70

Анонимен

преди 1 година

Лелеяната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.

69

пуйката

преди 1 година

Не си спомням война,в която руснаците да не са станали за резил в началото и.Този на снимката чак сега се сети,че обещал защита.Пък може и още да не се е усетил,нали е на топло и сухо.Все пак не са загубили Москва както при Бонапарт.Всяка кампания я започват така,а после този на снимката ще обере лаврите.После защо имали 20 милиона загуби ВСВ.Заради Сталин,с чиито име на уста превземаха Берлин,който едва след като немски снаряд падна в двора на Кремъл извика милионната си армия от Сибир.

68

Теа шги опрая АЗ

преди 1 година

Да отрезнеят генералите,щот продали атома от рикетите и изпили парите.Как да ги громя само с тенекия с 5 маха?

67

А в Киев

преди 1 година

гърми и трещи

66

Анонимен

преди 1 година

Все едно некоя съседна страна да ни нападне, да сипе бомби в градовете ни и да кажат, че те се защитавали от нас, доста плитко от мистър Путин :)))

65

Анонимен

преди 1 година

Муахаххаа. Вече е военно положение. А до сега всичките тея снаряди, разрушени градове и масови гробове дето оставиха, какво беше?

64

до адмирации

преди 1 година

Явно са ти пуснали ракета там, където слънцето не го угрява.

63

Анонимен

преди 1 година

Путин кърти мивки, хем напада друга държава, хем защитавал Русия, луда работа :))) Все едно некой да ми бие 2-3 крушета и да ме обвини че съм нападател и агресор :)))

62

Анонимен

преди 1 година

Сега ще мобилизира населението в окупираните територии и ще го прати на фронта за пушечно месо. За съжаление срод местното население има много етнически българи, които ще загинат заради мегаломанията на един самозабравил се управник.

61

Анонимен

преди 1 година

В Херсон от сутринта върви евакуацията на граждани. Сега те се транспортират от речното пристанище до Альошки и Гола Пристан. Там, както и в Джанкой и Армянск, са създадени центрове за временно настаняване, след което хората ще бъдат отведени в други региони на Русия. На всички ще бъдат осигурени жилища и храна.

60

А

преди 1 година

Украинската армия е съставена от Рамбовци и Супермени, затова и като свърши прожекцията остава само задушния въздух в киносалона..

59

Анонимен

преди 1 година

Украинските войски продължават да нанасят удари по шлюзовете на Каховската водноелектрическа централа, за да наводнят територията на Херсонска област - изпълняващ длъжността губернатор на Херсонска област Володимир Салдо

58

Анонимен

преди 1 година

Вова се готви окончателно да смаже фашистите

57

ПОДКРЕПА

преди 1 година

Днес САЩ самолети излетели от Варна са опитали да нахлуят в Крим . Тъпо е .

56

Кво съ хилити

преди 1 година

Тва камунизъма иска тухли,киреч и някой да ги носи на обекта!Има още година до кат построим СССР-2,така е по плана на другаря Клаус Шваб.

55

Стамболов

преди 1 година

Добре че не трябваше да ни освобождават сега руснаците, че с тази си нескопосана армия, щяха да ядат дървото от Турция и щяхме още да сме си османлии.

54

Адмирации

преди 1 година

Време е за ядрени ракети! Тея украйнски, европейски и американски фашисти в Херсон, се готвят да нападнат Руската област! Сега ще бъдат изцяло унищожени с тактически ядрени ракети с малък обсег!

53

Анонимен

преди 1 година

Те сега вече, Зелята че забременее и че роди евроатлантически багерчета !

52

Анонимен

преди 1 година

Кога ли Щойгу ще го издебне и ще му забие ножа до чирените?

51

сина

преди 1 година

ТОва "Русия заграби.." не е вярно. Русия си взе своето, даже има още да взима, ама нали геиците скочиха, по-добре да поизчака някоя друга годинка. След хубавата евро зима, дего ни чака - ще омекнат евро.ейците - те са си меки китки принципно