43

пенсионер-ветеран

преди 1 година

дядо ми беше 1 от 8 деца, ама прабаба ми 15 годишна се е омъжила за прадядо ми, а сега това е забранено със закон, само за едни други малко по-*** е позволено, те за това се увеличават! няма как да раждаш 1во дете на 41 години и съответно последно, щото вече си в менопауза и нацията да не умира!! обаче, на жените още от детската градина им се набива, че е важно да се учат и да имат кариера, а не знаят, че няма по-убаво от това да си майка домякиня и цялото семейство да те обича!!

42

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50, и какво от това? Къде ще е драмата? Да не би да е първият народ, който изчезва? Ми не, и последният няма да е. Част от процеса. Оцеляват най-приспособимите. Явно българите не са от тях. Голям праЗ!

41

Анонимен

преди 1 година

Нека в България има толкова жители, колкото са с нормален живот и доходи. Ни повече, ни по-малко

40

Анонимен

преди 1 година

Ееми такава е целта на англосексолонците изчезване на Бг честито

39

Анонимен

преди 1 година

Подаяние било това, че малолетна индийка получава колкото млад асистент в БАН, като награда за това, че след чифтосване с братовчед си е родила дете с увреждания. Този доцент Спас Тошев защо се излага?

38

Анонимен

преди 1 година

Скоро не села, а градове ще изчезват. След 25 години България ще е 4,5 милиона, като демографията ще е предимно *** говорещи език близък до пакистанския, дано поне кирилицата да остане. Знаете ли защо стана така, защото на алчните политици и олигарси, не им пука за народа.

37

Да, България може

преди 1 година

да има адекватна демографска политика, но управляващите предпочитат да правят реверанси на Брюксел, а не на българските данъкоплатци, които осигуряват заплатите им. Затова у нас биват толерирани нищоправците, вегетиращи на гърба ни.

36

Анонимен

преди 1 година

Как се топим бе маалата Лозенец в Стара Загора се е увиличила, двойно за, 30 години

35

Е как да е Друго

преди 1 година

като Българките първо масово погрозняха, второ имат огромни претенции и не искат да раждат от мъже с по-малко от Милион в банковата сметка! Мен това не ме вълнува - азиатките ме боготворят!!

34

Анонимен

преди 1 година

До от КАРЛОВО, еми нормано бе! Работе/училищен ден е! Какво искаш? Да е пълно с деца? После ще разправяте навсякъде, че били нехранимайковци! угодия нямате!

33

Ран Ът

преди 1 година

Демонстрираш тотален нехилизъм и е въпрос на време да хванеш пътя. Не пропагандирам нищо. Констатирам колко успешно работи и ако се запознаеш в детайли със самия план, направиш си направиш и ти констатация какво се е случило в България за последните 33 години и ще разбереш, че процесите описани там се изпълняват почти на 100%, без да се описва в конкретика ужасната разруха в страната, произтичаща от тези "препоръки" както ги наричаш. Нищо от това, което се случва в България не е естествено.

32

Нормално!

преди 1 година

Здравеопазването е помиияя; образованието практически не съществува; масово се вика за пияните руснаци или *** укри; *** пият и се дрогират и избиват хората без нищо. Какво оачквате да се случи? Нищо хубаво е верният отговор! Образованието да се оправи! Пенисоните и здравните вноски да станат лични! Стига с тази солидарност! Всеки безработен да се натири да работи дори в полза на обществото! Мързели и мрънкачи останаха в Идиотоландия! Все някой друг им е виновен!

31

До 41

преди 1 година

Аз бях пък в Мъглиж скоро само старци и джунгали друго не видях

30

Е КАК

преди 1 година

няма да се топим... Нашите женски вместо да раждат градят кариери... Коя фризьорка, коя масажистка, коя продавачка в Била...

29

Горд Бял Мъж Расист

преди 1 година

като Бял Р0б, откакто качиха цените на всички до непосилни нива, гладувам и не знам, но явно организъмът ми се прочисти от отровите с които ни тровят, щото самолета почна да излита всеки ден като космическа ракета и мога да правя по 1-2 часа мощен секс! всяко зло за добро, Глобалистите пак се провалиха със Сатанинският си план - сега ще имам много бели дечица от бели жени!!

28

Анонимен

преди 1 година

ха ха ми то се води адекватна политика, що си мислите че са тея кризи и инфлации, имаме норма от у мрели която трябва да се покрие, след като короната се погрижи за някои от най-болните сега се почва с най-бедните. следват ония които не са достатъчно връзкари да се отърват от военна служба... чи фу ти те са го измислили и си искат планетата чиста а който иска да живее в тая кло ака ще трябва да е продуктивен роб но не откъм поколение.

27

До 34

преди 1 година

То мъжете са същите пущиняци, ама жените се изкелефенчихте, принцове търсите, деца не искате и на 40 се сещате че ви минава времето....А как се бори демографска криза, със спокойствие....

26

Анонимен

преди 1 година

Най страшното е не само че намаляваме а че един друг етнос се увеличава и завзема цели области Новозагорска, Ямболска, Сливенска Казанлъшка не може да, видиш бял човек особено по селата, Зимница примерно има само джунгали и 5-6 българи пенсионери то остави ами и градове като Харманли като Мъглиж и др. джунгалите са, мнозинство

25

До Ран Ът

преди 1 година

Как да го прочета, като точно важните моменти са изрязани. Има видео филм по въпроса от най- различни източници. Планът е една голяма тухла, от която остават 200-300 страници. Има го на видео запис в публичното пространство. Няма как да ме убедиш. Пак казвам, запознай се в детайли и тогава пропагандирай или каквото там правиш. Зле сме и ще продължаваме да сме зле. Дори се чудя дали и аз да не хвана пътя. Да уж съм Патриот, за това още стоя, но не знам до кога.

24

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

Може ли България да води адекватна демографска политика? Краткият отговор: НЕ! Дългият отговор: НЕ!