132

Българин

преди 1 година

Фиромският Франкенщайн беше заченат в Москва!Тито му е майка,Сталин е баща!

131

Анатема

преди 1 година

Антихристът Путин осми месец пали и граби православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки !Анатема!

130

Анонимен

преди 1 година

Няма нация Македонска както и няма нация Украинска... И двете "държави" беха създадени от болшевиките... Украйна - 1917 година и македония 1945 година... Сега че има промити мозъци на част от населението на тия територии това не ги прави нации... Ако ще Атлантиди да се пишат се са същите... Иначе ще требва да се цепим на областти - Трънска, Добруджанска, Шопска и така нататък

129

Анонимен

преди 1 година

Нещо като Македонската Копейка :)

128

ДА СИ ПОМАГАМЕ

преди 1 година

КАто цяло братските народи на Българския вкл в Македония,Черна гора,Сърбия ,Словения,Хърватия,Словакия,Чехия,Украйна,Молдова,Беларусия,Полша,Русия са приспособени да охраняват НЕСЪЗНАТЕЛНО заедно с домашни животни и растения специфични региони. КОлкото по тежки стават ГЕОФИЗИЧНИТЕ УСЛОВИЯ НА ЖИВОТ/увреждат бисоферата с огромен брой облъчватели толкова повече КНЯЖЕСТВА /РЕПУБЛИКИ СЕ ОБОСОБЯВАТ...на Балканите .. Вижте приднестровието ,Косово, .

127

УВАЖЕНИЕ

преди 1 година

ДА се внимава много.. В ход е нагла анти българска кампания в съседна Македония окупирана от Сърбия 1913.. Населението на Македония от 69 % Българи /македонци от 1913 в момента след над сто години преобладват потомци на над 3000 малцинствени групи. Срината е раждаемоста на Българските/македонките .. други малцинствени групи са си запализи плодовитоста.. Македонския диалект е част от Славянските диалекти много близък все още до Българския.. ДА СЕ ИЗБЯГВА ИЗЛИШНА КОНФРОНТАЦИЯ вкл по ИСТОРИЯ

126

Гоце

преди 1 година

Мицко е типичен СЪРБОПУТИНИСТ - разбира ги тия работи! Само че България се отнася към Македония така, както се отнася и към Волжска България - въобще не се отнася!

125

необяснимо

преди 1 година

Ние сме били "татари"?Нека обяснят тогава защо и те говорят татарски?

124

Мая

преди 1 година

Скопие заприлича на евтина бутафорна сцена на филм за живота на А.Македонски! Само остава да се научат на гръцки и готово!

123

далече,далече

преди 1 година

Спорът с македония е вече приключен. Имаме договор, имаме гаранция от ЕС. Да видим какво ще стане. Колкото по малко им обръщаме внимание, толкова по добре. Но това не значи, че не трябва да следим за изпълнението на договорите ......Просто по дипломатично и с такт, но твърдо---както действа Нидерландия с нашето приемане в Шенген. В тази връзка, действително имената на бг сдруженията можеха и да са други. Не че това е проблем, но ако искаш нещо, не гори всеки друг път до целта.

122

Македонец

преди 1 година

134 Какво ви казах ето ви 134 таварищ руски газа лизец! Голямата болка и на мицкосковци и на *** не са Бг- Мк, а руската трагедия в няколко части, която гледаме на бойните полета в Европейска Украйна! Мътенето на водата м/ у Бг- Мк е само в руска полза!!!!!

121

Анонимен

преди 1 година

Точно обратното е.Отношението на Македония към България е такова, каквото на Украйна към Русия.Доказвтелство, че намесата в отношенията им се извършва по един и същ модел и план - разделяй и владей, прилаган от една далечна не само по разстояние, но и по дух страна на росеновци и пасита, години наред по света.

120

Македонец

преди 1 година

Проблема в Македония и Бг се генерира и разраства от проруски партии, мицкоски е руска подметка, ятак на груевски- беглеца с дисаги Евро на рамото, в Бг е същата история! Тука зад " българските интереси" се крият всички руски лобисти платени Zпроститутки!

119

Да бе

преди 1 година

Този само показва комплексите , които македонците имат , като малка и незначителна страна . Наричат ни татари и фашисти , а искат да ги уважават и спонсорират . Наглеци !

118

Мдаа

преди 1 година

Време е да им се спрат визите и да се отнемат издадените паспорти на всичките -коски.

117

Широко затворени очи

преди 1 година

Желю Желев трябваше да заповяда българската армия да влезе в БЮРМ вместо да я признава за държава.

116

Спеца

преди 1 година

Народ който предава своите , своя род и произход заслужава да бъде бит и наказван винаги!

115

Според мен

преди 1 година

Най-хубавото нещо,което може да се случи е този индивид да спечели изборите,да почне да се опитва да ревизира сключените договоривключително и френското предложение и СМ да бъде отрязана от преговорите за ЕС.

114

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябват нито македонците нито земята им, но няма да допуснем да си присвояват историята, езика, културата и да се гаврят с България. Ако трябва ще им играем контра докрай докато те сами не се поправят.

113

Анонимен

преди 1 година

"Както онези отричат съществуването на украинския език и идентичност, така официалните власти в София днес отричат македонския език и македонската идентичност."------- Е какво да правим , да казваме на черното бяло ли . Колкото има американски , австралийски , канадски , австрийски , бразилски , аржентински и т.н езици , толкова има и македонски