31

Анонимен

преди 1 година

Гледам, резултата от 42 милиарда евро помощ и 8 месеца поток от оръжуя за за Юкрейн беше загуба на 20%н от територията и. Предлагам да удвоин помощта за Украйна, даже да утроим и учетворим, за да може Украйна да си възвърне териториите.

30

ХОРА

преди 1 година

Хора, разберете - студ, глад, мрак и жажда - за нас не са толкова страшни и убийствени, колкото дружба с Путин и Русия. Ако трябва ние българите предпочитаме още 10 зими да студуваме и да гладуваме, но няма да бъдем роби на Путин. Трябва да направим всичко възможно да помагнем на Украйна с оръжие с пари, каквото и да ни струва това.

29

НАПРЕД УКРАЙНА!

преди 1 година

ВСИЧКИ СВОБОДОЛЮБИВИ ХОРА ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ СЕ РАДВАТ НА УСПЕХИТЕ ТИ И ТЕ ПРИВЕТСТВАТ!!! И в България повечето българи се радват на успехите на украинските въоръжен сили. Не се радват само българските русофили, които реват за поробителите ни, даже и когато ограбват и съсипват България и българския народ!!!

28

Приятен ден

преди 1 година

Поръчковият убиец Старши Инспектор Емил Димитров от Бобов дол знае къде се укриват братя Галеви,полицая е личен приятел на двамата мафиота с които си говори със сателитен телефон Тетра!

27

Анонимен

преди 1 година

Макаров9-мм пистолет Макарова с патронами.jpg съветски съюз БългарияПистолет9×18 ммМестно производство и стандартно издаване за армията. Копията на пистолети се произвеждат от 1960 г. насам. Арсенал 10 ги произвежда между 1970 г. и 2007 г. Могат да бъдат разпознати чрез "((10))" арсеналски маркировки, прави назъбвания на ***, тънки черупки със звезда.

26

Не

преди 1 година

Украинците ако знаят Какви оръжия имаме ще ни съжалят и те ще ни дават на нас. Отвратително е това натискане да се дава нещо за да се подмажеш в очите на евроатлантиците инда чакаш да ти кажат браво. Нищо че държавата ти е разграден двор но важното е да си загрижен за чуждата държава. Както и много е важно зельо да говори в първия ден на прламента.. защо? Какъв ни се пада той? Държавен глава ли ни е? Нашите политици са Продажници

25

Анонимен

преди 1 година

България има излишно оръжие. Да го дадем на Украйна! Имаме също така страшно много излишни и доста вредни фаатмаци! Да ги подарим на Рассия!

24

Анонимен

преди 1 година

"Ние имаме сериозен проблем с поддръжката на техниката и в голям процент тя е неизправна." - Факти.

23

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Имаме 300 бойни...изтребителя,ама...приземени. Толкова бяха по времето на Бай ви Тошо. Можем да дадем...половината на украинчетата,да си ги...възстановят.

22

Анонимен

преди 1 година

Всичко имаме, но правителството ни е путинофилско

21

Анонимен

преди 1 година

Българска фирма произвежда най модерните товарни дронове - 300 кг товар носят

20

Нео

преди 1 година

Има - старо, руско, неефективно! Така, че това, че нямаме излишно оръжие е лъжа! Не подценявам ни най-малко руското оръжие, но това което ние имаме за нищо не става! Други държави умело използваха войната, за да се отърват изгодно от старото оръжие и да модернизират армиите си! Само ние...

19

Анонимен

преди 1 година

Всичко имаме, само самолети нямаме

18

Анонимен

преди 1 година

Имаме 500 танка

17

Бизнесмен с Ауди

преди 1 година

Аз не мога да разбера защо толкова месеци не могат да се разберат там, в Украйна. Ами да изпратят адвокатите си да се срещнат. Да си премерят цените на колите. Който има по-скъпа кола, той да говори пръв и да получи колкото оръжие има нужда. След това следващият. И после да си стиснат ръцете и да си ходят кой откъде е. Защо трябва да се бият.

16

Анонимен

преди 1 година

Имаме най мощната фрегата в Черно море

15

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството че льотчика и кликата около него са готови да ни предадат на Путин веднага и държавата и хората!Радев е вреден и в момента има мнозинство за неговият импийчмънт и това трябва да е първият въпрос в НС, ГЕРБ,ДПС, ПП и ДБ. имат тези бройки.

14

Анонимен

преди 1 година

Имаме 500 Гвойздейки - това са самоходни гаубици 152мм

13

Анонимен

преди 1 година

Имаме 500 установки Торнадо

12

Анонимен

преди 1 година

България над всичко