411

Анонимен

преди 1 година

Толкова са спечелили укропите вече, че всеки ден риват и настояват подкрепа за всичко от всички...

410

юлиян

преди 1 година

До Анонимен551;Путин просто иска ''евроатлантическите'' хиени да стоят на прилично разстояние от Русия и да не си мислят,че са намерили ''село без лъвове''или разграден двор в който всеки пронатовски хайдук може безнаказано да си разиграва танковете.

409

Анонимен

преди 1 година

Това си беше голяма грешка на Путин, спор нема в това :) Едно е да се правиш на мъж в Сирия, друго е в Европа :) Анексира Крим неочаквано, без да пита никой и си поверва челяка, ама така е когато оставиш толкова дълго челяк на власт :))

408

Анонимен

преди 1 година

Кой ги пише тези свободни съчинения? "Твърденията на Дмитриева не могат да бъдат потвърдени от независим източник." т.е. някой си някъде си е съчинил нещо си и ни го предлага като истина. Значи "една жена каза"... :) ... Напоследък имам чувството, че ако идеш в някоя кръчма, ще чуеш повече достоверни новини, отколкото ако ги гледаш или четеш. Ако не друго, поне знаеш, че в кръчмата се дрънкат всякакви глупости и не им се връзваш. Явно така трябва да гледаме и на новинарските сайтове... :)

407

Статия от DW

преди 1 година

Реално заглавието трябва да се чете така : "В украинските служби се опасяват, че войната вече е загубена". А подзаглавието всъщност е : "Има мнения, че тя е най голямата грешка на Зеленски като политик и президент".

406

Боже опази

преди 1 година

Само простотии. Не ви ли омръзна. Как публикувате глупостите на разни женички.

405

юлиян

преди 1 година

До Анонимен560;Слабак си,ще си губи времето и ще си къса нервите с политика.За това си има сенилни старци като Байдън,дето тръгват натам накъдето ги насочи първия срещнат.

404

Шах

преди 1 година

Не бързайте .Първо ще загубите Сирия .

403

Zелка Фасилива

преди 1 година

днес ударих кьоравото, тази статийка ми докара поне 300 долара, след като има коментари за поне 3 яки пропаганди. :)

402

ВЛАДАЙСКИЯ ФОРУМ

преди 1 година

Eл-ka Baсил-eвa. Вместо по цял де се чудиш каква т-ъ.пoT,ия да сътвориш, използвайки 100% едностранчива гледна точка на ренегати, за не все да публикиваш без редакция РЕЧТА НА ВЛАДИМИР ПУТИН НА ВЛАДАЙСКИЯ ФОРУМ от клрая на миналата седмица. Все пак това е събитие близко по ранг на срещата в Давос. Има представители на над 40 държави?

401

юлиян

преди 1 година

А преди малко специално за ,,днес'' *** Панелка/ова/ заяви,че от сега нататък няма да съчинява и публикува фалшиви новини и ''статии''.Видяла е сводката за военните действия от днешния ден и предишните две седмици и моли,ако е възможно заглавието да се чете;''Украйна загуби войната''.

400

Анонимен

преди 1 година

ако нещо такова се случи в Индия или Китай = ще се разпаднат на десетки държавици с по над 100 милиона население

399

Моля моля ....

преди 1 година

До Анонимен 551. Русия има достатъчно ресурси, истината е, че само на Русия и пука за Украйна. Американците изкупиха плодородните украински земи и искат да вадят шистов газ. Това означава да отровят земите. На тях име все едно какво ще оставят след себе си, важното е да имат печалби днес и сега. Лошото е, че украинците са се продали, също както и нашите политици.

398

За какво воюват

преди 1 година

Опълченците отДонбас са основната част от тези, които воюват срещу украинската правителствена армия. А те воюват за свободата си. Влед осем години обстрел руското население на Донбас вече не иска да живее в една държава с укронацистите от Киев

397

Пак по опорката

преди 1 година

В коментарите по подобни статии по правило винаги се повтаря същата грешка - приема се, че това, което е написано в заглавието е чиста проба истина. А всъщност то е само опорна точка на русофобската пропаганда.

396

Анонимен

преди 1 година

Имаше си нужда някой да научи Руската държава на дисциплина! Не може да си егоист и да си правиш квото ти е интересно! То и аз искам да изхвърля москвича и да взема новия мерцедес на съседа, ама има ред и полиция!

395

Анонимен

преди 1 година

Путин иска ресурсите на Украйна за да може да продължи икономическия натиск върху Европа - кое точно не ти става ясно в причините за тази война ?

394

Фейк

преди 1 година

Поредният кьорфишек на русофобската пропаганда. Войната ще продължи до тогава, до когато от Киев решат да преговарят. В техен интерес е това да стане по-скоро.

393

Тошо

преди 1 година

Вече ли, хе.....че тя една война кога е спечелена, винаги е губеща!А тази е безсмислена дори!100 - год. война е имала цела, тази ....не е ясна все още!

392

Анонимен

преди 1 година

70 000 руски трупа по-късно - взеха да осъзнават , че май не върви на добре тая война а ?