17

Анонимен

преди 1 година

Тия им дай само са се оплакват.Това дето Кирето простото канадско измисли,да се раздават пари на хотелиерите. Беше изначало погрешно измислено.А и то да намажат разни наглоси от окрайна да получат безплатна почивка на морето

16

Охо

преди 1 година

ах мамин златен, какви бузи направил

15

бачкатор

преди 1 година

Палатки и фургони има бол,от там нататък отива към спа туризъм на аванта. И майка ми и баба ми искат на хотел олинклузив да си живеят зимата...ама няма. Нека остават колкото си искат на хотелите,но да си плащат цената. ТРябва референдум сред всички Българи и нека те решат!

14

Анонимен

преди 1 година

кой на кой помогна - държавата на хотелиерите, или... нещо не го разбрах този хрантутник

13

Анонимен

преди 1 година

До номер 1:Тези от Карлово нищо не казаха и за интернета.А сутринта като ги гледах украинците първото,което казаха си беше колко важно било да имат хубав интернет.Баба й все интернет е имала!За какво им е?Да ни водят пропаганди и да ни разделят на русофили и русофоби ли?Като не им изнася чупката!

12

До 11

преди 1 година

А с какво ще храниш и отопляваш бежанците - с пожелания или с дядо Коледа???

11

уроди мрете

преди 1 година

В същото време мутри на Борисов изтезават неудобни Българи и никой в Европейският Съюз не им помага, явно в това няма пари!

10

Недоумявко

преди 1 година

Парк-хотели за бежанци? Айде, де... Разбира се, че им е гот там! Я пратете работещите на минимална заплата българи поне за по 3 дни!!!!!

9

0808

преди 1 година

....чемодан, вокзал, киев...

8

Обективно

преди 1 година

Те и сирийците бягаха от война, но за тях нямаше хотели по морето!!!!

7

Анонимен

преди 1 година

ЕС са отпуснали на 6 държави общо 100 млн като сред тези 6 е и Полша за бежанците.Познайте колко ще получи България...един среден,а са похрачени над 200 млн досега.Разликата се плаща от нашия джоб!

6

Аре ве

преди 1 година

Ареее

5

мизерни парички

преди 1 година

Гледам го така баце Налбантов.............позаслабнал ми се чини!

4

Анонимен

преди 1 година

Горкият хотелиер - тия гуши и надномерно тегло сигурно от безпаричие ги е докарал.

3

Анонимен

преди 1 година

Средствата за подпомагане на украинските бежанци, които идват по европейски програми, са с почти изчерпан лимит а досега са дадени 200 милиона директно от държавния бюджет...200 милиона !!!За да могат едни кокони да си релаксират по хотелите на фона на мизерията в страната и реванеъо за затягане на социални плащания и растеж на минималната заплата...Иначе пропагандата яко си върви... сърцераздирателни интервюта със майки с 4-5 деца с разтекал се грим от фалшиви сълзи...

2

Анонимен

преди 1 година

Горките хотелиери. Ми те такава продължителна запълняемост не са имали.

1

А.А

преди 1 година

Стига вече с тези украинци и тези хотелиери!Как пък една лоша дума не казаха хората от наводнените села в Карлово, когато ги настаниха във фургони! Как пък един хотелиер не им предложи подслон!