32

Германка

преди 1 година

А защо нази госпожа не спомени абсолютната военна дависимост на Германия от САЩ от 1945 година насам?? Германия няма функционираща армия, атомно оръжие, място в съвета на сигурност но ООН! Вместо това има 100 000 американски войници и ноенни бази от 1945 насам! До там стигна, че сажи когато САЩ подслушват телефона на Меркел или гърмят газохровод, оглушително мълчание в НЕ свободна Германия!

31

До 32

преди 1 година

И, това ли беше целта на раша? Да направи немските стоки скъпи?

30

Купувайте

преди 1 година

само китайски и руски стоки! Много евтино и качествени!

29

зеха та се събудиха

преди 1 година

европейските бюрократи ще се събудят най-накрая, остава и още една стъпка, европейкса армия, най-модерната, най-голаяма и най-силната, има план за създаването на 5 милионна армия от постоянни военни на разположение на европа и съюзниците й. това е решението срещу дивашшкиия тоталитаризъм набираш сили

28

Анонимен

преди 1 година

След спирането на евтината руска енергия, промишлените цени на продуктите в Германия скочиха 50% за три седмици! Кой ще си кепува немски стоки на 50% - 100% по скъпи цени? Вече Германските просукти са неконкурентно способни!

27

Анонимен

преди 1 година

Още от началото казах - война в която няма печеливши. А най-големия губещ е Русия. Бяха ги приели в белия свят, имаха всякакви производства, щъкаха из Европа. А сега вече нищо от това не им остана. Затова пък имат 2на граница с нато и въоръжена и готова за действие Европа. И съсед който ще ги мрази още много време.

26

Анонимен

преди 1 година

Русия ако нападне страна от НАТО напада всички... Толкова ли е трудно да се схване...

25

Добре

преди 1 година

че беше евтиния руки газ, иначе никой нямаше да си купи Мерцедес или БМВ

24

До 24

преди 1 година

Германия беше фактор в световната икономика. Сега Шолц отиде с просешка тояга до истинския икономически фактор - Китай! Да проси пари!

23

Германка

преди 1 година

Германия не спря руската газ доброволно! Тя и беше спряна от терористичния акт на Британия, която и гръмна тръбопроводите! Факта че Германия си мълчи по въпроса, означава че гя не и независима свободно държава! Срамно е!

22

Анонимен

преди 1 година

Дрън-дрън. Даже прочетох цели два абзаца, за да разбера кой е тоя "аз", който говори от името на Германия. Не разбрах, но разбрах, че е някво политическикоректно писанийце, пълно с евроатлантически ценности, доповpъща ми се и спрях да чета.

21

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше евтината руска енергия, Германия нямаше да достигне богатство и икономически просперитет!

20

Хахахаха

преди 1 година

9, добре ли се чувстваш????? Объркани са ти мислите нещо. Не е ли време за преглед при специалист??? Германия е фактор в световната икономика, а твоята Русия е един жалък азиатски ***!

19

И какво

преди 1 година

се пропагандира???

18

анонимен келеш

преди 1 година

Така беше и едно време преди години:):):)ГДР(СССР)Вартбург,Трабант-ГФР(САЩ)Мерцедес:):):)

17

Що няма

преди 1 година

Любимата ми тв алфа.....

16

Анонимен

преди 1 година

Написано от туркинята Зиeмтие Мьолер - държавен секретар по отбраната на Германия за The Atlantic Council100% концентрат американска пропаганда!

15

Само Путин

преди 1 година

Може да си вре носа...

14

Анонимен

преди 1 година

До анонимен *** - а ти кво правиш - акита?

13

Бай Миле

преди 1 година

НАТО е към своя край и е хубаво Европата да го разбере, защото ще се затрие