193

Fool

преди 1 година

До 277, не се ползва защото няма нужда да се ползва. Как не го схванахте? Джуджето се наигра яко, резервите на Рашка свършват. Не бе толкова одавна предложението на Джуджето "пускаме газа ако махнете санкциите". Според прогнозата на Руската банка, ще трябват 10 години да се възстановят икономически до нивата от преди войната. Съответно всеки изминал месец периода ще се увеличава. Зимата идва, само дете не знам Европа ли се плаши от нея или жалната държавица на север.

192

Дивергент

преди 1 година

Газ има, защото никой не желае да купува на тази цена. Енергоемките производства спряха. И всичко това за да купим втечнения газ на щатите.

191

Анонимен

преди 1 година

Първият месец правителството на пРезидента ни наду главите за газа. Вторият месец млъкна и започна на прави това , което е необходимо. Ние не сме страна, която е толкова зависима от газа. В Русия Медведев още живее с илюзии за 3000 долара за 1000 кб. м.газ.

190

Анонимен

преди 1 година

О ,те се чудят какво да я правят.Сваляйте цените,нали така трябва да се направи?Ама не,кой лъже ?

189

Анонимен

преди 1 година

Газ има бе но не се ползва вече,тя стана златна!

188

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиците ,удобни ли са ви цените?Важно е да сме солидарни с Укарината.

187

Анонимен

преди 1 година

На чибурашките трябва да им се обясни, че вовата вдигна цената на газа още от 2020, 2021, много преди февруари 2022, ама тва те няма кал да го разберат.. липсва грам сиво вещество

186

Анонимен

преди 1 година

7 пъти по скъпа от нивата през 2021г. Сега е към 100 евра за мегават час, а беше 15 евра. Докато има телета ще има и касапи. Американосите правят луди пари от глупостта на евро шилето. И не го крият. Газа за Европа бил като банкомат в задния ти двор, казват...

185

Анонимен

преди 1 година

За това стачкуват в западна Европа ,щоту всичко им е на шест.Не се спряхте,германците излезнаха по улиците заради високите цени.Що не свалят цената,като има пренасищане?Ама лъжата,за нищо я нямате.Звучите като по време на соца,всичко е розово.Колко сте смешни,младите ги пускайте по пързалката,ноо нас дъртите,няма как.

184

Анонимен

преди 1 година

Чибурашките и кремълските плъхове са на ръба на нервна криза.. как така не изпукахме без руския газ.. а какви армагедони предричаха преди месеци, а? Национални предатели!

183

НЯКОЙ

преди 1 година

И България ще се пренасити с природен газ. Всичките ми познати, които се отопляваха на газ преминаха на климатици.

182

Мужик

преди 1 година

Жужето ше гори пак газ във въздуха да топли космоса. Кранчето дето плашеше че ще го врътне ще хване паяжина а на българските русофили ще им артисат копейките.

181

Анонимен

преди 1 година

Голяма част от коментарите тук ги пишат *** на по 20 -24 живеещи при мама и тате, каращи коли подарени от мама и тате, неплащащи сметки защото ги плащат мама и тате но иначе са коментиращи евроатлантически лъвове ...Ще ви разочаровам момчета...нито сте лъвове нито евроатлантици каквито мислите, че сте..когато се оформи фронт на война и се въвлече България ще се убедите в първото...а за второто ...вие сте просто евроатлантическо пушечно месо...

180

Глупости!

преди 1 година

Съвсем за наивници ни взеха,да не кажа друго, че цензурата в Бг медиите е брутална и пак ще ме изтрият!

179

Анонимен

преди 1 година

Да го пуснат за 50 лева и веднага пускам котела. До тогава климатиците ще бичат.

178

4444

преди 1 година

Пренаситила се а? Чакайте да дойде зимата де, да видим колко се е пренаситила. Да не говорим, че Европа се отказва лека полека от газта защото е много скъпа. Интересно че се е пренаситила ама цените никъде не падат, ни на газ, ни на гориво. Ще видим.

177

Анонимен

преди 1 година

Смърт за Европейския съюз!

176

До 260

преди 1 година

Ми не може бе не може. Танкерите кръжали пълни ми що не свалят цените бе като ви е много наред всичко? Що няма потребление? Щото затвориха производства и се гърчат отворковците. Много добре били Европа добре сте друг път, всички цени са нагоре, много нагоре и не падат, що така бе Инатът, кажи що така?

175

Inatut

преди 1 година

Ко стана .. нали не можеше без съветска газ. Нали риваха индустриалци.. капиталисти, синдикати.. ванчето Григорова, тая утка обща, и тя се кълнеше в тоя газ съветски..Ванче, сега чий газовод ще прилапаш?

174

Анонимен

преди 1 година

руснаците съвсем навреме се изтеглиха! В Еврозоната започна брутална рецесия, затварят фабрики, никой не потребява. Фирмите с танкерите има да си чакат парите...