

31

Анонимен

преди 1 година

Ми кво, ние сме им противник. Аз даже ги презирам малко, вътре в себе си, рашняците. Дано точно с нашите оръжия ги изтрият от лицето на света, до последния.

30

!

преди 1 година

Русия е обявила България за неприятелска държава. Не ние тях, така че драма няма!

29

Анонимен

преди 1 година

Крайно време беше да се изправим срещу сибирската империйка ! Крайно време беше да помогнем на украина да се пази от сибирските ка-са-пи !

28

Анонимен

преди 1 година

на протестиращите украинци от свети влас да им раздадем пистолети и автомати и да тръгват да освобождават херсон и крим. С едно решение два проблема изчистваме.

27

Българка

преди 1 година

Току-що почва Лице в лице по една от американските телевизии. Та там, разбира се ще се говори за даването на оръжие. Ризовчето с толкова щастливи ококорени очи започна предаването. Щастлива, че ще се праща оръжие за Украйна.

26

Анонимен

преди 1 година

Тоя участник да е мислил преди да нападне суверенна страна, и да скъса връзките си с целия цивилизован свят! Сега да си носят последствията за безобразията които направиха

25

Анонимен

преди 1 година

А ние трябва да бъдем съюзници на Русия ли. Тия зелени чотапи са с тежка диагноза до един и нямат оправяне

24

До Западняка

преди 1 година

А ти кой беше ?

23

Teo

преди 1 година

Не е точно така, генерале! Но трябва да имаме топки за това! Вижте Ердоган - дава оръжие официално на Украйна от ден 1 на СВО, но е в добри отношения с Русия! Що така?!? Хубаво е да си обновим военния парк, и ако може да продадем старите железа изгодно - защо не! Какво ще купим е друг въпрос.

22

След 1 месец

преди 1 година

Киев ще ни обвини в саботаж на изпратената техника.

21

Много

преди 1 година

е прав ген. Танев.

20

Вижте снимката !

преди 1 година

Армия с такива кръстове вече е нападала Русия през 13ти век. тевтонските рицари са посрещнати "гостоприемно" от Александър Невски на Чудското езеро. През 18ти век шведите са се "срещнали" със Петър 1 при Полтава. През 19ти век Великата армия на Наполеон е приета при Бородино. През 20ти век танковете на Хитлер с такива кръстове дойдоха и останаха завинаги при Курск. Сега изглежда България си играе с огъня. Лошото е че отново сме на грешната (губещата) страна ! Както при 1вата и 2рата св. войни...