95

tozi

преди 1 година

време е да спреме да работи шенгенската информационна система, с която работиме "пробно" от 2011г,пък като ни приемат ще заработи отново .

94

Анонимен

преди 1 година

"Ние и Румънците имаме най слабата външна политика ? Защо никога няма осстра реакция и атака срещу Холандия? Просто си замълчаваме и това е?" - ми то реално кво ти пука? Историята показва, че с румънците гледаме сиир докато в един момент просто изпозастрелваме собствените си управленци фашисти или комунисти заставаме на страната на новото моделно и си продължаваме с ежедневните задачи. Империите са мимолетни, но българите и румънците сме вечни.

93

Така е.

преди 1 година

С каскет и тик-ва Шенген през крив макарон.

92

Муахаха

преди 1 година

Путин е Виновен!

91

тома

преди 1 година

Докато не почнат свадби мъж с мъж и жена с жена няма да приемем България в шенген казали от нидерландския парламент

90

Анонимен

преди 1 година

Много правилно хората са посочили проблемите.Точно такива са!

89

ZV

преди 1 година

Е нали се радвахте евроатлантиците в България, че сте част от голямото европейско семество и как всички ви обичат. Ще го повторя още веднъж. Не се доверявайте на ЕС и Нато. Западът е далече а, Русия и Турция са на близко.

88

Стоян

преди 1 година

И да си смените още веднъж името вие си оставате Холандия страната на червените фенери .

87

Тираджията Z

преди 1 година

Ми щом са решили така,кои сме ние че да им възразяваме.

86

Гиб Мелсън

преди 1 година

Всички знаем, че сме некадърни да имаме собствена държава. Никой не спазва никакви правила в България а пък искаме да сме у Шенген наравно с другите. Не става така. Ако си се объркал, че имаме нормална държава излез на улицата, виж паркираните коли по тротоара ослушай се да чуеш поне двама, трима джигиа как се изрязват с колите си и после пак застани зад клавиатурата и пиши колко сме велики българите и как другите народи искат само ни цакат.

85

Анонимен

преди 1 година

Ами нормално - всички наркотрафиканти, крадци, сводници, умнитутки и всякаква иZZмет е Холандия са основно от България и Румъния. Който е ходил - знае.

84

Анонимен

преди 1 година

Ние и Румънците имаме най слабата външна политика ? Защо никога няма осстра реакция и атака срещу Холандия? Просто си замълчаваме и това е? ЗАЩО ? Представете си Ердоган , ако беше какво щяха да чуят холандците.... ама той е мъж. Не като нашия пррезидент и всички женчовции

83

Анонимен

преди 1 година

Нарккоманитее се правят на големи моралисти. Къде е Франция сега да ходи да ги натиска ? Ами България и Румъния да ударят вето на Македония отново :))

82

Анонимен

преди 1 година

"Холандия какво точно е това нещо, което точно тях ги притеснява? Точно какво е това лошото, което би се случило точно на Холандия?" - произвеждаме много хубава дрога - марихуана, екстази, амфети и когато паднат вътрешните граници ще им прецакаме търговията с дрога в Германия и Белгия. До преди легализацията в Уругвай, Маджо и Бойко зареждаха Холандия с амнезия хейз. Освен това получаваме пари от канали от Турция за бело, което се доставя по турските кофи шопове в Холандия и в Германия.

81

Анонимен

преди 1 година

Аре бе, кога ще пораснат гъбите че вече не се издържа тая лицемерщина, гнус!

80

Анонимен

преди 1 година

След тази новина да видим колко Българи ще се върне в майка България:))

79

Гиб Мелсън

преди 1 година

Браво на холандците. Много правилно. Иска им се на софиянци да си пътуват насам натам с лична карта из цяла Европа а корупцията в България да процъфтява. Не става така. Първо трябва да станем нормална държава. Тогава ще си пътувате напред назад без проверки. Та ние с едни джигити на пътя не можем да се справим искаме Шенген. То туй да не е салам да го изядеш. Трябва малко да се потрудиш.

78

Анонимен

преди 1 година

Урсула подписала на фирмата на съпруга си 71 милиарда евро за 4.6 милиарда ваксини за 440 милиона население в ЕС, но ние българите сме опасни за Европа? Хахаха!!! Ваксинирайте се краварофилчета имате по 10 дози от Вашата кралица - баба Ви Урсула. Ситуацията е: "Крадеца вика дръжте крадеца."

77

Анонимен

преди 1 година

Еми го когато Просто Киро и Просто Бойко бяха натискани от всякакви посолства да пуснем макетата трябваше да им сложат условие нас пък да ни пуснат в Шенген. Ама нали са много про сти и пропиляха този шанс. Пуснахме макетата и останахме с празни ръце. Браво Просто Киро,браво Просто Бойко.

76

Анонимен

преди 1 година

Да поставим ултиматум или в Шенген или безпнас в НАТО и ЕС! Аре стига вече са ни подмятали! 1300 години ни е имало, ще оцелеем и без тъпия им съюз!