180

Анонимен до Ха ха

преди 1 година

*** отвори който Телеграм канал искаш и ще видиш с джендърските си очи какво става във Франция.

179

БЪЛГАРИН

преди 1 година

ДАА,ЗЕЛЕНАТА ПРОСТИБУЛКА НЯМА ДРУГ ИЗХОД ОСВЕН ВЪРХОВНА ПРОВОКАЦИЯ СРЕЩУ РУСИЯ И СВЕТА ,ЗА ДА СИ ОПРАВДАЕ МАЛОУМНОТО ПОВЕДЕНИЕ И МИЛИАРДИТЕ КОИТО ОТКРАДНА .НАЙ ВЕРОЯТНО ПО ПЛАН ОТ ФАЩ ЩЕ СЕ ПРАВИ ТАЗИ ПРОВОКАЦИЯ ,КАКТО В СИРИЯ ТЕРОРИСТИТЕ ИЗПОЛЗВАХА ХИМИЧЕСКО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ЦИВИЛНИ И ОБВИНЯВАХА АСАД ЗА ДА ГО ПРЕДСТАВЯТ КАТО ЗЛОДЕЙ ,СЪЩИЯТ СЦЕНАРИЙ ВЪРВИ И ТУК !

178

Водещ

преди 1 година

"-Авиацията ли е най-важна във войната с руснаците?"-Във войната с руснаците най-важното е да не участваш! "

177

Анонимен

преди 1 година

Вчера във Франция пяха Калинка и призивите им бяха излизане от НАТО и ЕС и за сваляне на санкциите за Русия. А нашите *** били НАТО и ЕС и подкрепяли много фашистка Украйна. Европа и света се пробужда а ние още спим.

176

Анонимен

преди 1 година

На 5 ноември ще се проведат многомилионни протести във Франция, Германия, Чехия, Унгария и забележете Полша за спиране помощите на Украйна и премахване санкциите за Русия. Не, че във Франция и Германия са спирали да протестират най важното е, че Австралия също е за сваляне на санкциите вчера и там имаше големи протести.

175

Отпадъци

преди 1 година

Мръсни са джендърите и биологичните оръжия, които ги използват още преди Байчото.

174

Тотално

преди 1 година

Мръсни бяха вирусите и задължителната ваксинация. Повече хора умират внезапно във ваксинираните страни, отколкото във войната. А сега в американска лаборатория са направили нов щам от уханския и омикрон, който е много заразен и с 80% смъртност.

173

Анонимен

преди 1 година

Зеления искаше да гръмне АЕЦ-а, после язовира, сега ще пробват с ядрена бомба. Браво на руснаците, че евакуираха цивилните около Херсон.

172

Хе

преди 1 година

Браво на евреите.

171

Анонимен

преди 1 година

Ако продължаваме да даваме оръжия на укpитe и ние ще видим някоя "мpъcна бомба"

170

Война

преди 1 година

Израел са взривили с ракети и Ф16 площадката за производство на ирански дронове, а уж били неутрални. Евреите отвориха трета световна, за да си отмъстят за втората. Купили са Бай Дър и действат. Зеленчука с парите от войната си купи къща в Израел.

169

Анонимен

преди 1 година

Русия се готви за огромна провокация. Затова беше и вчерашната телефонна хиперактивност на Шойгу да обяснява как Украйна щяла да хвърля мръсни бомби по чистата като момина сълза руска съвест. Добре че Крещящите орли са на 5 километра от украинската граница в пълна бойна готовност да заврат мръсната бомба на Шойгу отзад.

168

Анонимен

преди 1 година

Москалите имат късмет, че НАТО е до границите им! Ако не беше НАТО, Полша, Финландия, и Балтийските републики щяха да да стигнали до Ижевск и Уфа досега...

167

Анонимен

преди 1 година

Каже ли нещо зеления лъжец значи ще се случи точно обратното.

166

до 21 ай кюто

преди 1 година

Значи твърдиш,че всички в Кремъл са с по-ниско ай кю.щом искат НАТО да се върне във формат от преди 1997 година,така ли?Явно има и някакво ай кю между ушите ти,а?!Или си червенотиквеничковче с тиква вместо глава?Платено кремълско *** си ти.

165

Анонимен

преди 1 година

Щом украинците са способни да взривят цял камион със взрив на мост, където пътуват мирни хора със семействата си под ръководството на ЕДИНСТВЕНАТА държава използвала някога ядрено оръжие съвсем съзнателно срещу 2 мирни града.... Унищожавайки съзнателно цялото население там.... Ееее, амуджите могат само да им завиждат на тер. актове.

164

Анонимен

преди 1 година

Българина се припознава във укpaиеца защото както цяла Европа се опита да помогне на България в битката при Никопол през 1396г. българите загубиха!! И изложиха цяла Европа на опасност. Руснаците не са турците и не искат цяла Европа а само Украйна.

163

Анонимен

преди 1 година

Ахаххаха. Големите евроатлантици на маса с партията на руския агент Доган....Плачевно положение.

162

А

преди 1 година

Айде бре да не смееш да влезнеш в тоя СайТ ,ако не е зелената ГаДД ще е глаМаваТа деменция.Значи Путин щял да ни превзема наред Молдова ,Румъния ,задължително Гърция и Турция кажи речи цяла Европа .А след ,това ще прескочи до Африка и Южна Америка и доволно ще се опъне до някой водопад......

161

Анонимен

преди 1 година

Руският министър на отбраната Сергей Шойгу проведе извънредни разговори с някои свои колеги от НАТО. В разговорите с британските, френските и турските си колеги Шойгу е изразил "загриженост относно възможни провокации от страна на Украйна с използването на "*** бомба". Киевският режим без да се замисля ще убие стотици и хиляди свои граждани, за да обвини Русия и Путин.