46

Мнение

преди 1 година

При много вожд(много 90% консуматори) и малко индианец(10%бачкатори които произвеждат нещо) няма как да няма инфлация!

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 - Чакай сегаа ... Ти до феврури месец роб на Путин ли беше?

44

Анонимен

преди 1 година

Ами ще се научите да пестите бе разглезени лигльовци! На тези меки зими напоследък, аз я карам почти цялата без отопление, има 2-3 по-студени седмици, в които пускам един маслен радиатор! Това че на вас ви е студено още от септември на 25 градуса, си е лично ваш проблем, и най-вероятно е психиатричен!

43

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 Ама студувай и гладувай, но не завличай и другите с глупостта си.

42

Анонимен

преди 1 година

По-добре да обеднявам, да студувам и да гладувам в добре поддържана градина, отколкото да бъда роб на Путин в дивашка евразийска джунгла.

41

Европеец

преди 1 година

Подкрепата за Украйна е цивилизационен избор!

40

Христо Казиното

преди 1 година

Ще започнем все повече да вярваме в глобалното затопляне,да закачи малко Булгариа тая зима

39

Анонимен

преди 1 година

Войната трябва да завърши с тотален разгром на руския диктатор - той знае, че губи Херсон, ще опита настъпление към Киев и Харков. Путин е като паяк в центъра на паяжина от диктатури и крахът му ще предизвика верижна реакция по целия свят от Северна Корея до Венецуела, от Беларус до Зимбабве. За него Украйна е основното препятствие по пътя към осъществяване на имперския му план, затова каквото и да стане сега в Херсон, то не означава, че Путин ще е готов на отстъпки. Такава констатация направи лидера на руската опозиция в емиграция световният шампион по шахмат Гари Каспаров.

38

Анонимен

преди 1 година

Фон дер Лайен каза на пресконференция преди два дни, след срещата на върха на ЕС, че европейските лидери са обсъдили финансиране от ЕС за Украйна от 1,5 милиарда евро на месец, тоест финансовата помощ на Брюксел ще възлиза на около 18 милиарда евро следващата година

37

Анонимен

преди 1 година

ЕС е най-добрият съюз, но българите са *** и не могат да разберат, че Путин и изостанала Русия му пречат да се развива и за това хората в ЕС обедняват.

36

Анонимен

преди 1 година

Интересно дли укропитеците пестят в хотелите 5 звезди?

35

Гост

преди 1 година

всеки харчи според това колко печели няма как да изхарчиш повече отколкото вземаш

34

Анонимен

преди 1 година

Без храна, боеприпаси, лекарства и разстрел за бягащите - животът на руския войник в Украйна. Без вода, без храна, без лекарства, без муниции. 75% убити другари-войници и разстрели за тези, които не искат да се бият. И инструкции да се самоубиеш, но не и да се предадеш - това е реалността за руските войници в Украйна.

33

Анонимен

преди 1 година

ПЕСТЕТЕ ТОВА, ПЕСТЕТЕ ОНОВА, АМА ТОПЛИННИТЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ НЕ ПОЖАЛАХТЕ ДА ГИ СПЕСТИТЕ, ЗА ДА ИМ ПЛАЩАМЕ И НА ТЯХ ОФИСИТЕ И СЕКЛЕЦАРКИТЕ.

32

Анонимен

преди 1 година

След провала на всички планирани и хаотични Руски военни стратегии и тактики и техните производни, след безспорната неспособност на руската армия да победи украинската, след провала на руската мобилизация, Русия постепенно остава с единственото си оръжие срещу Украйна - тероризъм.

31

Анонимен

преди 1 година

Унгария при Орбан - тежка валутна криза, съсипващ 40 % срив на форинта спрямо долара на годишна база, незапомнена от десетилетия над 20-процентна инфлация, убийствена лихва от 25 % по краткосрочните кредити!

30

Анонимен

преди 1 година

На първо време да спрат токът на ромските махали, които не плащат, ако не хамерика за България да им ги плаща, но ромите ще трябва да пестят.

29

Анонимен

преди 1 година

Руската терористична групировка продължава да бяга от западната част на Херсонска област. Украинският генерален щаб обяви, че руските терористи напълно са напуснали позициите си в Чаривное и Чкалово

28

Анонимен

преди 1 година

Някакъв толп по босфор тв обясняваше, че, ако намалите температурата в стаята с 1 градус ще намалите сметката с 5% тоест сега като са тройни и четворни трябва да стоите без отопление и сметката пак ще ви е по-висока.

27

Чичо

преди 1 година

Всяко пестене си заслужава за да смачкаме червеното джудже в мацква и да не види света повече войни в Европа.