45

българин

преди 1 година

Направо се чудя като какво оръжие да дадем на Украйна.Ракети за Хаймарс ли,дронове Байрактар ли,Джавелин или NLAW?Или може би да и осигурим сателитен интернет като Илон Мъск?Истината е,че ние не произвеждаме нищо от което те да имат нужда за да воюват ефективно!С нашето оръжие са си както и без него.Затова нека спрем да си чешем езиците.

44

Анонимен

преди 1 година

Като се размисля най неприятелската страна за Русия трябва да е Турция.Поне 2/3 от танковете им са унищожени от дроновете Байрактар.От друга страна украинците казват,че най големият източник на оръжие е Русия защото използват пленени или доброволно предадени от руснаци оръжия.Излиза,че най вражеската страна за Русия е самата Русия!Може би заради водката.Явно любовта на руснаците към водката е много по силна от любовта към Русия!Там е слабото място на руската душа.

43

Щирлиц

преди 1 година

Много предатели,много нещо,край нямат.

42

До Анонимен 34

преди 1 година

Те тия 240 доброволци направо я провалиха Украйна. Както избираха председател, така и там ще има да се цакат един друг кой да се бие, кой да се крие. Само устите им работят на тях, а на фронта, както и в Парламента, и друго трябва да им работи. Оправили в България проблемите, та сега ще се правят на евроатлантици, щото не знам си кои правели така, та да не останат назад. Като видят, че някой се мята да се дави, и те ще се намятат.

41

Анонимен

преди 1 година

Логика няма.Когато бяхме силни се разоръжихме.Днес като нямаме нищо искат да воюваме?

40

Анонимен

преди 1 година

Ние държава нямане ,камо ли оръжие.Заради такива предатели като тоя на снимката си нарязахме ракетите.На Украна може да пратиме 240 добровоци ,от народното събрание,с комплект лъкове и стрли.

39

Анонимен

преди 1 година

НРБ викаш.Аз пък съм бил пионерче в НРБ.Ама тия дето ще воюват за съжаление са млади хора.Те не помнят НРБ,а виждат имането на олигархията.Повечето са неморални,с ниска обща култура,мислят само за пари.В Русия е същото.Старите искат войната,но младите са други.Затова и Путин по пътя някак ще се загуби.Сключи и лош съюз с ислямистите,а това допълнително ще го отслаби.Разчита на Азия,но там приятелите забиват ножове в гърба.Не ,че Украйна ще процъфти,но Русия не е Ссср,а ние вече не сме НРБ.

38

Анонимен

преди 1 година

И аз съм против! Само това харесах в Радев, че не е съгласен да се изпраща оръжие. Желаещите да защитават Украйна, а от там и България според тях, да грабват пушкалата и на фронта. Нали много милеят за България?! Прав е Радев, че ни един от тях няма да си мръдне зад-ника, но нищо няма да им попречи и младежи да пратят нататък. Не разбраха тия хора, че като се ритат атовете, не трябва да си навират празните тикви. Той и Зельото по тая причина го отнася, народът му, де....

37

Бай Чеп

преди 1 година

Този е за Карлуково. Говори си в множествено число.

36

Анонимен

преди 1 година

Христо Христов е неграмотен.ЕС е с главни букви,неграмотен простако!

35

Справедлив

преди 1 година

Предател

34

До

преди 1 година

Не обръщайте внимание на трола пишещ под името Христо Христов.Това е един откачен и....т

33

Работник с потник

преди 1 година

Моля всички евроатлантици да се отправят към сборните пунктове за екипиране и обучение. След това да заминават на източния фронт на Украйна да ни пазят от Русия. Работническата класа в България ще сме ви благодарни, че ни пазите! Ха ха ха. Дори и русите да влезнат в България (невероятно) едва ли ще дойдат да вземат панелните кутийки или 20 годишните таратайки на народа. Тъй, че който има какво да си пази, моля да заминава!

32

Анонимен

преди 1 година

Путин впрочем има такъв проблем... Населвнието е оскотяло,бедно и неморално след 30 дивашки капитализъм.Затова и ползва чеченци,сирийци и всяккакви наемници.Иска патриотизъм,но младите вече не вярват в капитализма.Виждат богатствата на олигархията и се питат:за това ли да воюваме,то какъв е смисъла.В Бг е същото.Най-бедната държава в ЕС.Кого ще браним..,тия дето ограбиха и изгониха милиони?

31

Онзи

преди 1 година

*** от кой се защитаваме? От псведо демокра ията на запад или от крехтият ти мозък на изток? То бива платена клика но това вашето е даже нелепо за 5-дишният ми син. Нищо не защитаваш освен маскираната американска агония повлякла лумпенската европа в кръговарата на икономическата агония скрита зад измислен конфликт с цел да прикрие икомоническите проблеми на янките.

30

Обаче

преди 1 година

А когато наистина се стигне до това мислите ли,че тук ще остане олигарх и политик.Няма да остане един.Но от Брюксел може да ни пожелаят да се борим с Русия,ама без оръжие.Как ще мотивирате мойто и да е да защитава страната на безправието и най-лошият социален ред в ЕС?

29

Анонимен

преди 1 година

Интересно колко путиниста пишат под всяка тема? Може би един? Видяхме в София десетки хиляди души излязоха да подкрепят Украйна в митинг шествие. Не съм видял досега дори един путинист да прави подобно нещо в София. Тея все са много на думи, а реално са единици.

28

Анонимен

преди 1 година

Този иска да ни убие като ни вкара в чужда война.Ние не сме нападнати.

27

Българин

преди 1 година

Този национален предател или ще отиде лично да се бие в Украйна, или ако остане тук ще бъде осъден от Новия народен съд и ще висне пред парламента.

26

Анонимен

преди 1 година

Ковид е бил супер тайно биологично оръжие,насочено към Китай.Азиатците най-тежко го изкарват.Също така убива възрастните и болните,които са в тежест на системата,но не са очаквали да мутира в леки варианти.Затова сега разпалват войната.Доказа се официално как е създаден в лаборатория.Също така докарва мозъчна мъгла и хората стават лесни за манипулация.Единственият начин да оцелее нашата държава е да останем неутрални.