141

Мужик

преди 1 година

Пуцането няма да спечели войната но ще засили омразата.

140

Чичо

преди 1 година

Още баба Ванга е казала: "2023 Укрия ке падне".

139

В Крим 8 години

преди 1 година

бяха без вода и с режим на водата. Нацисткият режим в Украйна им спря водата в разрез с всякакви човешки права и международни правила. Е сега войде ВИДЬОВДЕН!

138

БАНко

преди 1 година

СЛЕД ОТГОВОРА НА РУСИЯ ЗА КРИМСКИЯ МОСТ ВЪРХУ ТРАНСПОРТА И ЕНЕРГЕТИКАТА , ЗЕЛЬО , ПОСЪВЕТВАН ОТ АНГЛИЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ И БАЙДЪНЧО , ПРЕДПРИЕ НОВА ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ СЕВАСТОПОЛ И КОРАБИТЕ ОХРАНЯВАЩИ ПОКРАЙНСКОТО ЖИТО !!! СЕГА ПО ТЕЖЪК УДАР - ДА ЗНАЕ ОСТАНАЛИЯ НАРОД НА ТАМОШНИТЕ ЗЕМИ ... ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ КИЕВ Е ВИНОВЕН ЗА СЪДБАТА ИМ !!!

137

Morski

преди 1 година

Д о всички робофили , ак47 и комуно ***, и ... АНТИФАШИСТИ -- - ВИЕ НАМИРАТЕ ЛИ ЗА НОРМАЛНО ЗАВЗЕМАНЕ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ И УНИЩОЖАВАНЕ НА ГРАЖДАНСКА ИНФРАСТРУКТУРА ЗАЕДНО С ЦИВИЛНИТЕ - ЖЕНИ,ДЕЦА,СТАРЦИ? ........ ДА?! АМА АЗ ЗА ХИТЛЕР ИМАМ ПРЕДВИД! Всички прилики с Путин не са случайни! " един народ , една държава, един вожд!" - Това е лозунгът на Нацистка германия! Някаква прилика да забелязвате??

136

Невъзможно е това

преди 1 година

Аз още Март четох в Западните медии че Русия няма Ракети, няма нищо останало. А току що имаше статия как вече се прокрадва идеята, че войната е загубена. Да не би да сте объркали и да става въпрос за Москва че е останала без вода?

135

Анонимен

преди 1 година

Хайде нещо извън темата. Просто така, да се посмеем. Знаете ли, че габровци когато танцуват на сватбено тържество, сами си лепят банкноти на челото... :)

134

Анонимен

преди 1 година

До Юри Ето тук има снимка на горящ кораб, размазана и трудно различима, на коментарът в статията казва, че това е ракетната фрегата адмирал макаров. Дали може да се вярва, незнам но все пак, като се вземе предвид информацията от няколко източника може да се каже, че ракетният крайцер наистина ще е изван строя за няколко месеца. https://focus.ua/voennye-novosti/514741-privlekatelnaya-mishen-dlya-vsu-poyavilis-foto-i-video-goryashchego-fregata-admiral-makarov

133

Morski

преди 1 година

До АК-47 абе ***!Ти вдяваш ли какви ги пишеш?????"новоприсъединени републики"? По твоята логика трябва да има Разградска , Шуменска и Кърджалийска Републики и Турция да ги присъедини? ТИ НАРЕД ЛИ СИ БЕ К.А.У.Н.?

132

руски нанотехнологии

преди 1 година

Е какво, в Русия 80% никога през живота си не са имали течаща вода и ходят до тоалетната в ями на двора. Сигурно искат да пренесат опита и технологиите си по целия свят

131

Анонимен

преди 1 година

Не се търпи, така лошо мирише на русофилска иzмет във форума

130

Анонимен

преди 1 година

Фашаги,победата е близо нали ?! Само да пуснат тока и водата и превземате москва нали..хахахаххсхсхаха

129

Диян

преди 1 година

Не е възможно руски ракети да са ударили украинската инфраструктура. Първо, украинците са пред Москва, второ, на Русия й свършиха ракетите още преди 2 седмици, както ни информираха медиите, и трето, дори Русия да има ракети, украинците свалят 18 ракети от 12 изстреляни, както ни уведоми Арестович наскоро (подобно на Кирчо, който от 40 руски дипломати изгони 70).

128

Сър Пичук

преди 1 година

Време е един бомбен атентат над дъщерята на Путл3р.

127

Анонимен

преди 1 година

До Южняка - хахаха - И защо не реагират, когато Саудитска Арабия бомбят Йемен, или пак СА не дава права на жените? Предполагам си тр_ол и ти плащат да пишеш подобни небива_лици, но ако наистина мислиш това, което си написал, значи ми е жал за теб.

126

Анонимен

преди 1 година

Гадни руски фашисти тормозят хората в Украйна. Тия живoтни и нас ни тормозиха 45 години, добре че сега НАТО ни пази от тия монголски орди.

125

Предприемач

преди 1 година

Браво на братята. Скоро ще завали сняг и ще топят на огън

124

Анонимен

преди 1 година

Когато имаш насреща си по-силен противник освен да се занимаваш с тероризъм нищо друго не можеш да направиш. Русия вече е ИДИЛ в Европа. Време е русофилските организации в България да бъдат обявени за спонсори на тероризма.

123

Юри

преди 1 година

Подоляка никой не го взима насериозно вече ,даже руснаците .Подоляка казал?! Дай снимка на ударени кораби !

122

Анонимен

преди 1 година

Истински новини : в резултат на работа на ПВО Украйна , в Киев са пострадали редица сгради -полиция киев