236

Маг Минчо

преди 1 година

Оттатък Трън е само шизофрения... Толкова ли е нужна на Европа тази психиатрия?

235

Евроатлантик

преди 1 година

Да живее Велика Албания!

234

Анонимен

преди 1 година

Отишли Каракачанка и Джамбазин при Северен Велик Заю от парламата софийска да му подаряват Ислям..........Ако е за Ислям Заю Велики директно от Медина и Мека ще го вземе..........А сега яжте деловия маедониския

233

Шуробаджанащина

преди 1 година

Явно има защо да ни мразят. Какво е направила България за Македония..... нищо

232

Богослов Путин

преди 1 година

Господин Путин ще оправи всичко, само бъдете спокойни и му се подчинете и всеотдайно доверете с цялата си душа. Не ви трябва нищо друго на този свят, трябва да приемете Путин вътре във вас и Той ще ви води в живота. Опитайте!

231

Ислям Искендербей

преди 1 година

Паническият страх на българите в Северна Македония от кървава насилствена албанизация,ислямизация,турцизация е македонизма...........Те не участваха във войните в Югославия а вероломно бяха нападнати в гърба от ислямоалбанския тероризъм и тогава ги предаде България..........Епиреца Християнски фанатик Георгиус Кастриотис ислямоалбанския башибозук го прекръсти на СКЕНДЕРБЕУ както турчина нарича Александър Македонски:"ИСКЕНДЪР"

230

Анонимен

преди 1 година

Борис III отровен от Хитлер трънци .... отровен е от московската и англосаксонската болшевишка *** на интренационала, която след това смаза България, че я и разпарчетоса и резултата ей го горе в заглавието.....

229

Анонимен

преди 1 година

Били сме татари, фашисти и т.н....мръсни сръбски макета :))) Добре че сме добрички в България, че отдавна да сме ви светили маслото :)))))

228

Анонимен

преди 1 година

Борис номер 3 се жертва за България, беше отровен от Хитлер, лавираше доколкото е възможно в политиката вслушваше се в гласа на народа, даваше кожуси на швабите и не даваше български воини да се бият във войната.

227

Анонимен

преди 1 година

А какви са всъщност българите за македонците? Да не би да са ангели небесни?

226

Анонимен

преди 1 година

На бас че половината са албанци

225

Петък

преди 1 година

Тия, не знаят за какво се борят, но няма да спрат, докато не го постигнат.

224

Анонимен

преди 1 година

Сърбите за нас са с манталитет на ци*ани, да си кряскат колото искат, дори те знаят, че са въздух под налягане :)))

223

Защо го кръщават

преди 1 година

така? Борис 3 за тях, пък и за мен е противоречива личност. Връзва ни с хитлеристка Германия, не спасява евреите в Македония, дори сина на приятеля си Вапцаров не помилва, суспендира Търновската конституция и т.н. И така България от царуването на баща му и него все е в национални катастрофи, а българските майки и жени в черни забрадки. Можеха да го кръстят на един от синовете на Кубрат, който се е заселил по техните земи.

222

Анонимен

преди 1 година

Е що го именовахте така!! Царя вкарва окупационния корпус в Македония!

221

Анонимен

преди 1 година

И кво от това? Само слабият се страхува от крясъци, а и само слабия кряска истерично. Двете плена не са световен пример за достойнство.

220

Gancho

преди 1 година

Докога ще предизвикваме македонците да ни казват истината в очите. Нашия прочит на историята си е само за нас и за промиване на мозъците ни,както и за създаване на псевдо патриотизъм.Лъжите ни в историята нямат край.Като ги представяме от името на професори,академици,доценти,БАН ,това не означава,че е истина.Платени лъжци ,ченгета-агитатори и манипулатори са болшинството от тях.

219

Анонимен

преди 1 година

До Albanec od OhridНе е така, българските турци говорят български, не се правят на интересни като сърбежите и макетата, те се вписват идеално без да хленчат, даже българи взимат за жени български туркини, но със македонките сме скарани, както и със сръбкините :)))

218

Albanec od Ohrid

преди 1 година

Отношението на македонците към българите е същото като българите към турците. Нито омразата на македонците е обяснима спрямо българите, нито на последните към търците. Един век пропаганда и това се получава.

217

Анонимен

преди 1 година

Борис е бил с нацистка германия - как да очакваме да ръкопляскат