40

Анонимен

преди 1 година

Скоро какъв вой ще има бедна ви е фантазията

39

ИНФО

преди 1 година

За инфо: ДНК на съвременните българи = ДНК на траките. БАН се спотайва, защото сто години се твърди, че сме славяни.

38

Дронът

преди 1 година

е Шахид, пребоядисан и написан, геран...

37

Анонимен

преди 1 година

"Дронът се нарича "Герань-2". Бойната му част е 50 кг. Моторчето му е 2-цилиндрово, въздушно охлаждане, 50 к.с. Извършва удари на огромни разстояния и е супер високоточен" ............................................................................................................... Дронът е много, много евтин.

36

Анонимен

преди 1 година

Вовата плаши с атом, защото друго не остана. Всичко е на бакър вече. Танкове, самолети, кораби, всичко.

35

Анонимен

преди 1 година

На снимката не показвате това, за което пишете. Дронът се нарича "Герань-2". Бойната му част е 50 кг. Моторчето му е 2-цилиндрово, въздушно охлаждане, 50 к.с. Извършва удари на огромни разстояния и е супер високоточен.

34

Анонимен

преди 1 година

Руската армия се оказва, че е доста изостанала не само от западните армии. Десетилетие се приказваше за безаналоговият танк,, Армата", само, че танкът нито е безаналогов, нито пък е в масово производство.Още през пролета РА взе решение да модернизира 600 танка Т-62, от които в резерв има над 2500.Този танк е от преди 80год. и дори България го сне от въоръжение.

33

Анонимен

преди 1 година

И Господ, вече не може да помогне на руските фашисти в Украйна... Тези дронове следващата седмица ще падат, като презрели круши... Украйна ще получи последно поколение системи за радиопрехващане на управлението, което се намира в дроновете.

32

до 33

преди 1 година

Ами например да попречи да си дислоцират ПВО-тата на фронта а да ги държат надалече в защита на градовете. И стрелят по градовете ама жертвите все под 10, явно не им е цел разрушение и жертви.

31

Анонимен

преди 1 година

До 35 а руснаците от 8 месеца обясняват как превземат Украйна ... и ахаааа да успеят и още са в домбас :))) клоун

30

Анонимен

преди 1 година

Те тия от един месец ни обясняват,че руснаците аха да свършат ракетите ама те пусто не свършват...

29

Анонимен

преди 1 година

Само където това хвърчило на снимката не е Шахид-136,а по - съваршеният модел Шахид-129,който не е камикадзе.

28

Анонимен

преди 1 година

Защо Хитлер е стрелял първите ракети по Лондон, без насочване, без военни цели ? Защото е бил безсилен да направи други. Че и тея така ... безсилието им е поразяващо. Тези дронове са апогея на цялата им руска работа.

27

Анонимен

преди 1 година

Това ок ама защо дават на войниците китайски бронежилетки за пейнтбол и какви ли още не гаври дето е пълна тубата с клипове?

26

Анонимен

преди 1 година

"нищо друго не работи" Абе днеска два теца гръмнаха с калибри ,които прелетяха по 2 хил. Км. Ама нищо не работело ахахахах добре

25

Лаврентий Берия

преди 1 година

Леле колко много фенове на брадите от Иран и касапина от Кремъл?! И все омерзени от скоския си живот пенсионери-русофили. И "експерти". Сега, има една малка разлика - украинските дронове унищожават военни цели, докато "руските" избиват главно цивилни. Обаче, българския скот-русофил оправдава и това, радостен, че има и някой който страда повече от него.

24

Анонимен

преди 1 година

"до 18 ДНК-то на иранците и на нас е едно и също, австралопитеко!" - Това в Бг-ма_ма ли го прочете хахаха ... Ходи в Иран тогава, за да се чувстваш сред свои... :) ... Чел съм достатъчно по темата (явно ти не си), така че вЕрвай си на глупостите и не ме занимавай с еле_ментарните ти коментари. Има достатъчно генетични изследвания (явно не си наясно) и те показват съвсем ясно какви сме. Иначе ти може и абориген да си, не знам... :)

23

Трагедия са

преди 1 година

За "модернизирания " им черноморски флот въобще ще си спестя коментара.

22

Анонимен

преди 1 година

Херсон ще бъде взет от " вълците " - така наричат украинският спецназ в градски условия . Този спецназ който при Гостомел обкръжи и унищожи до един руският десант дет трябваше да марширува на Крешчатике .

21

Анонимен

преди 1 година

Русия продава жито и други храни на Иран и сега във връзка със Специалната военна операция е по-изгодно да получава ракети. Разходът на ракети винаги е по-висок от темпа на тяхното производство.