167

П.К.

преди 1 година

На тази върла ко-муняга и мръс-ница и пазят специална килия в Сливенския зандан. Рано, или малко по-късно ще бъде въдворена на топло.

166

Eйgжънт Apиeл Ckит

преди 1 година

Peaлнo и cтpaтerичeckи norлegнaтo, npи npogължaвaнe нa вoйнaтa, зa нac e egнakвo вpegнa nълнa noбega, и нa ykpaинцитe, и нa pycнaцитe! B nъpвия cлyчaй щe ce бopим зa oцeлявaнe cpeщy нeoocмaнcka тypция, a във втopия cpeщy нoв cъвeтckи cъюз... 3a тoвa e нaй-goбpe ga бъge nocтиrнaт няkakcи и няkakъв миp, koлkoтo мoжe no-ckopo!

165

Анонимен

преди 1 година

Падам на колене пред героя-каМУНЧОВист Станишков! Представяте ли си толкова гнусно усте на БАБЕ да ви обслужва цели ДЕВЕТ години! Не човек, а камЮнист и джилязу!

164

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

ЕС като потомци на ривската робвладелска империя, не желае да преговаря за мир. Тя смята че мират трябва да станепо нейните правила, които може да променя самосиндикално във всеки един момент ! Това са правилата на играта на ЕС в играта без правила!

163

?!?

преди 1 година

Кофти ви е на русофилите, *** по полетата на Украйна!

162

Анонимен

преди 1 година

Много са ми странни комунистите, искат да оставим Русия да избива безнаказано жители на чужда държава ли? И защо тяхната идея за компромис е просто да се приемат условията на Путин. Но явно човека отдолу е прав сигурно са ги налегнали здраво по бойните полета за да впрегнат така всички ***

161

Анонимен

преди 1 година

Ами ти байно и сега ги гледаш гръцките плажове през крив макарон като те гледам! А на българските се печат украинки за без пари!

160

пази боже

преди 1 година

Еххх, Станишеффф като погледна снимката и разбирам що обърна резбата.

159

Анонимен

преди 1 година

Явно наистина руснаците ядат голям бой щом са впрегнали всичките си под.логи са пропагандират за мир. Когато хората искаха мир пролетта, тези нападнаха. Сега като видяха дебелия край на сопата, почнаха да мир да говорят. Спокойно, ще получат мир, но първо един голям тупаник на изпроводяк.

158

До 209

преди 1 година

А къде бяхме преди 30 години? Зад една желязна завеса! Плажовете в Гърция гледахме само по,, по света и у нас"! А други държави в предаването,, Атлас", веднъж седмично...

157

Анонимен

преди 1 година

При нас се видя,че и с Русия и без нея ,леб нема!

156

До Казичев

преди 1 година

Вече извадиха оръдия от 1941,направо от музея!

155

Asd

преди 1 година

Като не оставят кръвожадния диктатор да си прави блицкриг европейските политици били много лоши... Това казва Офшоркова.

154

kmi

преди 1 година

OTBPAT

153

Анонимен

преди 1 година

А бе видяла жабата,че подковават коня,та и тя си вдигнала крака. Така е и с нашите нови братя. Искат НАТО и ЕС! Като гледам ние къде сме след 30 години......,направо не ги виждам!

152

Казичев

преди 1 година

Мобилизационния ресурс на Рассия дали е по голям от производствения капацитет на щатската оръжейна индустрия? След 8 месеца война на фронта виждаме подмяна в техниката на рашистката армия от Су3х минаха на Су25 и от Т72/Т80 на Т62, дори се споменава и за присъствие на известните катюши. След още 6 месеца какво ще извадят, може би Т34 и витлови самалети от ВСВ?

151

Германец

преди 1 година

"Финалът на всички финали." -- Много патос, много нещо :) А реалността, както винаги, ще е доста по-прозаична. Рашистите ще бъдат размазяни, а жужака ще го ядат червеите някъде.

150

до 200

преди 1 година

До Финалът на финалите, по спокойно не се коси, съветските ядрени пръжия които има русия са отдавна ръждясали най много да изплашат някое ято гарги, ползват ги само за дрънчене пред другите, ако имаха истински работещи ядрени оръжия путлеррраа до сега щеше да ги е използвал

149

Анонимен

преди 1 година

Тия в Брюксел са психопати, хора! Някои от тях определено искат ядрена война.

148

Анонимен

преди 1 година

Срам за българския народ, че сме пратили такива руски *** да ни представляват в ЕП. Съвсем заслужено ни третират като втора категория хора. Явно наистина сме такива.