247

Анонимен

преди 1 година

Следващият ход на ГЕРБ ще е да изберат Минчев за председател и да го свалят още утре. Така и.д. председател ще е от тяхната група. ...

246

Анонимен

преди 1 година

До Антрополог 288 Само адмирации за ДБ и ПП, че избягаха от капана и срещата с този мазен *** Паси.

245

Антрополог

преди 1 година

ДБ и ПП не искат дори да се виждат Паси щото ни вкара в НАТО! Е тия ако не са БКП агенти кви са ?

244

Мхмм...

преди 1 година

Само като гледам снимките и се отвращавам. Дърти, мазни и алчни физиономии изтупани в скъпарски костюми и застаряващи лелки, напъхали се в маркови рокли, изгаряйки от желание тяхната да е по-скъпа от тази на колежката. Това са така наречените "народни представители", хората които трябва да се грижат за нашето благополучие... Уви!!!

243

Анонимен

преди 1 година

Айде разтурайте се. ЕДИН ОРЕДСЕДАТЕЛ НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗБЕРЕТЕ.Камо ли друго. Избори до втръсване.

242

Анонимен

преди 1 година

До 55555 Единственото нещо, което ни пази в момента да не станем като Армения, Грузия, Азербайджан и Украйна е че сме в НАТО. Излезем ли от НАТО, Ердоган влиза в Кърджали на другия ден с танкове+референдуми.

241

Анонимен

преди 1 година

"През председател" = джурналист

240

Анонимен

преди 1 година

Слагай катинара на парламента и избори докато селяните разберат, че тикви повече нямат място в управлението.

239

55555

преди 1 година

Ако не излезем от НАТО/ ЕС и ни вкарат еурото, бъдете сигурни ще ни сбият с турците, след като те започнаха своя игра с руснаците, гърците и българите ще загубят Тракия, и да давате минуси това са фактите, хората в парламента с мнозинство не са държавници ,а личности ,които няма от какво друго като нормален труд да се препитават, те мислят ден за ден ,заради кредитите си, а тези отвън точно това искат да ни оплетат и мрежите и да мре бг народ като украиниците за едното браво, мислете,мислете..

238

Анонимен

преди 1 година

Покайте се,а не продайте се ,както често го правите.Но за първото е нужно да си мъдрец,за второто изпечен крадец.

237

Анонимен

преди 1 година

Избори 2021: ПП печели изборите и има 65 депутата: Публично обсъждане с партиите пред целия народ, съставяне на общи приоритети и работещ кабинет. Избори 2022: ГЕРБ печели изборите и има 65 депутата: НС блокира още на първото заседание. Правете си сметката, на кой му се работи наистина и кой блокира цялата държава, заради личното си оцеляване.

236

ХАДЖИ ТОШКО ИТН.

преди 1 година

Когато е приета за ДЕЙСТВАЩА сегашната ви Констатация - 12 ЮЛИ 1991 ГОДИНА...ТОГАВА ОЩЕ ИМАШЕ ВАРШАВСКИ ДОГОВОР, ИМАШЕ ГО И СИ БЕШЕ ЖИВ И ЦЯЛ СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ , И НИКОЙ НЕ ЗНАЕШЕ ЧЕ ЩЕ ИМА ПУЧЧ НА 19 АВГУСТ, И ЧЕ УКРАЙНА ЩЕ ПОИСКА ДА НАПУСНАЕ СССР НА 6 СЕПТЕМВРИ 1991 Г. , САМО ДВЕ СЕДМИЦИ СЛЕД ПУЧА .....СЕГАШНАТА ЛУКАНОВА КОНСТАТАЦИЯ --Е ТУМОР , БЕЗ ЯСНИ ТЕКСТОВЕ, БЕЗ НИЩО ЯСНО И КОНКРЕТНО, БЕЗ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ВЛАСТУВАЩИЯ , А САМО БЛАГА, ПАРИ, СУБСИДИИ И ИММУНИТЕТИ ЗА ПАРТИИНИТЕ КАЛИНКИ

235

Анонимен

преди 1 година

На Лойко Кюлчето гмечтa отново съсипва заседанията в НС. Нищо ново.

234

Фиксация

преди 1 година

ГЕРБ какво са се фиксирали в ПП? Да търсят подкрепа от другите политически сили. А.. или то няма кой да ги подкрепи? Аха...

233

Маркетинга

преди 1 година

Всеки избор струва 100 милиона на народа,народа търпи,но Асен Василев си предрече съдбата ,за едни стълбове каза ,че ще го люлеят....тука не е канада ;)

232

Нямат 51%

преди 1 година

ГЕРБ САБОТИРА. ГЕРБ НЯМАТ 51% И САБОТИРАТ, ИСКАТ ДА СЪСИПЯТ ДЪРЖАВАТА.

231

:)))

преди 1 година

Като не могат да се разберат народните представители, да отидем да им помогнем?

230

Още едно решение

преди 1 година

Гешев да изпрати призовки за явяване в прокуратурата по едно и също време на всички депутати от Възраждане по обвинение например за блокиране на избора на председател на НС. Докато дават обяснения, в тяхно остъствие се събира мнозинство от присъстващите и председател ще бъде избран. Те, от Възраждане, и да присъстват, и без това не гласуват за никого, така че манипулация на избора няма да има.

229

Анонимен

преди 1 година

ПП са единствените, които за 30 години се опълчиха на Доган и затова мафията е блокирала цялата държава.

228

баба мара

преди 1 година

писах че това което е в мом в нс е брак за нищо не става вие ми наслагахтеминуси сега убедихте ли се че отиваме на избори 2023 г докато случим насвестни хора каква е тази процедура да се слага за председател наи възрастниятдепутат нали видяхте какво става мика заикова и вежди рашидов защоне си гледат пенсията и да се занимават с градинката пълна пор-но-графия